fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
szkoda, że nie widziałaś mojej miny jak przeczytałam "sok z pietruszki" . Dziwne rzeczy jesz ;-).moim ulubionym wynalazkiem z tej mądrej maszyny jest sok z pietruszki i teraz wybieram sie na koniec października do rodzinki tj. siostrzyczek i braci na dłuższy weekend i na pewno sie bez tego nie obejdzie!!!
As, znalazłam na allegro <niestety używki> za 2,400 zaś nowy.... heh.... Thermomix TM31 NOWY!! Transport GRATIS! (2686853440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wydaje mi się, że wart swojej ceny. Przez Ciebie kochana normalnie napaliłam się na niego, nie teraz ale w najbliższej przyszłości sprawię sobie takie cudo :-). Ew, w totka ktoś wygra z rodziny <obie babcie grają> to poproszę o prezent ;-), tak na serio, to poczekamy na lepsze czasy ;-) nie za rok, za dwa, pięć, to za osiem bądź dziesięć :-);-).
Renata, ach te dziadki . Mój młody po 2 dniach pobytu u dziadków jest nie do poznania, dosłownie inne dziecko. Potem trzeba go na odpowiednie tory w domu wrzucić, bo tak na wszystko pozwalają. Tu im się akurat nie dziwię, bo to jedyny wnuk.
Ostatnia edycja: