reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Wpadam na chwilkę.
Zadanie robię ostatnie ale skupić się nie mogę, harmider straszny mam w domu, T się coś wiecznie pyta, mały mamuje, no i w końcu ząb mnie zaczął boleć .
Justa, nie zrozumiałam nic, a nic
Bodzia, masz pomysł co z tej koronki zrobić? Mój młody też kocha groszek .
Koralikowa, zdrówka dla małego. Teraz to w domu mur beton będzie siedział. Okłady na czoło, kark, ewentualnie wątrobę zrób, albo letni prysznic <do wanny z letnią wodą go wrzuć>. Szybko gorączka zejdzie.
Jakiś ibuprom muszę zjeść, bo nie fajnie z zębem... wiadomo weekend się zaczął a ja u mnie zawsze coś .
Zadanie robię ostatnie ale skupić się nie mogę, harmider straszny mam w domu, T się coś wiecznie pyta, mały mamuje, no i w końcu ząb mnie zaczął boleć .
Justa, nie zrozumiałam nic, a nic
Bodzia, masz pomysł co z tej koronki zrobić? Mój młody też kocha groszek .
Koralikowa, zdrówka dla małego. Teraz to w domu mur beton będzie siedział. Okłady na czoło, kark, ewentualnie wątrobę zrób, albo letni prysznic <do wanny z letnią wodą go wrzuć>. Szybko gorączka zejdzie.
Jakiś ibuprom muszę zjeść, bo nie fajnie z zębem... wiadomo weekend się zaczął a ja u mnie zawsze coś .
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Bodzia, taak w szpitalach często robią <na zmianę z kąpielami>, jak mojej siostrze temperatura skakała do 40 stopni, to właśnie takie okłady jej robili. Anielice będziesz robiła? Fajnie, już pewnie masz jakiś pomysł ;-):-).
Strasznie u mnie wieje, jeszcze gorzej niż wczoraj
Strasznie u mnie wieje, jeszcze gorzej niż wczoraj
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Jak to mów moja mama: Człowiek całe życie się uczy a głupi umiera
coś w tym jest ;-) człowiek na starość dziecinnieje
krolcia
Fanka BB :)
Chłop w domu, kompa nie da nikomu! he he trzeba się dobijać przez weeka.
Koralikowa
Fanka BB :)
A ja sie zdrzemnełam,dopiero wstalam,tzn tel mnie obudzil.Fancia u mnie tez pizga jak cholerka,a za oknem mam kasztanowca,a pod nim garaze metalowe-jak zawieje to poprostu bonbardowanie gratis.Amalie mm pycha...
I to debiut? Taaaa?Zobacz załącznik 505076
Sernik wyszedł!! Fakt faktem, oklapł, ale jest pyszny
Sorki za jakość zdjęcia. Ale baterie z aparatu zagłapił mały do pociągu, i nie mam nowych aby włożyc na ich miejsce
reklama
Podziel się: