reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ano właśnie nie...On jakoś mniej śpi jak Lolo..Ale po 16 nie ma spania,może padnie za to na noc wcześnie...Ale możeto przez to, żeodkąd nie karmieprzesypia całe nocki a pada po 20 maks.

reklama
Wpadam na chwilkę.
Zadanie robię ostatnie ale skupić się nie mogę, harmider straszny mam w domu, T się coś wiecznie pyta, mały mamuje, no i w końcu ząb mnie zaczął boleć :dry:.
Justa, nie zrozumiałam nic, a nic :-D
Bodzia, masz pomysł co z tej koronki zrobić? Mój młody też kocha groszek :-D:-p.
Koralikowa, zdrówka dla małego. Teraz to w domu mur beton będzie siedział. Okłady na czoło, kark, ewentualnie wątrobę zrób, albo letni prysznic <do wanny z letnią wodą go wrzuć>. Szybko gorączka zejdzie.
Jakiś ibuprom muszę zjeść, bo nie fajnie z zębem... wiadomo weekend się zaczął a ja u mnie zawsze coś :cool:.

Fanta okład na wątrobe?? Ano jakiś pomysł mi się kluje..Mamzamówione angele więc...
Ale sie obżarłam pizzą...Fifi zasnął nad nia w krzesełku ale g wybudziłam jak przebierałam. Dobranocke oglądają

Bodzia, taak w szpitalach często robią <na zmianę z kąpielami>, jak mojej siostrze temperatura skakała do 40 stopni, to właśnie takie okłady jej robili. Anielice będziesz robiła? Fajnie, już pewnie masz jakiś pomysł ;-):-).
Strasznie u mnie wieje, jeszcze gorzej niż wczoraj :baffled:

A ja sie zdrzemnełam,dopiero wstalam,tzn tel mnie obudzil.Fancia u mnie tez pizga jak cholerka,a za oknem mam kasztanowca,a pod nim garaze metalowe-jak zawieje to poprostu bonbardowanie gratis.Amalie mm pycha...

reklama
Wróciłam:)
Brrrrrrrr jak zimno na dworze i jak wieje....Przyszły tydzień u nas ma by max 12*
Masakra, nie lubię zimna a jeszcze bardziej tego ubierania na cebulę!

Do góry