reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fancia wiem wiem,ze czekacie,hee
zaraz wkleje to co mam,ale nic nie widac specjalnego,,heee

Ja bym go zostawila,,nie wiem czy sam zostanie,,watpie,,tyle godzin az 7;;;to za duzo....

reklama
koralikowa kurcze trudno tak jak nie ma z kim dziecka chorego zostawić,ehhh
wiesz skoro 4 dzionek ma gorączkę to cos jest nie tak!(nie wiem moze pisałaś a nie doczytałam!!)
tak czy owak życzę zdrowi!!!
jesień sie zaczęła wiec z wszystkich stron słychać o tych cholernych choróbskach:angry:

z ta kasą to w tym m-cu u nas trudno ,ja na bezrobociu wiec jedna pensja mniej:crazy: -dostane za parę dni kuronia to wtedy obmyślę plan jak tu wytrwać ten miesiąc:dry: ehh szkoda słów!tak sie wczoraj zdołowałam jak zaczęłam liczyć opłaty,życie ,paliwo itp no i do tego ortodonta i dentysta z Fifim w tym m-cu ze pojechałam na zakupy bez portfela:no::szok:!!

amaliee powodzenia w wybieraniu mebelków!!fajna rozrywka!!ja lubie takie wypady!!
co do książek to temat rzeka;-),każda z nas inaczej może je interpretować

pozdrawiam kobietki!zmykam kotleciki smażyć,i kartofle wstawić !surówka zrobiona i czekam z obiadem na moją trójcę!
dzisiaj juz nie zajrze raczej bo Filip ma jutro sprawdzian z polskiego i trzeba będzie z nim posiedzieć a poza tym pogoda kapitalna na fotosesję...wiec moze pomęczę moją prywatną modelkę:-)!

jutro rano sie melduje z kawka:-D

atfk maly w wekend mial,nie mial goraczki..wczoraj nic...a dzisiaj znowu,,dostal tez katar,,i kaszel,,brrr
a z kasa,ja pikole skad ja to znam,planownaie ile na dzien ma byc wydane ile na rachunki,raty,,,paliwo,,echhh

kawałek komina:)

Ostatnia edycja:
I ja wpadam na chwile
Fanta kurcze tego sklepu u mnie nie ma
Koralikowa zdrówka dla synka;-)

A ja zaraz nastawiam kurczaki będę piekła bo mój małżonek dziś później kończy prace to dopiero teraz to robie a sobie gotowanego kurczaczka niestety:dry:

heja.

objadam sie kanapkami z dzemem malinowym :) mniiaaaam :D

ismo do gminy zaniesione. za ok. tydzien burmistrz ma mi pisemnie odpowiedziec. No mam nadzieje ze pozytywnie dla mnie.. bo kurde zbluzgam ich ;/

na obiad dziś mialam buraczkową i rybke smazoną z ziemniakami :) daaaaaaaaaaaaaaaawno dwudaniowego obiadu nie robilam :)

ide sie zamulac..;/

Aaaaaaaaaaaaaaa F dziś wychwalony pod niebiosa w szkole. pani od rewalidacyjno-kompensacyjnych zachwona Filipem i jego postepami. NA komputerze przewyzsza umiejetnosciami rowiesników, w sylabizowaniu wyrazów tez. Ze taki skupiony, taki ... latwy do nauczania, ze wiecej problemów czesto mają ze zdrowymi dziecmi niz z nim :-) aj.. morda mi sie cieszyla :D puchlam z dumy :) pewnie mialam debilny usmiech jak wracalam do domu :-D

reklama
A ja z teściami i rodzicami
images

Trzeba jakoś uczcić takie świeto:)

Do góry