reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hihih fanta mówisz ,że babcią???za tak niedługo:-D:-D:-D bede wtedy młodą babcia hihih!co ma byc to bedzie!
co do urodzin to my skromnie,w domku na 2 razy!
w piątek dla kolegów a w sobotę dla dziadków i najbliższych przyjaciół.
menu obmyślam :-)
rogaliki upiekę i cos przygotuje

dywan!!super!zwiarzaczkowy
lena utarłaś nosa co niektórym!!:-D

reklama
ale jestem szczęśliwa hihih Jupi
a niektórych to gul podusi jak sie dowiedzą:)
Ide na 14 na spotkanie;)

:-D:-D:-D:-D:-D przejmujesz się? ciesz się, że się udało :-p
udanego spotkania ;-)

Atfk, nigdy nic nie wiadomo może niespodziewankę Ci zrobi za 8 lat ;-). Fajnie jest zostać młodą babcią. Moja babcia babcią została jak miała 39 lat :-). Na dwie tury? W sumie to i rodzinka i koledzy, zawsze tak najlepiej :tak:. Jakieś balony czy coś, czy nie bo to obciachowe?

Ostatnia edycja:
fanta zawsze tak robimy z moim T że w przeddzień urodzinowego dnia jak juz szkraby usną stroimy im pokój i jak rano wstaje urodzinowe dziecię to wie ze to jego dzionek:-) i od rana prezent dostaje!bez względu czy to środek tygodnia czy weekend.myślę ze tradycje podtrzymamy ale podpytam Filipa czy to oby nie jest juz w tym wieku obciach:-D

w piątek przyjdą kumple bo tatus ma popołudniową służbe a w sobote ma wolne wiec bedzie drugi tort i rodzinka!może to i lepiej!
no któż to wie...jak młody będzie miał 18 to ja właśnie 39 hehehe

as oj tam maruda widac że Karolinka to istny cukierasek!!pewnie chętnie by z Tobą pogotowała:-D
ja dzis obiad na szybkiego-zrobię nuggetsy z piersi i pyrki

ja obmyślam plan na urodziny mojego synula!w piątek kończy 10 lat:szok::-) wow sama sie smieje jak to sobie uświadamiam!!
Oj pogotowała by ze mną na pewno.dziś miała ochotę zjeść pralke :-D:-D:-D
Na obiad robię gulasz z golonki i kopytka ,a dla młodego ziemniaki ,bo on kopytek nie ruszy...

Mój urodziny ma dopiero w grudniu ,ale ja wymyśliłam ,że mu urodziny w fundacji zrobię ;-):-):-)

Kciuki zaciśnięte :tak:

Toś Ty Aguska, kompletnie zalatana ;-), a co to będzie jak do pracy pójdziesz :rolleyes:.
Zdrowiej szybko i dochodź do siebie :-)

As, no ja właśnie pomyślałam sobie o takim podłogowym :-D:-D:-D:-D:rofl2: i sobie myślę, że nową zabawkę jakąś wymyśliłaś dla małej :-D.

Atfk, no widzisz jak czas szybko leci ;-), za jakieś 10 - 15 lat babcią zostaniesz :-D;-). Teraz jest mnóstwo możliwości jeśli chodzi o wyprawianie urodzin. Tylko za portfel trzeba się czymać :dry:

o zdjęcie dywanu wkleję :tak:
Zobacz załącznik 504080
dywan CUDO !!!!

Toś mnie rozbawiła z tym panelem :-D:-D:-D:-D
Ja mówiłam o czymś takim tak dla jasności
INTERAKTYWNE PIANINKO LEŻAK STOJAK NA CHRZEST (2676301473) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Fanta ale śliczny dywanik!!!!gdzie kupiłaś i za ile?
atfk ach ten czas leci za szybko:tak:to masz w domu już dużego mężczyzne:-Dmoim zdaniem fajne rozwiązanie robienie na dwie tury bo w tym wieku ma sie już swoich kumpli i babcia albo ciocia siary mu nie narobi:-D
Ja wypiłam mięte i jeszcze trochę to po małego się zbieram

As, Kuba miał identyczną zabawkę <fachowa nazwa panel :-D:-D> tylko kolor niebieski. Służyła mu przez pół roku :-). Bardzo fajna sprawa, zresztą masz to wiesz ;-).
Ameliee, my mieliśmy dywan Shaggy ale wyrzuciliśmy, wytrzymał 3 lata. Jak dla mnie składowisko kurzu i innych cudów :dry:.
Aguska, w Leroy Merlin kupiliśmy wymiary 120 na 160, szukaliśmy jeszcze w hurtowni tylko większego takiego 133 na 190 ale z dziecinnych nie mieli nic fajnego. Teraz jest promocja na dywany więc zapłaciliśmy tylko 180zł ;-) tak to kosztują 260zł.
Atfk, no pewnie tak najlepiej z urodzinami i lepiej młodego zapytać, żeby wstydu mu przed kolegami nie narobić ;-)

Witajciee

As swietnie kolorki,ja jeszcze inspiracji nie mam,,ale suzkam na kolory i meble...
a czapeczka boska...

ja ten komin robie i robie...konczy mi sie wloczka,musze jutro podjechac zakupic,bo praca stanie ...

anula zdrowka...kurcze bidulek...

A co do zwierzat ja nic nie mam.i nie chce z abardzo....

U mnie slonko super,,ale chlodno...
Moj pojechal koledze pomoc...ja z malym...maly ma znowu goraczke:((( MIal caly weekend...wczoraj nie byl w skzole,,dzisiaj go puscilam,a teraz ma znowu goraczke po szkole..cholerka..pani powiedziala zeby w domu siedzial i sie doleczyl:( tylko z kimmm:((....ech

fancia chwal sie dywanem chwal:)))

atfk skad ja to znam z ta kasa;;ech wspolczuje...

aguska zdrowka:)

lenaaaaaaaaaaaaaaaa superrrrrrrrrrrrr

fancia fajny,,jaki piknyyyyyyyy

reklama
Koralikowa, już się pochwaliłam :-D;-). Ciężka decyzja czy zostawić go w domu czy puścić do szkoły, choć dla jego dobra ja bym go zostawiła w domu. Sam nie może zostać? Rób ten komin, rób :tak:. Czekamy na efekta, pamiętaj :-p

Do góry