reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej wpadam jak zwykle tylko na chile
trzymajcie kciuki o 10,30 bo idę nareszcie do lekarza
mam nadzieje że da mi na jakieś badania
Co Ty tak wpadasz i wypadasz?
Jak Bartek? Wyzdrowiał?

Witam.Nocka taka sobie ,ale dzieć wyspany wstał,więc luz.Nakarmiłam ssaka ,wytuliłam i położyłam w łóżeczku .
Leży pod panelem i gada do zabawek z karuzelki.A mamusia ma chwilkę na bb.
Miłego dnia dziewczyny.:tak::tak:

As, pod panelem? :-D:-D:-D Tobie również miłego dnia!

amaliee dla mnie recenzje osób niby znających sie sa najmniej wiarygodne!sama moge ocenić czy to kicz czy nie

recenzje bywają różne lepiej samemu przeczytać i wnioskować ;-)

jestttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:-Dwygrałam ;)

Gratulacje!!! Widzisz, wszyscy Ci mówili niedowiarku :-p:-D
lena BBBBRRRRAAAAWWWWOOOOO:-D:-D:-D:-D
amaliee ja raczej z tych niedowiarków pod tym względem,dopóki sie sama nie przekonam to zdania nie wyrażam:-)
też tak mam :tak:, nawet jak książka jest do du** to siadam do niej dopóki nie przeczytam :-D
Młody bawi się w pokoiku na dywaniku, leń mnie ogarnął więc zasiadam do Was ;-):-)

ja tez jestem!
ogarnęłam moją mini garderobę;-) bo niezły sajgon tam był!
pozostalo wyniesienie nieuzywanych łaszków do pojemnika no i bedzie gicio!
kurcze odkurzacz chyba mi sie spalił:crazy:...ehh zasmierdziło cos i buczy wiec go wyłączyłam:angry:!jakby tego było mało!!wrrr

fanta witam sie z moim leniem!!

Fanta
A jakoś tak ostatnio czasu brak na wszystko
Bartek ok nie ma kataru ale słychać jak ma tam coś zablokowane czasem odkaszlnie sobie ale już ok ide z nim w tym tygodniu do lekarza na kontrole bo może do laryngologa trzeba będzie iść
Ja jestem troche chora jakiś wirus mnie dopadł i czuje sie jakby mnie czołg przejechał

Co Ty tak wpadasz i wypadasz?
Jak Bartek? Wyzdrowiał?

As, pod panelem? :-D:-D:-D Tobie również miłego dnia!

recenzje bywają różne lepiej samemu przeczytać i wnioskować ;-)

Gratulacje!!! Widzisz, wszyscy Ci mówili niedowiarku :-p:-D

też tak mam :tak:, nawet jak książka jest do du** to siadam do niej dopóki nie przeczytam :-D
Młody bawi się w pokoiku na dywaniku, leń mnie ogarnął więc zasiadam do Was ;-):-)
tak panelem ,ale edukacyjnym ;-):-):-):-D:-D:-D
Cha wyobraziłam sobie teraz moją wiercipiętę pod panelem podłogowym :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Fanta
Bartek ok nie ma kataru ale słychać jak ma tam coś zablokowane czasem odkaszlnie sobie ale już ok ide z nim w tym tygodniu do lekarza na kontrole bo może do laryngologa trzeba będzie iść
Ja jestem troche chora jakiś wirus mnie dopadł i czuje sie jakby mnie czołg przejechał
zdrówka

Mała maruda zasnęła to i ja uciekam obiadek robić .
Miłego

as oj tam maruda widac że Karolinka to istny cukierasek!!pewnie chętnie by z Tobą pogotowała:-D
ja dzis obiad na szybkiego-zrobię nuggetsy z piersi i pyrki

ja obmyślam plan na urodziny mojego synula!w piątek kończy 10 lat:szok::-) wow sama sie smieje jak to sobie uświadamiam!!

trzymajcie kciuki o 10,30 bo idę nareszcie do lekarza
mam nadzieje że da mi na jakieś badania

Kciuki zaciśnięte :tak:

Fanta

Toś Ty Aguska, kompletnie zalatana ;-), a co to będzie jak do pracy pójdziesz :rolleyes:.
Zdrowiej szybko i dochodź do siebie :-)

tak panelem ,ale edukacyjnym ;-):-):-):-D:-D:-D
Cha wyobraziłam sobie teraz moją wiercipiętę pod panelem podłogowym :-D:-D:-D:-D:-D:-D

zdrówka

Mała maruda zasnęła to i ja uciekam obiadek robić .
Miłego

As, no ja właśnie pomyślałam sobie o takim podłogowym :-D:-D:-D:-D:rofl2: i sobie myślę, że nową zabawkę jakąś wymyśliłaś dla małej :-D.

as oj tam maruda widac że Karolinka to istny cukierasek!!pewnie chętnie by z Tobą pogotowała:-D
ja dzis obiad na szybkiego-zrobię nuggetsy z piersi i pyrki

ja obmyślam plan na urodziny mojego synula!w piątek kończy 10 lat:szok::-) wow sama sie smieje jak to sobie uświadamiam!!

Atfk, no widzisz jak czas szybko leci ;-), za jakieś 10 - 15 lat babcią zostaniesz :-D;-). Teraz jest mnóstwo możliwości jeśli chodzi o wyprawianie urodzin. Tylko za portfel trzeba się czymać :dry:

o zdjęcie dywanu wkleję :tak:
DSCN4799.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry