reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heja porannie. a ja juz z kawą suszarką i slecze przed laptopem :)

As U F tez byl problem z pisaniem, nie potrafieniem trzymac ołówka. cisnął nim w kartke ze przedziurawiał na wylot. nawet miekkim.;/ no ale 2 lata pracy i teraz nawet lewą reką wyraznie literki pisze. Ale to jak uklada reke do pisania, jak ją napina, łokiec sterczy w gorze. taki napiety caly wtedy siedzi.. co poloze mu ten łokiec on go do gory, ja poloze, on go znowu do góry..;/ eh..

mialam jechac dziś do alerg. z F.. aaaaale ubezpieczenia niemam, pogoda do d..y.. prezekladam wizyte bo i ja sie nie nadaje na jezdzenie po lekarzach./. do tego O co rano kaszle, ja tez..l/

A ja z kawką witam.
Inaczej nie da rady z rana.

Renata zdrówka

U nas też dziś brzydko. Póki co siedzimy w domu. Wyjęłam wczoraj wieczorem druty i dziabnęłam kubraczek dla kundla, który obiecałam kuzynce. Dzisiaj wykończenie i będzie gotowy.:tak:

U nas ze zwierzyńca to tylko pies i dwa żółwie. A w domu kiedyś zawsze pełno zwierząt było i tego mi brakuje, ale wypełnię sobie pustkę tymi szczurkami.:tak:

Dobry dzionek!!
ja tez zasiadam z kawką!!
as bardzo dziękuje!!na pewno skorzystam z podpowiedzi!i porozmawiam z nasza lekarką na ten temat;-)!teraz byliśmy
na pierwszej wizycie bo zmienilismy lekarza,który sie nadawał...do krów co najwyżej:crazy:
Ty to zdolniacha jestes!!!świetne te Twoje dzieła szydełkowe!!:-)

zwierzaczki cudne!!

zaraz poczytam co tam dokładniej napisałyście!

Bry!
Wpadłam się przywitać :tak:. Kawkę już dawno wypiłam więc wpadnę dopiero na kolejną :-D.
Kupiliśmy wczoraj młodemu dywan ;-). Potem się pochwalę i zdjęcie wkleję :tak:.
Uciekam do obowiązków, zajrzę później :-).
Miłego poranka

reklama
hej fanta!!milego dzionka,pochwal sie pochwal nowym nabytkiem :-D

ja w tym miesiącu lipa z kasą...:zawstydzona/y: totalna lipa sie zapowiada aż doła można złapać i chyba taka bedzie cała koncowka roku!

pisałyście coś o książkach - ja ostatnio pochłaniałam wręcz książkę którą dostałam od współpracowników na koniec umowy " Pięćdziesiąt twarzy Greya"... to dopiero szal!czytała któraś?

Do góry