reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aftk tak! Szczurek! Z długim ogoneckiem! Im dłuższy tym lepszy:-D! To są przekochane zwierzaki! Miałam ich wieeeeele za panieństwa:tak::-D. U mamy na strychu stoi jeszcze duża dwupiętrowa klatka po moich szczurkach. Więc wystarczyłby zakup zwierzęcia, trocin i kartonika żarełka.:-) Chyba się przez przypadek wygadam z marzeniem znajomym. Urodzinki się zbliżają wielkimi krokami....tylko mnie się marzy rasowy dumbo....:rolleyes:[/QUOTE]

Krolcia, ja coś nie mam szczęścia do szczurasków :-(, póki co myszory żyją i mają się dobrze :-), może za jakiś czas znów się pojawi i u mnie póki co trzeba odchować ten zwierzyniec który jest :-D. Dumbo, słodkie są ciekawa jestem jak wyglądają jak już dorosną, ja zakochana jestem w kapturnikach :-).
As, czekamy na efekt końcowy ;-).
Atfk, się porobiło z tym płynem, zresztą nie ma się co dziwić teraz wszystko jest robione przez chińczyków :sorry:

reklama
Fanta z doświadczenia szukałabym od kogoś prywatnego szczurka. Może z tablicy, czy popytać znajomych. Ale brać, bo komuś się rozmnożyły "przypadkiem", a nie bo mnoży w celu sprzedaży jako pokarm:crazy:. Jest szansa wtedy na zdrowy okaz.

Krolcia, na tablicy szukałam, a w sz-n były tylko 2osoby ze szczurkami, jeden "pseudo hodowca" <hurtowo i na pokarm> i dziewczyna ale ona miała fuzzy. Jakoś nie przepadam za łysymi :-D:-D. Można jeszcze adoptować na szczury.org ale zazwyczaj są to zwierzątka z "bagażem doświadczeń życiowych", a przy dziecku niestety odpadają. Ostatnio czytałam tam, że coraz więcej ludzi interesuje hodowla mieszana <dziki z laboratoryjnym lub dziki z rasowym> i wiesz, że jest masa osób, która się tym zajmuje :dry:. Dla mnie to chore...
Ameliee, wywal ten antybiotyk w piździec :tak:

as ta kamizela mówisz,ze dla dzieci z nadpobudliwością- zastanowiło mnie to odnośnie mojego Filipa,moze tez by sie sprawdziła!
sprawdziła sie u Kuby?musze poczytac o niej.ma jakas konkretna nazwe?
krolcia to szał z tym szczurem:-D
Tak ta kamizelka ogólnie wycisza ,bo powoduje kompensacjię stawów,pomaga też przy nierównomiernym napięciu mięśniowym i nadbobudliwości z brakiem skupienia uwagi.
To niezastopiony produkt przy prawidłowej pracy w zaburzeniach głębokiego czucia (propriocepcja ,kinestezja).
Pomaga przy wyciaszaniu poprzez nacisk (ciężar) ,który dziecko ma na sobie.
Ilość obciązenia niestety koniecznie musi ustalić lekarz lub terapeuta SI
Prawidłowe dobranie ciężaru kamizelki pomaga poczuć ciało w przestrzeni i zaplanować prawidłowo ruch.

eeeee ja też uwielbiam szczurki i wszelkie gryzonie.
Mając mini zoo na stanie już szczurek niestety nie przejdzie :no::-D:-D:-D:-D
Moja mała zasnęła to zasiadam na spokojnie do śniadania.;-):-):-)

macie dziewczyny wspólną szczurzą pasję:-)

My to wiemy już od dłuższego czasu :-D;-)
As, kto by pomyślał, że lubisz ogoniaste ;-). Smacznego.
Mój zwierzyniec ;-)

576224_404215022959633_2082927225_n.jpgZobacz załącznik 503769Zobacz załącznik 503771Zobacz załącznik 503772Zobacz załącznik 503774
a tu ogonki których już nie maZobacz załącznik 503770.

Ostatnia edycja:
My to wiemy już od dłuższego czasu :-D;-)
As, kto by pomyślał, że lubisz ogoniaste ;-). Smacznego.
Ja ogoniaste uwielbiam .
Miałam kiedyś szczurka ,potem hodowlę myszek japońskich ,a do niedawna chomiczki dżungarskie i Rozborowskiego,ale strasznie krótko żyją ,więc dzieci płakały jak padały.Dlatego zrezygnowałam na rzecz królika .Obecnie mamy barana ,ale to królica ,wiec baranica :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
fanta ja tu od niedawna wiec nie widziałam!!
as no tak mysle że przy tej kamizelce potrzebna jest pomoc specjalisty!
my dopiero zaczynamy leczenie wiec pytam tak na wszelki wypadek,zeby wiedzieć ze w ogóle cos takiego istanieje:sorry:

Do góry