fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Aftk tak! Szczurek! Z długim ogoneckiem! Im dłuższy tym lepszy! To są przekochane zwierzaki! Miałam ich wieeeeele za panieństwa. U mamy na strychu stoi jeszcze duża dwupiętrowa klatka po moich szczurkach. Więc wystarczyłby zakup zwierzęcia, trocin i kartonika żarełka.:-) Chyba się przez przypadek wygadam z marzeniem znajomym. Urodzinki się zbliżają wielkimi krokami....tylko mnie się marzy rasowy dumbo....[/QUOTE]
Krolcia, ja coś nie mam szczęścia do szczurasków :-(, póki co myszory żyją i mają się dobrze :-), może za jakiś czas znów się pojawi i u mnie póki co trzeba odchować ten zwierzyniec który jest . Dumbo, słodkie są ciekawa jestem jak wyglądają jak już dorosną, ja zakochana jestem w kapturnikach :-).
As, czekamy na efekt końcowy ;-).
Atfk, się porobiło z tym płynem, zresztą nie ma się co dziwić teraz wszystko jest robione przez chińczyków
Krolcia, ja coś nie mam szczęścia do szczurasków :-(, póki co myszory żyją i mają się dobrze :-), może za jakiś czas znów się pojawi i u mnie póki co trzeba odchować ten zwierzyniec który jest . Dumbo, słodkie są ciekawa jestem jak wyglądają jak już dorosną, ja zakochana jestem w kapturnikach :-).
As, czekamy na efekt końcowy ;-).
Atfk, się porobiło z tym płynem, zresztą nie ma się co dziwić teraz wszystko jest robione przez chińczyków