reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mirelka zaległego Ci nie wypłaca raczej a nie pamiętam którego dnia bo ja krótko pobierałam ;-)
Fanta to się dowiedziałaś:eek:Ci lekarze eh ważne chociaż że cię skierowali na badania a nie olali;-)

Ja zaraz mykam na poczte do banku potem może do lumpka zajde no i na miasto bo małemu trzeba kupić trampki do przedszkola bo najlepsze że kupiliśmy ostatnio i się okazały za duże więc muszę kupić o rozmiar mniejsze a te będą czekały:tak:

reklama
Trudno mierelka. Inne dziewczyny nadrobią za Ciebie:-p;-)

Mały śpi. Czekam na dziewczynę, która ma przyjechać po zabawkę. Poszła błyskawicznie! Trzeba było od razu na tablicę wrzucać a nie się pierdzielić z allegro!:crazy:

Prawie 3 godz. stania w kolejce, by złożyć dokumenty. :no:
Wróciłam dopiero do domu.
Koszmar jakiś.
Amelka nie wytrzymywała.
Jeszcze przede mną weszła młoda kobitka, która w ogóle nie miała wypełnionych dokumentów i siedziała 45 min. Doszła 11 i PRZERWA!
Wpadłam tam ze śpiącą Amelką, wściekła jak nie wiem. :crazy:
Babka dała się uprosić, by mi tylko sprawdzić i przyjąć papiery.
W sumie byłam 5 minut!!! :wściekła/y: A tyle czekania. :no:

Justa masakra jakaś!!!!!!!!!!!ja już obskoczyłam połowe teraz zbieram się i ide na zakupy jeszcze na miasto a potem po małego.Muszę mu kupić jeszcze takiego gumowego dinozaura bo chce i mu obiecałam że kupię więc odwiedzę jakiś tani sklepik z pierdółkami i mam nadzieje że znajde:tak:

hej kochane
Wróciłam juz z pracki,pogoda bardzo fajna,ciepełko jest...
Dzisiaj sie lepiej czuje..i musze brac sie za ciag dalszy papierologii do pracy,bo mnie scigaja za to...

poczytam was

As ty to chyba spac nie mozesz..ale cudne te twoje perełki dwie,,no laseczki..ja dopiero doczytal;am,ze ta starsza to twoja cora,,myslalam,ze to ty....na suwaczku zobaczyłam.:))

asienko a gdzie w wekend lecisz??

fancia to w sumie nic nie wiesz,ze wiesz...

mirelko a dziekuje dzisiaj o niebo lepiej,,nos zapchany,ale glowa nie boli i gardlo nie boli...echh
a powiedzcie mi ile trzeba miec zarob zeby cos otzrymac z panstwa??

justa wspolczuje,ja to jak mam isc cos zalatwiac to nerwosol biore...hyh

aguska kupilas dinka??

Ostatnia edycja:
aguska - szkoda, iz nie mieszkasz blizej, u mnie niekochanych dinusiow pod dostatkiem.
Jak mam czes, to mi jeszcze net nie chciał chodzić. A bu...

Justa - niezle tyle czekania,
koralikowa - do Bukowiny Tatrzańskiej!

witam sie szybciutko!
nie zaglądałam bo jak to zazwyczaj bywa cos bylo do zrobienia!
kupiliśmy nowe auto wiec jest troche latania:-)
jutro od rana poczytam i popiszę bo bede w domku!

reklama
Do góry