reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska staram sie nie ulegac ale gdy pojdziemy do sklepu i nie otworze mu herbatnikow nie zrobie zakupow bo nie posiedzi w wozku a gdy go puszcze ucieka ze sklepu i zaczepia ludzi. Ostatnio ktos w sklepie mi go zatrzymal bo ucieklby a jak wtedy piszczal. W domu pisk gdy piosenka sie skonczy i tak zaczyna wszystko wymuszac:sorry:kiedys aptekarka powiedziala mi ze Bartosze to diably wcielone bo jej syn tez ma tak na imie i nie posiedzi w miejscu. Moze faktycznie Bartek ma alergie, w koncu ile moze miec katar:sorry:

reklama
lena super!!!!!!
Anula skąd ja to znam:sorry:za kilka miesięcy to będziesz już w ogóle miał z nim urwanie głowy!!!!mój bartek dopiero od nie dawna troche się uspokoił:sorry:ale i tak potrafi w sklepie z koszykiem uciekać:confused2:

Aguska, u nas zakupy sa najgorsze bo w spacerowce nie chce, ewentualnie wozek na zakupy i musi cos jesc. A najgorsze jest to ze gdy mamy gosci maly sie popisuje, rozrzuca zabawki, krzyczy,biega, skaka, zabiera tel itd a normalnie az taki nie jest:sorry:

Witam;-)
Z malym juz lepiej szaleje na calego, tylko mam problem bo ostatnio wstaje w nocy i chce sie bawic, z piatku na sobote wstal o 3 zjadl jak zawsze i zaczal plakac, bawil sie prawie do 5:sorry:wczoraj Ł nie zamknal drzwi do lazienki maly wszedl i wlozyl rece do ubijacji bo spodbal mu sie zel na muszli, mam taki wyciskany. Cale rece mial w tym, szczescie ze smoczek mial w buzi bo pewnie by probowal. Dzis jak zawsze wstal o 6, wlasnie poszedl spac.
Lena na sekcje?nawet nie wiedzialam ze da sie wejsc. W zyciu bym nie chciala
Fanta ja tez z rana troche porobilam i mam spokoj:-D
Krolcia zaglosowane;-)

My mieliśmy wejściówki na zajęciach z Kryminologii;)

Edit:

JESTTTTTTTTTTTTTT przeszłam dalej jeszcze tylko 2 etapy i SM:)
Jutro mam psychola;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejoo

Padam,jestem dzisja nie do zycia..wszystko mnie boli...lenia mam..tylko lezec albo spac,,bleee

krolcia ja nie mam fb..ale masakra..ludzie to masja pomyslu,,no glupota...

lena gratuluje,,ale u psychola uwaza,podchwytliwe p[pytania maja...

fancia ja tez nie wsypana,,pol nocy na zeba ubolewalam,krecilam sie...echh

anula nie zazdroszcze pobudek nocnych....

Ideee polezec...moze goraca herbatka....:eek:
a mały moj kaszle echhh

dobry
Ja przeczytałam całość..ja lubie kryminały i w ogóle a takie fotki to widziałam a jakims horrorze...Jak mi sie wspomni tytuł to powiem..

reklama
Lena gratki!!! i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam. I dokładnie grunt to nie kłamać ;-) Oni potrafia dwa razy zapytać o to samo tylko inaczej. Ale ja w Ciebie wierze!!!
Zajęcia z kryminologii...mmmmmmmmmmmmmmm....ale musiały byc fajne...

Do góry