reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Krolcia ja czytając ten artykuł troszkę uśmiałam z tych zdjęć ponieważ głupota ludzka nie zna granic!
HIHIH NAjlepsze jak podpieralii;)Jezeli luicie takie tematy, to załatwcie sobie wejście na sekcję zwłok;)Super sprawa;)

bry:)

Dzis mam prace boirowe wiec zagladam na szybko do was:)
I u mnie zimno! Az 4 stopnie było jak wsiadałam do samochodu!
Olo płakał przed przedszkolem ale potem go pani zagadała i łądnie poszedł:tak:

Witam;-)
Z malym juz lepiej szaleje na calego, tylko mam problem bo ostatnio wstaje w nocy i chce sie bawic, z piatku na sobote wstal o 3 zjadl jak zawsze i zaczal plakac, bawil sie prawie do 5:sorry:wczoraj Ł nie zamknal drzwi do lazienki maly wszedl i wlozyl rece do ubijacji bo spodbal mu sie zel na muszli, mam taki wyciskany. Cale rece mial w tym, szczescie ze smoczek mial w buzi bo pewnie by probowal. Dzis jak zawsze wstal o 6, wlasnie poszedl spac.
Lena na sekcje?nawet nie wiedzialam ze da sie wejsc. W zyciu bym nie chciala
Fanta ja tez z rana troche porobilam i mam spokoj:-D
Krolcia zaglosowane;-)

Ostatnia edycja:
Anula a to Bartuś był chory?ojejcia to zdrówka bo ja nie na bieżaco:zawstydzona/y:co do wstawania w nocy oj pamiętam te czasy dobrze że już minęły:-D;-)
U nas coś słonko wychodzi m poszedl załatwić jeszcze dwie sprawy i nie wiem czy jedzie ze mna po małego czy nie:confused2:pewnie sama pojade ale to dopiero przed 14 mam nadzieje że mały się wybawił właśnie jedzą obiadek a potem się przekima:tak:

Aguska u nas jakis wirus panuje, lekarka mowia ze pelno dzieci ma chore gardla. Maly ma ostre zapalenie gardla, mial ponad 39 goraczki a ja swirowalam bo to jego pierwsza choroba nawet kataru jeszcze nie mial. Ja juz po obiedzie wczesniej robilam bo Ł jechal do rodzicow i chcialam zeby zjadl zanim wyjdzie.
Kurcze dopiero dzis dowiedzialam sie ze Kwasniewska wyszla za maz, wszedzie o tym gadka:sorry:

Poza tym maly zaczyna wymuszac w sklepie, na spacerze, dzis piszczal i stal przy laptopie bo chcial zebym mu muzyke wlaczyla

Ostatnia edycja:
Anula mój ma ciągle za to katar i nie wiem czy to alergia czy choroba bo dopiero co skończył antybiotyk a znowu smarczy z tym że ciągle bierze syropek na alergie więc zobaczymy.Co do twojego Bartusia to witaj w świecie małego buntownika:-D;-)szczerze?będzie coraz gorzej i te jego piski teraz to nic co cię jeszcze czeka kochana:sorry:no chyba że Bartuś będzie bardzo spokojny co jednak jego zachowanie mówi co innego:-D:-D:-Ddużo cierpliwości Ci życzę;-)

co do Kwaśniewskiej to ja akurat wiedziałam:tak:

reklama
Do góry