reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Litości... :hmm:

Mama Dziecka napisała 3 posty i wszystkie dążą do tego samego:)hihi spam jak nic:)Nie ma tu mam z Poznania i nie interesuje nas takie info:)
Trollica? :rolleyes2: ;-)
Spoko, wyczajona. ;-) Na widelcu. :sorry:

Wrocilam..

Głowa mi tak pekała,,ze tabsy musialam zazyc,,bo az rece mis ie trzesły i niedobrze mi bylo..grrr
juz lepiej...
Ja to samo dziś miałam. :tak:

Przyjdą nasze Matki Przełożone i porzadek zrobią ;-) He he he
Eee , cóż tam , tylko parę godzin sprzątania wątku . :-p
Agaaaa wracaaajjjj! :hmm:

Justa, co się tak stresujesz? o już wiem czemu. Pochwal się co ostatnio zrobłaś ze swojego rękodzieła nowego?
Fanta nic.:zawstydzona/y: A raczej wszystko w "surowym" stanie. :sorry2:
Stresuje się tatą, który w szpitalu jest.:-( Natłok rodzinnych problemów. Do tego Kacper daje mi ostatnio mocno popalić. :wściekła/y:

heja, wrocilam. Bylismy na bajce starego typu. Muminki :D bo to dla dzieci z fundacji :) F zawiedziony bo chcial kino cartoon network lub cś podobnego :D ale i tak zachwycony ze w kinie był :) i znowu w oddali widzial stadion. no szał. oczy jak 5 zł.. i kolejne pytanie " idziemy tam?"
Hehe, faaajnie. :-)

I więcej nie wiem co to ja miałam. :sorry2:

Witam nowe mamy . :tak:

reklama
Amelie czyli nie ma tego złego co by na dobre. Gdyby tamten nie zwiał, to teraz byś skarbu nie miała!

Myśmy prawie na rocznicę ślubu mieli syna. Miesiąc przed rocznicą urodził sie nam pierworodny.

Mały śpi.
A mnie coś przytkało. Nie mam kataru a oddychać przez nos nie mogę k...a nie znoszę tego uczucia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

Dobranoc Kobitki :)
Dobranoc;)

fancia nie wiem,,narazie dojezdza do domu hee:)))ale mam cie na uwadze...

lena ide do ciebie na uczte..mniam...

wiktoria miłych senków:)))

amalieeeee działaj malenka z chlopem:)) skoro masz takiego ....drugie by sie zdało:)))
no gdzie jestes czekam i czekam:)
no ja myślę :tak::-p

Spokojnej nocy :tak:

Nie raczej w szoku był dlatego tak zareagował :-D:-D:-D:-p. Dbaj o swój skarb i działajcie jak jednego brzdąca odchowacie;-).
Lena, ale Ciebie nosi :-D. Podziel się tą energią ;-)
Uciekam dziecku bajkę poczytać, bo obiecałam heh...
Zatem dobranoc! Spokojnej nocki Wam życzę
nooo bardzo:)własnie wycierałąm kurze i myłam podlogi:)
Amelie czyli nie ma tego złego co by na dobre. Gdyby tamten nie zwiał, to teraz byś skarbu nie miała!

Myśmy prawie na rocznicę ślubu mieli syna. Miesiąc przed rocznicą urodził sie nam pierworodny.

Mały śpi.
A mnie coś przytkało. Nie mam kataru a oddychać przez nos nie mogę k...a nie znoszę tego uczucia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

To tak jak Gaja z nosa jej leci:)

Fanta, my tez chcemy poprzestac na jednym dziecku:tak:o kurcze po tabletkach wpadla?zapomnialas?
Koralikowa oj tak pewnie popiac z Wami chce i dlatego wyrywa przyciski:-D
Renata moj Ł tez jak dziecko podnieca sie stadionem, gdy jest w Wawie, jedzie popatrzec:sorry:

reklama

Mały śpi.

NAm tez miesiąc przed rocznicą sie pierworodny urodził :) rowniutenko miesiąc.

s
prostuje ze rocznica spotykania sie.. :D bo nawet mnie cham o chodzenie nie poprosił.. od razu dzieci mi zmajstrował :D hahahaha

Anula moj Ł ( malzon ) to by sie stadionem nie podniecal.. chyba ;/

Ostatnia edycja:
Do góry