Litości...
Spoko, wyczajona. ;-) Na widelcu.
Agaaaa wracaaajjjj!
Stresuje się tatą, który w szpitalu jest.:-( Natłok rodzinnych problemów. Do tego Kacper daje mi ostatnio mocno popalić.
I więcej nie wiem co to ja miałam.
Witam nowe mamy .
Trollica? ;-)Mama Dziecka napisała 3 posty i wszystkie dążą do tego samegohihi spam jak nicNie ma tu mam z Poznania i nie interesuje nas takie info
Spoko, wyczajona. ;-) Na widelcu.
Ja to samo dziś miałam.Wrocilam..
Głowa mi tak pekała,,ze tabsy musialam zazyc,,bo az rece mis ie trzesły i niedobrze mi bylo..grrr
juz lepiej...
Eee , cóż tam , tylko parę godzin sprzątania wątku .Przyjdą nasze Matki Przełożone i porzadek zrobią ;-) He he he
Agaaaa wracaaajjjj!
Fanta nic. A raczej wszystko w "surowym" stanie.Justa, co się tak stresujesz? o już wiem czemu. Pochwal się co ostatnio zrobłaś ze swojego rękodzieła nowego?
Stresuje się tatą, który w szpitalu jest.:-( Natłok rodzinnych problemów. Do tego Kacper daje mi ostatnio mocno popalić.
Hehe, faaajnie. :-)heja, wrocilam. Bylismy na bajce starego typu. Muminki bo to dla dzieci z fundacji F zawiedziony bo chcial kino cartoon network lub cś podobnego ale i tak zachwycony ze w kinie był i znowu w oddali widzial stadion. no szał. oczy jak 5 zł.. i kolejne pytanie " idziemy tam?"
I więcej nie wiem co to ja miałam.
Witam nowe mamy .