reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Osz kurczaku słodki!! :D My już kilka razy mieliśmy alarm, ale wystarczyło kupić test ciążowy i @ pojawiała się zaraz po wyjsciu z apteki :/ heh
Póki co, na drugie jeszcze poczekamy ze dwa lata ;)

oj, tam mi lekarka powiedziała, że powinnam się cieszyć bo to niczym wygrana w totka :-D, a ja w totalnym szoku byłam :cool:, choć nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-);-). Co do drugiego, to ja poprzestanę na jednym :tak:.

hihi domyśl się;):-D

Dobra wiem już o co chodzi :-D:-D:-p

Renata, muminki, ale te "lalkowe"? Jejku, teraz jakieś dziwne bajki lecą, kiedyś to było coś :tak:, a co z tym stadionem?

reklama
lena gdzie ty lecisz...

anula mały chce z nami popisac i dlatego tak sie rwie;;;

aga ksiazkowa teoria nigdy nie idzie w parze z popraktyka....bedzie dobrze...

fancia jasne ze naprawione,smigam nim w srody i czwartki do pracy,bo nie mam z kim,,hyh...ty tez nalewka sie wylecz;;haaa

renia bylas na stadionie??

fanica dlaczego na jednym hmmm???

Ja marze o drugim dzidziusiu :) szczególnie, że z małym miałam nie wesołą ciążę i szybko zostałam sama. A teraz jestem z kimś, kto na wieść o dzidziusiu nie wyszedł by za drzwi i nie zniknął :)

Skoro trafił Ci się w końcu normalny facet i marzy Ci się maluszek, to nie poprzestawaj na jednym :tak:;-). Mój na wieść, że zostanie tatą, to drogę do domu zgubił ze 3vrazy jak mnie odwoził :-D:-D, na szczęście nie uciekł, zresztą spróbował by :-p;-).
Koralikowa, ja wczoraj próbowałam się tą nalewką wyleczyć <T dostał od babci litr w prezencie> i mi nie pomogło, teraz raczę się chemicznymi witaminkami :-D. Już Ci pisałam kiedyś dlaczego na jednym, od kasy, po przez przeciw skazania, a teraz tym bardziej jak kardio doszedł :tak:. Kiedy swojego chłopa odbierasz z sz-n? na kawę byś wpadła :tak:

Ostatnia edycja:
lena gdzie ty lecisz...

anula mały chce z nami popisac i dlatego tak sie rwie;;;

aga ksiazkowa teoria nigdy nie idzie w parze z popraktyka....bedzie dobrze...

fancia jasne ze naprawione,smigam nim w srody i czwartki do pracy,bo nie mam z kim,,hyh...ty tez nalewka sie wylecz;;haaa

renia bylas na stadionie??

fanica dlaczego na jednym hmmm???

Juz jestem byłam u kuzynki na wsi:)Przywiozłam jaj, ziemniaków i kani:)Oj będzie uczta;)

fancia nie wiem,,narazie dojezdza do domu hee:)))ale mam cie na uwadze...

lena ide do ciebie na uczte..mniam...

wiktoria miłych senków:)))

amalieeeee działaj malenka z chlopem:)) skoro masz takiego ....drugie by sie zdało:)))

fancia nie wiem,,narazie dojezdza do domu hee:)))ale mam cie na uwadze...

no ja myślę :tak::-p

Dobranoc Kobitki :)

Spokojnej nocy :tak:

O ja nie moge :D
Facet Ci zwariował ze szcześcia :)
A mój uciekł i się ciesze :) niech tam sobie gdzies w świecie układa życie, tak jak chce. Życze mu jak najlepiej :)
Bo teraz mam prawdziwy skarb przy sobie ;)

Nie raczej w szoku był dlatego tak zareagował :-D:-D:-D:-p. Dbaj o swój skarb i działajcie jak jednego brzdąca odchowacie;-).
Lena, ale Ciebie nosi :-D. Podziel się tą energią ;-)
Uciekam dziecku bajkę poczytać, bo obiecałam heh...
Zatem dobranoc! Spokojnej nocki Wam życzę

U nas żadne CN nie maja racji bytu ;-) baardzo nie lubie ichniejszych bajek. Chlopaki jak Reksia i Bolka i Baltazara Gąbke na TVPolonia widze to aż skaczą z radości, a ukochana bajka Lolka nadal jest Tomek ;-)Lolo padł z bułą w łapie, Fifi pomału odpływa a ja "Ojca Mateusza' ide ogladac ;-)

reklama
Do góry