reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lenka dokladnie,,tez juz to sprawdzilam,,ale czekam dalej co bedzie....za rozwoj...

mirelko juz przeszlo,,ibum w zeluu mi pomogł..bo bym sie przekrecila chyba...

chyba kawe ide walnac..bo coss pogoda beee sie robi....i zas plany mus pisac...

reklama
Amelie a jakie tabsy już brałaś?

Ja wcześniej na hormonalnej przytyłam a teraz schudłam na tabletkach. Biorę Midianę i jestem bardzo zadowolona.:tak:

Z tego co piszesz to wyprawa do większego miasta chyba Cię nie ominie. Bo póki co widać, ze robisz za królika doświadczalnego.:baffled:

Witam;-)
Maly tak rozrabia ze nie mam jak do was zajrzec, wpada w szal gdy siadam na neta. Wciska mi w laptopie co popadnie, wyrwal jeden przycisk wiec malo wchodze:sorry:
Amelie ja te biore tabletki wlasciwie w tym mies odstawilam i jutro ide po inne bo na tych tylam, glowa mnie bolala i tradziku dostalam a bralam nowynette
Fanta, Justa zdrowka;-)
Lena trzymam &&&&&&&& a swoja droga ja na jakiej romowie nie bylam to nikt reki nie podaje:sorry:
Krolcia widze ze zakupy udane. Ja na zime musze kupic malemu buty, kilka par rajstop i jakis cieply dres
Bodzianka o balaganie nic nie mow mnie juc cos trafia mamy kawalerke i co chwile zbieram zabawki a maly rozwala, eh syzyfowa praca
Mirelka moj dzis byl ze mna na dzwore chwile bo ciagle pada, wyrzucilsmy smieci i poszlismy do sklepu. Wpadl w szal bo chcial sie chalapac. A spal dzis 1,5 godz ale u nas od 2 mies jedna drzemka

Miałam napisać coś o nas, więc - jestem pierwszy raz mamą, urodziłam w styczniu, Miś ma 8 miesięcy, 2 ząbki, pełza po podłogach i ostatnio ciągle terroryzuje. Czuję się jakbym wróciła do czasów noworodkowych, jak byliśmy nierozrywalni ;) Wczoraj przeczytałam o "kryzysie 8 miesiąca", pasuje do niego jak ulał, tylko że ja naiwnie myślałam, że to dotyczy tylko dzieci i mam wracających do pracy. Ja na razie nie wracam, jestem pełnoetatową kurą domową :)

Mam chwilę więc zaglądam :-).
Witam nową mamę Aga85.
Renata, udanego wypadu :tak:. Pochwal się później na czym byłaś :-p.
Różyczk@, zdrówka kochana. Ta pogoda... heh. Też się cieszę jak to mówią w domu najlepiej :-D.
Justa, co się tak stresujesz? o już wiem czemu. Pochwal się co ostatnio zrobłaś ze swojego rękodzieła nowego?
Koralikowa, oj stresu widzę się najadłaś, auto już masz sprawne? Oj tam zaraz zganiam, teraz sezon choroby otwieram, T się u babci nalewką ze spirytu wyleczył, młody smarka, no i mnie dopadło :confused2:.
MamaDziecka, witam również Ciebie, ładnie to tak spamować :huh:
Anula, dawno Cię nie było. No młody daje Ci do wiwatu, zaglądaj jak tylko znajdziesz czas ;-)
Lena, dlaczego? :rolleyes2::wink:
Amaliee z Cilestu mam Kubę :-D:-D:-D;-)

Mam chwilę więc zaglądam :-).
Witam nową mamę Aga85.
Renata, udanego wypadu :tak:. Pochwal się później na czym byłaś :-p.
Różyczk@, zdrówka kochana. Ta pogoda... heh. Też się cieszę jak to mówią w domu najlepiej :-D.
Justa, co się tak stresujesz? o już wiem czemu. Pochwal się co ostatnio zrobłaś ze swojego rękodzieła nowego?
Koralikowa, oj stresu widzę się najadłaś, auto już masz sprawne? Oj tam zaraz zganiam, teraz sezon choroby otwieram, T się u babci nalewką ze spirytu wyleczył, młody smarka, no i mnie dopadło :confused2:.
MamaDziecka, witam również Ciebie, ładnie to tak spamować :huh:
Anula, dawno Cię nie było. No młody daje Ci do wiwatu, zaglądaj jak tylko znajdziesz czas ;-)
Lena, dlaczego? :rolleyes2::wink:
Amaliee z Cilestu mam Kubę :-D:-D:-D;-)

hihi domyśl się;):-D

reklama
heja, wrocilam. Bylismy na bajce starego typu. Muminki :D bo to dla dzieci z fundacji :) F zawiedziony bo chcial kino cartoon network lub cś podobnego :D ale i tak zachwycony ze w kinie był :) i znowu w oddali widzial stadion. no szał. oczy jak 5 zł.. i kolejne pytanie " idziemy tam?"

Do góry