reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Różyczka wszystkie znaki wskazują, że antyb kupiony na wyrost...Siedzimy w domu, nebulizujemy się, pijemy syrop i zakraplamy robione krople. W nocy nie kaszle, w dzień tez wcale tyle co rano. Tylko te gile...Po kolana ;-) No i duszność jednak jest i mu cos tam charczy..
Ameliee e tam taka nadwaga to nie nadwaga ;-) Ale wazne, żebyś sie dobrze czuła.
Pomału mysle nad światecznymi stroikami ;-)

reklama
Amaliee jak to nie chce dać, trzeba kontrolować poziom hormonów i to przy zmianie tab.anty ważne nie rozumie co po niektórych lekarzy że takie mają podejście buuuu:no:
Bodzinka oj tak już za nie długo będzie szał świąteczny trza się przygotować, zdrówka dla małego :tak:

straszne z tymi wirusami tak atakują że hej my odpukać się trzymamy zdrowo, spacerek dziś zaliczony mała nałykała się świeżego powietrza i teraz 2 drzemkę odwala:tak:

Wrocilam..

Głowa mi tak pekała,,ze tabsy musialam zazyc,,bo az rece mis ie trzesły i niedobrze mi bylo..grrr
juz lepiej...

ja pikole ponad strone nadrukowalyscie,a ja mam maax postow na jedna,,echhh

lena jak rozmowa????????????no juz doczytalam...czekamy z toba na wyniki...
w
iki ja nie mam ksiazke,,liceum skoncyzlam uuuuuuuuuuu i dalej lat temu,haaa

mirelko jak sacerek??
u mnie o dziwo ładnieee...

krolcia ale zes nakupila...

atfk zdrowia...
f
ancia jasne zganiaaj na meza a co??

amaliee masz diete????

aga witaj:))) zapraszamyy

renia a na co??? podobno ten film,a raczej bajka mis teddy jest zajebi,,,,,sty...

rozyczko cytru=ynke jedz..zdrowia....

lENAAAA ja ci oddam ze 3-5kg???

Hej:) Jestem mama rocznego Antosia z Poznania:) Śledzę babyboom już od ponad 2 lat ale dopiero niedawno coś mnie natknęło żeby nie tylko czytać ale może troszku popisać z Wami:) Podobnie jak Wy nie pracuję i siedzę w domu z moim synkiem. Pomyślałam że można by było troszku powymieniać się info na temat miejsc gdzie można zostawić dziecko na kilka godzin. w momencie kiedy ja chce iść na zakupy bądź poprostu chcę mieć chociaż 5 min tylko dla siebie;p Ostatnio długo siedziałam w internecie szukając takiego miejsca i muszę przyznać że ilość żłobków mnie przeraża...Przez ostatnie kilka lat wysypało się ich tyle, że nie mogę się połapać który, za ile i dlaczego ten a nie inny;p Może macie jakieś wspomnienia z żłobków??? chcecie któryś polecić bądź odradzić? chętnie przyda mi się taka pomoc:) Ja osobiście Antka zostawiałam już w kilku takich miejscach nie wspominając już oczywiście ogromnej ilości opiekunek z których nie bardzo byłam zadowolona. Polecić mogę klub dziecięcy bajkolandia który jest w centrum Poznania tak więc jadąć do Plazy czy Pestki podrzucałam małego tam i miałam kilka godzin z głowy. To miejsce moge polecić 100procentowo:) A jak u Was to było???Piszcie, piszcie bo jestem bardzo ciekawa:)

MamaDziecka moj nie chodzil do złobka..babcia i ciocia pilnowały...
Mieszkasz w Poznaniu....ok....syna masz..a pracowalas wczesniej??

A babcie?? ciocie??
Czy ty chcesz go na caly dzien zostawiac??

Mamadziecka czy to nie ukryta reklama:tak:
Koralikowa jak głowa lepiej już, spacerek ok. mała uwielbia siedzieć w wózku i podziwiać wszystko w koło:tak:

moje dziecko jeszcze śpi od 14.20 tak ten spacer na nią podziałał:tak:a obiadek czeka:tak:

reklama
Mama Dziecka napisała 3 posty i wszystkie dążą do tego samego:)hihi spam jak nic:)Nie ma tu mam z Poznania i nie interesuje nas takie info:)

Do góry