reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wrócilam z pracy...byłam tez w providencie kase oddac...musze na konto wplacic..i spokoj....
jednej a raczej dwoch rat mniej...super,,jeszcze 2 raty innych grrr....

lena krolcia skad ja to znam z cyfrowego,,oni sa straszni,,duzo ludzi rezygnuje i ja sie nie dziwie...
sama bymz rezygnowala ale jeszcze mam okolo roku umnowe porazka...

as super ze na weselichu byliscie..karolcia potancowala,,siuper...

amaliee a co robilas,zes taka zadowolona??? pochwal sie??

Bodziaaa dawja foty z wyjscia do ludzi....:))

lena ja nie mam fb....nie pomoge..

Hmmm a ja nawet nie ogladalam rzeczy malego,musze popatrzec...kurtke ma..czapki tez.szaliki, rekawiczki itp,,aleee spodni cieplych niet,,i buty niet...echhhh

Hej mnie głowa okropnie boli:baffled:
Różyczka Bartuś grzeczny był i nie płakał:-)zdrówka dla Olka oby szybko przeszło;-)
co do wydatków eh.... tragedia....
ja też mam Cyfrowy Polsat i też chcieli mi wcisnąć droższy abonament top wysłałam im rezygnacje to wiecie co zrobili zadzwonili i dali mi oferte taki sam abonament jak dotychczas do tego 5 msc za darmo HBO:-)na początku roku właśnie mi tak zrobili:tak:

sorki że nic więcej nie napiszę ale głowa to aż mi dudni

Hej mnie głowa okropnie boli:baffled:
Różyczka Bartuś grzeczny był i nie płakał:-)zdrówka dla Olka oby szybko przeszło;-)
co do wydatków eh.... tragedia....
ja też mam Cyfrowy Polsat i też chcieli mi wcisnąć droższy abonament top wysłałam im rezygnacje to wiecie co zrobili zadzwonili i dali mi oferte taki sam abonament jak dotychczas do tego 5 msc za darmo HBO:-)na początku roku właśnie mi tak zrobili:tak:

sorki że nic więcej nie napiszę ale głowa to aż mi dudni

o to dobrze mi kolezanka podpowiedziała;)

aguska oby przeszlo....

U mnie cos chmury,,hmm,ja pranie na balkon wywalilam wlasnie i drugie robie...

amaliee to super,ze sie wybawilas.....

U nas ciepełko i w sumie sama nie wiem dlaczego nie wyprałam kolejnej pralki ciuchów...
Młody odebrany z przedszkola. Masakra jak jechaliśmy po niego! Środek powrotów z pracy a drogowcy pozamykali pasy ruchu(zostawili po jednym) bo akurat TERAZ muszą malować pasy:crazy:!!!!!!!!!!! Stałam w korku 20 minut! Podczas gdy normalnie pokonuję ten odcinek w 2 minuty!:angry::wściekła/y:

Powracam do zywych!:-D:-D mam wreszcie internet!!

krolcia wspólczuje stania w korku... wyobraz sobie ze ja teraz stoje w korkach dwa razy dziennie:baffled: ile na to paliwa sie marnuje to szok!! O czasie oczywiscie nie wspomne. Normalnie do przedszkola jedzie sie 20 minut a teraz w szczycie 40-60min a ostatnio moja mama jechała 1.5h!!!!!!!!!!! No coz kiedys musza zrobic te drogi zeby sie lepiej jezdziło. My pewnie wrzesien jeszcze bedziemy dojezdzac ale juz pazdziernik spedzimy na tyg u mamy a weekendy w domciu- tak bedzie ekonomiczniej.

Pasowało by jutro z młodym do lekarza isc ale jak mu mowie ze pojdziemy to jest krzyk ze nie! Dzis w dzien spał 4h... jest osłabiony widac biedaczek.

aguska czyli Twoj bartus juz sie zaaklimatyzował na dobre w przedszkolu:) czekam na ten moment u mnie.... niby Olo chetnie idzie ale jak przychodzi do rozstania to płacze:( choc ostatnie dwa dni udało mi sie go zagadac i poszedł bez scen!

Ostatnia edycja:
reklama
Różyczko zdrówka dla młodego.
A co do dzisiejszego korku...Ja bym zrozumiała, gdyby drogę robili, no to trzeba i już ale malowanie pasów? Przecież mogliby to zrobić rano albo pod wieczór a nie w środku szczytu.:dry:

Mały chyba podniesie mi dziś ciśnienie maksymalnie!:dry:

Do góry