reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja się wzięłam za sprzątanie:-)no wstyd się przyznać ale normalnie syf syf i jeszcze raz syf:zawstydzona/y:ale kuchnia już wysprzątana tylko podłoga do umycia u nas w pokoju wsio zrobione oprócz podłogi najgorzej wygląda teraz u Bartka w pokoju bo łazienka w znośnym stanie jest:-D
Mirelka a u mnie słonko zaczęło ślicznie świecić:-)podeślę ci trochę;-)
My już ok czujemy sie całkiem nie źle mały wiadomo jeszcze ma katar bo musi mu wszystko wyleźć ale jest już ok:-):tak:może popołudniu sie nawet przejdziemy:tak:

dobra ja uciekam dalej sprzątać:-D

reklama
Mam dylemat..farbowac włosy czy nie...Cały tył to już mój kolorek, taki bleeee. Grzywka mocno sprany rudy....Czerwony mi bez rozjaśniacza średnio złapie....A znowu tak jak mam teraz czuje się zle....I nie mam pojęcia jaki kolorek...Może jakiś brąz albo czekolada...no nie wiem...bo na rozjasniacz i farbe teraz nie mam kasy. Tylko na farbe.

Bodzinka farb się poczujesz się lepiej może na brąz ale taki jasny:tak:

Aguska to cię porwało na sprzątanie ja też co nie co ogarnęłam, obiadek nawet już mam prawie gotowy, fajnie że już lepiej się czujecie :tak:
Amaliee to teraz jesteś sama, wpadaj do nas będzie ci z nami raźniej :tak:

mała śpi już od 9.00 a ja nie wiem co ze sobą zrobić hehhe :-D

Amaliee to nie ciekawa sytuacja a twój synek jak ma na imię?
mirelka oj tak porwało mnie:-Da ty sobie odpoczywaj póki mała śpi;-)
Bodzia zrób taki w jakim najlepiej się czujesz:tak:

ja Bartka pokój wysprzątałam aż milo popatrzeć:tak:ciekawe na jak długo:baffled:przy okazji powyrzucałam mu zbędne akcesoria:-D
zaraz zjemy obiad i wezme się za reszte jutro weekend to chce mieć spokój:-)

Ło matko , jak mi się ziewa.:dry:
Chrustów narobiłam , obiad ugotowałam, koniec siedzenia w kuchni.

Amaliee współczucia. :sorry2:Pisz co ci na sercu leży . ;-)
Bodzia nie wiem, nie pomogę, marna ze mnie stylistka. :sorry2:Jak mówisz, że masz odrosty i wyblakłe , to farbnij se:tak:. Lepiej się poczujesz. :tak:
Aguśka co cię wzięło tak na porządki? Kiedy mama do ciebie przyjeżdża?
Lena piszesz, że tyle grzybów w lesie? :szok: Muszę się wybrać. :tak:

Czekam na starszaków z obiadem. :tak:

justa miała przyjechać z tata ale jednak przyjeżdża sama albo z bratem i chyba we wtorek:tak:a na sprzątanie mnie tak wzieło bo słonko świeci choroba mi przechodzi i przez 4 dni m prawie nic oprócz zmywania nie robił a ja nie bylam w stanie więc brudno się zrobiło:-p:zawstydzona/y:ale już jest ok:-D tylko ciekawe na jak długo:-D

Ło matko , jak mi się ziewa.:dry:
Chrustów narobiłam , obiad ugotowałam, koniec siedzenia w kuchni.

Amaliee współczucia. :sorry2:Pisz co ci na sercu leży . ;-)
Bodzia nie wiem, nie pomogę, marna ze mnie stylistka. :sorry2:Jak mówisz, że masz odrosty i wyblakłe , to farbnij se:tak:. Lepiej się poczujesz. :tak:
Aguśka co cię wzięło tak na porządki? Kiedy mama do ciebie przyjeżdża?
Lena piszesz, że tyle grzybów w lesie? :szok: Muszę się wybrać. :tak:

Czekam na starszaków z obiadem. :tak:
wiesz jaki wysyp nastał 2 dni lało ale nawet wczoraj było ciepło i my pojechaliśmy dośc późno bo o 14:)takze widzisz nie ważna pora:)ale zbiory na bogato:)

Człowiek sprząta , sprząta i wieczny wszędzie bałagan. Mam to samo. :cool2:
Lena przekonałaś mnie. :tak: Uwielbiam z mężem chodzić na grzyby do lasu. ;-):-D Dwa lata temu był taki urodzaj, to sobie nasuszyłam , że ho ho. :tak: Prawie do wszystkiego używałam i pooooszłyyy. :dry:

No gdzież ten Kacper. :dry: Pewnie swoją love odprowadza. :-D

reklama
Amaliee olej głupka. A niech szpieguje jak mu się nudzi :-p Ja czasem MAM NADZIEJE, że ex mnie szpieguje :-p
No kupiłam sobie czerwona porzeczke...zobaczymy co mi wyjdzie ;-)
Jutro już ,jutro spacer po Rynku!!!! Ach byle nie padało, może nawet byc zimno..
Mój eks myśli, że jade tam na randke he he he. A kto wie ;-)

Do góry