reklama
aguska2017
Fanka BB :)
Bodzia super wieści a Karol dzielny chłopak
Anula na te dzieci chyba pogoda tak działa a swoja drogą Bartek jak był młodszy to do szuflady w komodzie wchodził
Justa mniam mniam;-)
Lena ale grzybów!!!
A pojazd Bartka przeistoczył się później w traktorka albo ciuchcieno i dziecko zadowolone ale oczywiście już nie co popsułNo i śpi już z czego się cieszę
Jutro go jednak nie daję jeszcze do przedszkola bo smarczy więc wolę dać od poniedziałku tym bardziej że taka pogoda jest.
mi się opryszczka w dwóch miejscach zrobiła na ustach po prostu masakra to przeziębienie!!!!!!
Anula na te dzieci chyba pogoda tak działa a swoja drogą Bartek jak był młodszy to do szuflady w komodzie wchodził
Justa mniam mniam;-)
Lena ale grzybów!!!
A pojazd Bartka przeistoczył się później w traktorka albo ciuchcieno i dziecko zadowolone ale oczywiście już nie co popsułNo i śpi już z czego się cieszę
Jutro go jednak nie daję jeszcze do przedszkola bo smarczy więc wolę dać od poniedziałku tym bardziej że taka pogoda jest.
mi się opryszczka w dwóch miejscach zrobiła na ustach po prostu masakra to przeziębienie!!!!!!
Heja baby
OsKar w pelni zdrowy. wczorajszy wymiot go oczyscił Jutro idzie do p-la.
dZIŚ BYLAM ZNOWU NA WIOSCE. i sostrze pomagalam ziemniaki zbierac. takie rekreacyjne zajecie w nudny czwartek
w sobote znowu Chlopcy pomagali. Filip AZ! poł wiaderka nazbierał. stwierdził ze na frytki mu wystarczy hahahahaha.
rozjechana sie czuje ;/
OsKar w pelni zdrowy. wczorajszy wymiot go oczyscił Jutro idzie do p-la.
dZIŚ BYLAM ZNOWU NA WIOSCE. i sostrze pomagalam ziemniaki zbierac. takie rekreacyjne zajecie w nudny czwartek
w sobote znowu Chlopcy pomagali. Filip AZ! poł wiaderka nazbierał. stwierdził ze na frytki mu wystarczy hahahahaha.
rozjechana sie czuje ;/
Koralikowa
hej kochanee
ja napisze tyle..PADAMM DZISIAJ NA CYCEEEEE....
Po 20 wrocilam...masakra...od rana...nogi mi w dupe wchodza..
teraz na syzbko appierologie zrobilam...bo jutro mam zebranie w pracy...
gotuje bigos..bo jutro stary wraca.....ale ide zaraz kapac sie i spac,,padam,,ja zasypiam.....
nogi wszystko mnie boliii--porazka.....
Soryy nie poczytam..ide spac..nawet czasu zjesc nie mam..ja pikole...
a jutro tez do 20 jakos,bo zebranie,rada.....buuu
ja napisze tyle..PADAMM DZISIAJ NA CYCEEEEE....
Po 20 wrocilam...masakra...od rana...nogi mi w dupe wchodza..
teraz na syzbko appierologie zrobilam...bo jutro mam zebranie w pracy...
gotuje bigos..bo jutro stary wraca.....ale ide zaraz kapac sie i spac,,padam,,ja zasypiam.....
nogi wszystko mnie boliii--porazka.....
Soryy nie poczytam..ide spac..nawet czasu zjesc nie mam..ja pikole...
a jutro tez do 20 jakos,bo zebranie,rada.....buuu
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Wpadam na chwilkę, podziękowałam tam i ówdzie, jutro nadrobię. Niedawno wróciliśmy, bo byliśmy zwierzaki szwagierce zawieść. Zła jestem, bo... na fb napisałam. Lecę dalej, bo chłopaki moje się myją , a muszę łóżka porobić. T dalej smarcze, mam nadzieję, że nas nie pozaraża. Dobra lecę bo wołają :* do jutra :-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hej pewnie napisz coś o sobie ska jestes jak dzidzia?A przywitam się ponownie
Czy można czasem postukać tutaj z wami w klawiaturkę?
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Melduję się że żyję,ledwo.
Rozłożyło mnie choróbsko na maxa.
Gardło,katar,gorączka wieczorem,i wszystkie gnaty bolą.
Odezwę się niebawem.
heja.Oskar po srodowym wymiocie ozdrowiał. wczoraj byl tylko na zdieciach, potem do domu. W południe mialam jechac na wioske ale pojechalam o 11. cale pół dnia na polu.
w nocy za to myslalalmz e to juz koniec. jak @ nie przyjdzie to meza ... ubije. mdlosci, zawroty głowy i inne takie. testem jest kawa. narazie mnie odrzuca.a mam troche gotowania na kilka dni dla Ł ;/ umre ja dziś.
w nocy za to myslalalmz e to juz koniec. jak @ nie przyjdzie to meza ... ubije. mdlosci, zawroty głowy i inne takie. testem jest kawa. narazie mnie odrzuca.a mam troche gotowania na kilka dni dla Ł ;/ umre ja dziś.
reklama
Koralikowa
Dobry
Ja spijam kawusie przed pracka.
Milego dnia wam zycze.
Ja dzisiaj długoooo w pracy.
Renia tzn ty modlisz sie aby przyszla?
Paa
Ja spijam kawusie przed pracka.
Milego dnia wam zycze.
Ja dzisiaj długoooo w pracy.