reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzia super wieści a Karol dzielny chłopak:tak:
Anula na te dzieci chyba pogoda tak działa a swoja drogą Bartek jak był młodszy to do szuflady w komodzie wchodził:-D
Justa mniam mniam;-)
Lena ale grzybów!!!
A pojazd Bartka przeistoczył się później w traktorka albo ciuchcie:-Dno i dziecko zadowolone ale oczywiście już nie co popsuł:tak:No i śpi już z czego się cieszę:tak::-D
Jutro go jednak nie daję jeszcze do przedszkola bo smarczy więc wolę dać od poniedziałku tym bardziej że taka pogoda jest.
mi się opryszczka w dwóch miejscach zrobiła na ustach po prostu masakra to przeziębienie!!!!!!

Heja baby :)

OsKar w pelni zdrowy. wczorajszy wymiot go oczyscił :)Jutro idzie do p-la.

dZIŚ BYLAM ZNOWU NA WIOSCE. i sostrze pomagalam ziemniaki zbierac. takie rekreacyjne zajecie w nudny czwartek :D
w sobote znowu :D Chlopcy pomagali. Filip AZ! poł wiaderka nazbierał. stwierdził ze na frytki mu wystarczy:) hahahahaha.

rozjechana sie czuje ;/

hej kochanee

ja napisze tyle..PADAMM DZISIAJ NA CYCEEEEE....

Po 20 wrocilam...masakra...od rana...nogi mi w dupe wchodza..
teraz na syzbko appierologie zrobilam...bo jutro mam zebranie w pracy...
gotuje bigos..bo jutro stary wraca.....ale ide zaraz kapac sie i spac,,padam,,ja zasypiam.....
nogi wszystko mnie boliii--porazka.....

Soryy nie poczytam..ide spac..nawet czasu zjesc nie mam..ja pikole...
a jutro tez do 20 jakos,bo zebranie,rada.....buuu

Wpadam na chwilkę, podziękowałam tam i ówdzie, jutro nadrobię. Niedawno wróciliśmy, bo byliśmy zwierzaki szwagierce zawieść. Zła jestem, bo... na fb napisałam. Lecę dalej, bo chłopaki moje się myją :-D, a muszę łóżka porobić. T dalej smarcze, mam nadzieję, że nas nie pozaraża. Dobra lecę bo wołają :* do jutra :-)

2781649424.gif

Melduję się że żyję,ledwo.
Rozłożyło mnie choróbsko na maxa.
Gardło,katar,gorączka wieczorem,i wszystkie gnaty bolą.
Odezwę się niebawem.

heja.Oskar po srodowym wymiocie ozdrowiał. wczoraj byl tylko na zdieciach, potem do domu. W południe mialam jechac na wioske ale pojechalam o 11. cale pół dnia na polu.
w nocy za to myslalalmz e to juz koniec. jak @ nie przyjdzie to meza ... ubije. mdlosci, zawroty głowy i inne takie. testem jest kawa. narazie mnie odrzuca.a mam troche gotowania na kilka dni dla Ł ;/ umre ja dziś.

reklama
Do góry