reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lena jo pozniej bedzie,bo ten w trasie,to juz zaraz do sniadania zalicze,he.
O to pieczesz cos na jutro?
Aha co do rozumu faceta,hm raczej pewnie nie poszedl,ale bodzinki sie boi.

Bodzia baw sie dobrze jutro.

Ale glodna juz jestem,wezme bronia i poczekam na mojego.

Hej żyję ,ale czau wiecznie nie mam...
U nas oki.

Kupiłam dziś swojemu najmłodszemu dziecku pierwszą w życiu czapkę taką na chłodne dni.
Rozmiar czapki 0-3 miesiące ,a moja dama w niej pływa :szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::-):-):-)
Czapka jest naprawdę malutka ,ale główka Karolisi jeszcze mniejsza i zasłania jej nawet oczy :szok::szok::-D:-D:-D
wyjścia nie miałam i siedziałam dziś z szydełkiem w ręku. ;-):-):-):-)
Wyszła taka czapunia :tak:

As super czapeczka :-) a Karolcia jak zwykle słodka :-D

Witam, ja korzystam z chwili :tak: dzisiaj jedziemy do żar po śniadaniu i moje dziecko zrobiło mi 15 minut temu pobudkę :sorry2: biedaczek nie zdążył do kibelka :dry: no zdarza się :tak: no i nie chce już spać, szkoda że do przedszkola tak nie wstaje :sorry2: w środę przyjadą z szafą więc muszę się wziąć za resztę malowania od pn :tak: pogoda się brzydka zrobiła ale mam nadzieję że jutro będzie ładnie bo chce na jarmark pojechać :tak: uciekam jutro się odezwę wieczorem jak wrócę :-)

Koralikowa o to to ,dokładnie :-p
As sliczna czapeczka.
Ja zaraz ściele łóżka, robie się "na bóstwo" i ok. 12 moje Miasto...Przyda mi się taki oddech, szczególnie po tym tygodniu. Lolek ma katar wrrrrrrrrrrr. Pewnie ze szpitala przytargał bo tam zimnica...Ale spoko katar to tylko katar ;-)

Bodzia temu twojemu to już chyba odbija co?najpierw nie potem bierze(dobrze że bierze)zachowuje się jak gówniarz normalnie!ważne że ty będziesz mogła teraz troche odetchnąć;-)
Krolcia witaj;-)
As to co na metce nie zawsze jest zdgodne z prawda nie raz się o tym przekonałam:sorry2:czapka śliczna:tak:

Acha dziewczynki Fanta dotarła bezpiecznie z rodzinką na wypoczynek:tak:oby tylko pogoda jej dopisała

My dziś też wyjdziemy na spacer a ja mam opryszczke ale wisi mi to:-D

My też od godzinki na nogach.
Nocka super .
Od 21 z 1 przerwą na karmiwenie do 8 rano spałyśmy.:tak:
tzn mała spała ,a ja nadrabiałam...;-):-):-):-)

reklama
Zakupy zrobiłam, obiad się pichci a mały śpi.
Ach smaczne to wszystko się szykuje:-p.
Po dwóch tygodniach obrzydliwego żarcia:dry: to mam wrażenie, że mój rosół jest wybornie doskonały! he he he:tak::-D

Do góry