reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej
Dzień dobry
witam nową mame i napisz cos o sobie.
Wczoraj myslałam, że Fifi nie tęsknil ale od rana za mną chodzi, teraz na kolanach siedzi ;-)
średnio mi wygodnie bo Lolo też...
musze mu stopery kupić do uszu..i zaraz ogarnąć bajzel...a lenia mam..

reklama
jak @ nie przyjdzie to meza ... ubije. mdlosci, zawroty głowy i inne takie. testem jest kawa. narazie mnie odrzuca.a mam troche gotowania na kilka dni dla Ł ;/ umre ja dziś.

Uhuhuuh. :huh::unsure::rolleyes2: Mnie też w pierwszych tygodniach odrzucało od kawy i to był najpierwsiejszy symptom :cool2: Spoko, wyluzuj. ;-) Czasami się tak dzieje , to ze stresu. :tak::-D
A przywitam się ponownie :)

Czy można czasem postukać tutaj z wami w klawiaturkę?
Jasne , że można. :tak:

dZIŚ BYLAM ZNOWU NA WIOSCE. i sostrze pomagalam ziemniaki zbierac. takie rekreacyjne zajecie w nudny czwartek :D
w sobote znowu :D Chlopcy pomagali. Filip AZ! poł wiaderka nazbierał. stwierdził ze na frytki mu wystarczy:) hahahahaha.
Dobrze, że małemu przeszło. :tak:
:-D A po co mu więcej ziemniaków? :-D
Kacper pod koniec sierpnia chodził z kolegą i motyką, wykopywał ziemniaki , rozpalali ognisko z chwastów i piekli kartofelki pół dnia. :-D Wargę sobie poparzyłam, bo tak się do nich dorwałam. :-D Pychotka. :tak: Ale nie smakowały tak jak w dzieciństwie. :-D

musze mu stopery kupić do uszu..i zaraz ogarnąć bajzel...a lenia mam..
Bodzia a w jakim celu te stopery? Do spania? :confused:

Piąteczek kochane mamy. :-):-):-)

Fanta miłego wypoczynku. Obyście natrafili na ładną pogodę. :tak: A jak natraficie , to podeślij nam tu troszkę ciepełka i słoneczka.
U mnie szaro, buro i ponuro. :crazy:
Za co tu się najpierw zabrać?

Justa do kąpieli.
Młody miał w obu uszach przecinaną jakąs błone (dokładnie mi tłumaczyli jaką ale ja się nie znam), w prawym uchu był wysięk, więc ma dren. Ma mieć go kilka miesięcy, w 99% one same wypadają po tym czasie. w lewym uchu płynu nie było ale błona nacięta. Stopery ma mieć bo KATEGORYCZNIE nie może mieć zamoczonych uszu. Do czasu kontroli oba są traktowane jak po drenażu, na kontroli zobaczymy jak to bez drenu.Musze iść do nagrzanej pielęgniarki z przedszkolu, zeby mu tych uszunie ruszała bo do niej nie dociera, że jemu nie wolno było głęboko czyścić uszu i ciagle zgłaszała, że dziecko ma głęboko brudne uszy. A jak cholera ma mieć czyste jak ma wieczny wysięk?? Tępe babsko.

Hej witam z kawka
dla wszystkich smarkających zdróweczka chyba was pozarażałam:zawstydzona/y:;-):-D
Bodzia co do uszu ja nigdy Bartkowi nie czyszczę głęboko nie płuczę:no:A ta pielęgniarka niech sama sobie głęboko czyści jak taka mądra:dry:a bolą Karola uszy?
Mój bartek to ma taki dobry słuch że ja często czegoś nie słyszę a on tak:-D
Amelia zapraszamy

Bry! Z kawką się witam. Coś obudzić się nie mogę ale to chyba przez pogodę :rolleyes2:. Zastanawiam się jaka pogoda będzie nad morzem ale chyba wezmę młodemu kalosze, nawet jak będziemy szli na grzybki, to się przydadzą albo na wycieczkę do żubrów ;-).
Amaliee, witam nową mamą :-).
Asiulka,
zdrówka dla Ciebie kochana. Mam nadzieję, że do roboty nie chodzisz? Chłopaków nie pozarażaj :tak:.
Renata, oj to masz wesoło ;-).
Koralikowa, spokojnego dnia w pracy ciotka ;-):-).
Bodzia, nie Ty jedna z leniem dziś walczysz :-D. To Wam się piguła w przedszkolu trafiła :dry:, ja bym jej powiedziała, żeby swoje uszy sprawdziła, a jak ma czyste, to rowek :-p
Justa, jak pogody nie będzie, to też będziemy korzystali, grunt, żebyśmy sobie połazili, a łazić jest gdzie :tak:;-):-).
To by było na tyle chyba, na obiad mam dziś z wczoraj pierogi, narobiłam ich ale nie ma komu jeść :-D.

fanta oj tak kaloszki to obowiązkowo małemu weź:tak:a już spakowana jesteś?o której jedziecie?
zapowiadaja słonko więc oby wam pogoda dopisała;-)wiadomo nad morzem zawsze zimniej
tu masz pogode jaka zapowiadaja:-D
http://www.twojapogoda.pl/polska/zachodniopomorskie/miedzyzdroje/16dniowa
A miałam wam napisać dziś rano m szykuje sie do pracy ja poszłam do łazienki wracam się położyć a przy mojej głowie czarny obrzydliwy pająk!!!!!!!!!!!Ł zaraz go zabił ale fu!!!!!!!jak sobie pomyśle że mógł po mnie chodzić to ble....

Ja bym jej powiedziała, żeby sobie w d**** pogrzebała a nie dzieciom w uszach!!!
teraz go nic nie boli i jakbym nie wiedziała, że miał zabieg to bym nie poznała :-p
W tym zabiegu najbardziej organizm obciąża znieczulenie bo ogólne...
Biedne to moje dziecię juz dwa razy je miało teraz i rok temu jak łapke złamał...

Hej dziewczynki witam się z kawką;)Gaja u teściów a ja suszę grzybki i jutro tez jade;)
Ale piękna pogoda u nas...super słonko!!

Witajcie!

Wczoraj do pozno wybieral foty do wywolania i jeszcze wszystkich nie obejrzalam folderów.
Witam Nowa mamę
Lenka - super grzybobranie!
Fanta - udanego wypoczynku! Uwielbiam ta drogę ku żubrom. Chyba najpiekniejsze mam wspomnienia. Cudowny las, wspaniale powietrze. Lubię to!
Bodzia - duzo zdrowka dla Ciebie i chłopaków!
aguska - niemiła przygoda z tym pająkiem!
Asiulka - zdrowka!

reklama
Hej witam się :-)

u nas dalszy ciąg barowej pogody, buuu:angry::sorry2: my mamy kolejnego ząbka górna jedyneczka 3 ząbek do komplety i co najważniejsze wyszedł bez żadnych dolegliwości :tak:

Witam nową mamę rozgość się napisz co u Was

Fana miłego wypoczynku
Bodzinka teraz już będzie dobrze
Lena podeślij trochę słonka u nas szaru buro buu
Asiulka zdrówka życzę
Koralikowa oj to długo w pracy dziś posiedzisz, miłej pracy
Renata oby @ przylazła
Aguska ja się czujecie lepiej już z zdrówkiem ach te pająki ja na szczęście się ich nie boję

Miłego dnia

Do góry