reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Koralikowa mały zdrowieje w oczach ja w miare tylko te bóle nóg mnie wykańczaja boli cholerstwo że szok!!!!
Anula no ja zawsze bylam szczupła i po dziecku tak mi spadła waga do 43 i przytyć za nic nie mogę a bym chciała ważyć 45 jak przed ciąża...
asienka no to ja po proszę ze 3kg:-Dszkoda że tak podzielić się nie można nie?

M poszedl do sklepu i do apteki mały ma pierwsze swoje tatuaże:-Dna rączkach mu przykleiłam bo miał w gazetce i ma supermena:-D
jeszcze troche to kąpanko i lulu idzie ale to już tatuś się nim zajmie bo mi już sił na dziś brak a jeszcze chciałam obejrzeć Prawo Agaty ale to o 21,30 więc nie wiem czy dotrwam:baffled:

reklama
aguska super,ze lepiej,a ty od czego masz te bóle??

asienka taaa....

Ja juz mam dosc,klepie codziennie papierologie do pracy i juz slepne...
ile tego jest na poczatku i koncu roku...

nozz niech mi ktos powie ze n-l malo ma godzin,,ja od dwoch tygodni do 21 od 13 w papierach kwitne...echhh
i
de sie kapac...

Hej hej Laseczki. Prawie nie spałam, nie pomogła nawet relanium....
Lolo ma dziś drenaż uszu i mam mega stresa. on niedosłyszy po tacie, ale żeby zrobic mu badanie sluchu trzeba zrobić drenaż. Może ie okazać, że po drenażu będzie duuuużo lepiej, bo, najprościej mówiąc, ma wode w uszach cały czas. Miał go mieć 26 ale zwolniło się miejsce...

heja. niespalam ;/ no moze ze 3 godziny. Oskar wymiotował kilka razy.l. ohafcił wszystko łącznie ze mną. a potem zassnąć nie moglam bo balam sie ze znowu mi sie hlusnie no ale od 4 był spokoj. rano wstal wesoly jak skowronek, nic mu nie boli ;/
wczoraj bylismy u psycholoha i pedagoga. Pedagozka zna nas sprzed 2 lat z projektu i byla pozytywnie zaskoczona rozwojem Filipa.Tylko mowila ze energii ma straaaaaaaaaaasznie duzo.
obserwowalam go przez lustro weneckie i ja bym z siebie wyszla i stanela obok.. tak szalał.. ze mialam ochote przejsc do niego i go do pionu postawić. a ta kobieta tak spokojnie.. no zazdroszcze opanowania i cierpliwosci.

Bodzia kciuki zacisniete .

Mnie też dziś wszystkie gnaty bolą.:confused2:

Bodzia
&&& , myślami będę z wami.:tak:
Aguś Bartusiowi ciut lepiej?
Renatko wirus dopadł młodego? Pisałaś ,że już kiedyś wymiotował na parkingu. Może co złapał?
Koralikowa współczucia. :sorry:

Młoda mi wstała, lecę śniadanko jej naszykować. :confused2:

Hej

Ja przed praca.na 10 dzisiaj mam.

Co wy tak nie wyspane nocki macie?

Renia ale noc mialas.
Aguska wśpolczuje bolu nog i @.
Bodzia co udziergalas?

Lena rzucasz szafami? He
Justa ta,dzieks.

Dobra milego dnia.
U mnie leje,leje.

reklama
Witam się :-)

u nas pogoda nawet całkiem całkiem jest ciepło ale nie słonecznie :tak:
ja dziś mam lenia, od rana tylko podłogi przetarłam i kwiatka z kurzu przetarłam bo caaały zakurzony:tak: obiad mam już gotowy więc luzik:tak:

Bodzinka trzymam &&&&& z pozytywny drenaż uszu
Renata oj biedny mały, to żeście się nie wyspali
Aguska zdrówka Wam życzę
koralikowa miłej pracy i tak cie podziwiam mimo pracy masz czas na BB

ja wczoraj wygrałam licytacje kurteczki na jesień, kupiłam też śliczny szary kartigan z H@M, buciki, czapkę mamy czyli garderoba na jesień jest, chcę tyklko jeszcze do H@M podjechać jakiś sweterek fajny nowy kupić taki na wyjścia:tak: a na zimę nie mamy nic:szok:

Miłego dnia :-)

Do góry