reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

renata to oby młodemu szybko przeszło;-)
ciekawe kiedy mój będzie miał zdjęcia:eek:mam nadzieje że w przyszłym tygodniu albo najlepiej w przyszłym miesiącu :-Dbo kasy brak a chce żeby mały miał fotki:tak:
mirelka śliczne
w ogóle to takie nie sprawiedliwe że chłopców nie można tak fajnie ubierać tzn można ale wcale nie ma dużego wyboru:no:co wchodzę do sklepów to zawsze dla dziewczynek pełno a dla chłopców mały kącik ubrań:sorry:
Dobrze że są te second hand (ale ładnie napisałam:-D) bo tam można coś zawsze znaleźć:tak:
za pół godzinki m powinien przyjechać z pracy:-)
u nas nadal pada...........jesień!!!

reklama
aguska dokladnie,dobrze ze sa....ale niektore ceny maja powalajace..

renia co jemu,,ale oby minelo....bo sie odwodni....

mirelka superrrrrr ciuszki,no sweterek bombaaaaaaaa...

Koralikowa wlasnie niewiem co jemu. chyba jakiś wirus. w poludnie jak zwymiotował to do zycia wrocił. o do teraz lata.
mnie od poniedzialku sciska w zoładko jak przy grypie zołądkowej ;/ moze faktycznie w powietrzu jakies diabelstwo jest ;/

hej dziewczynki:)Szafo-układanie-przebieranie się skończyło:) w końcu uffffffff!!!!:-)
Gaja dzisiaj juz bez kataru ale jeszcze gada przez nos więc nadal inhalacje i wapno:-Djednak nam pomogło:tak:Dzisiaj była koleżanka na kawce...później druga i wyszła o 18 ;-)myślałam, że nic nie zrobię ale wzięłam się w garść i dawaj koniec z ciuchami:-Djutro powalczę z pościelą;-)U nas strasznie zimno, więc nawet nosa nie wystawiam, jutro może Gaję podrzucę do teściowej ale to zobaczę rano jak się będzie czuła, bo wolałabym ją wyleczyć do końca:-)

mały olał moją zupke:sorry:a wyszła dobra...
Fanta będę czekać na relacje:tak:
Bodzia czekam na wieści
Renata i jak młody wymiotował jeszcze?
Wiktoria masz jeszcze męża w domu?kiedy do nas wracasz na dłużej?
Lena no właśnie co z Gaja?katar przeszedł?

jak ja sobie pomyśle co trzeba kupić na jesień i zime to eh..obym prace gdzieś w końcu znalazła bo cinko będzie.dobrze że ja buty mam na zimę ale przydałyby się jeszcze jakieś na teraz:tak:i Ł nie ma:sorry:A Bartkowi to muszę i kurtke na zime i raczej buty bo te co ma to już za małe oj wydatki wydatki
Tak kochana mężuś w domku :) ale niestety w niedziele już jedzie :-(

Fanta ale napięty grafik miłego wypadu:tak:
Wiktora co tak wpadłaś i wypadłaś jak tam w szkole, jak nowe koleżanki fajne jakieś? ;-)
Lena właśnie jak Gaja się czuje?
Aguska oj ja na chwilę odetchnę po wydatkach na jesienną garderobę i zacznę kupowanie na zimę dla małej kombinezon, buty, czapkę, szalik, sanki by się przydały ja dla siebie obowiązkowo nowe buty zimowe i kurtkę muszę kupić bez tego się nie obejdzie już w zeszłym roku chodziłam w starym płaszczko-kurtce w tym sezonie to koło domu mogę tylko wyjść nie dalej heheh:tak:

małe śpi, ja po obiadku, piję kawkę może na spacerek wyjdziemy jak mała obiadek zje oby się nie rozpadało bo coś zaczyna siąpić :tak:

Miłego popołudnia:tak:
Do szkoły dopiero w piątek :)

Zasiadłam na chwile bo zdjęcia ubrań zmniejszałam :) A jeszcze z wszystkimi nie zrobiłam :/ Jak by któraś chciała mam fajne kurteczki na zimę :) dla chłopca i dziewczynki :)Tanie :)

lena to teraz chodź do mnie....skoro tak supe ci ukladanie idzie...

wiktoria wow to juz zaraz szkoła..dasz nam znac co i jak:)

asienka na głodzie powiadasz.heee..fajnie ze spotkanko udane...

ja teraz nic zakupkwoo..nic,,oszczednosc do bolu....bo łojjj cienko..mam 300zł do konca mies...a gdzie dojazdy do pracy...120zł....echhh..dam rade...

mialam na dzisiaj skonczyc papiery i dalej robilam,,dopiero koncze..tzn zostawiam na inne dni...bo nie wiem kiedy to skoncze..dla 5 dzieci,po 16 stron pisania..buuu

Dupa mnie boli od siedzenia na kompie.....tzn na fotelu..ide polezec i sie umyjkacc..

lena to teraz chodź do mnie....skoro tak supe ci ukladanie idzie...

wiktoria wow to juz zaraz szkoła..dasz nam znac co i jak:)

asienka na głodzie powiadasz.heee..fajnie ze spotkanko udane...

ja teraz nic zakupkwoo..nic,,oszczednosc do bolu....bo łojjj cienko..mam 300zł do konca mies...a gdzie dojazdy do pracy...120zł....echhh..dam rade...

mialam na dzisiaj skonczyc papiery i dalej robilam,,dopiero koncze..tzn zostawiam na inne dni...bo nie wiem kiedy to skoncze..dla 5 dzieci,po 16 stron pisania..buuu

Dupa mnie boli od siedzenia na kompie.....tzn na fotelu..ide polezec i sie umyjkacc..
z chęcią;)jutro porobię zdjęcia i powystawiam troszke na allegro:)

reklama
Do góry