reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczyny!
Wybaczcie, że ostatnio jakoś tak brak czasu na BB :-(. Wszystko powoli zaczyna się układać i lepiej żeby zdrowie dopisało ;-). Wczoraj miałam miły telefon od przyjaciółki z którą nie widziałam się ponad pół roku, wpadła po południu na kawę i siedziała u mnie do 1 :-D:-D. T wczoraj wpadł na pomysł by pojechać do M-je :-), więc wyjeżdżamy w piątek, a wracamy we wtorek wieczorem ;-). Potem będę trochę zalatana, bo zajęcia, lekarzy też mam do obskoczenia, bo mam już umówione terminy do kardiologa. Jak znajdę chwilkę wolnego czasu w tym całym galimatiasie, to będę zaglądała i zdawała relacje ;-).
Bodzia, daj znać co i jak po badaniach, 3mamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*
Lena, jak Gaja? Oby na katarze się skończyło :tak:.
Aguska, zdrówka dla Ciebie ;-). Znam ten ból nie picia kawy ;-).
Renata, zdrówka dla Oskara :tak:
Mirelka, spokojna głowa, my też na zimę nie mamy nic :no:, trzeba będzie wszystko kupić dla młodego...
Koralikowa, ładnie się dzwoniło ;-), dasz radę jakoś to spłacisz, może o raty popytaj?

mały olał moją zupke:sorry:a wyszła dobra...
Fanta będę czekać na relacje:tak:
Bodzia czekam na wieści
Renata i jak młody wymiotował jeszcze?
Wiktoria masz jeszcze męża w domu?kiedy do nas wracasz na dłużej?
Lena no właśnie co z Gaja?katar przeszedł?

jak ja sobie pomyśle co trzeba kupić na jesień i zime to eh..obym prace gdzieś w końcu znalazła bo cinko będzie.dobrze że ja buty mam na zimę ale przydałyby się jeszcze jakieś na teraz:tak:i Ł nie ma:sorry:A Bartkowi to muszę i kurtke na zime i raczej buty bo te co ma to już za małe oj wydatki wydatki

Fanta ale napięty grafik miłego wypadu:tak:
Wiktora co tak wpadłaś i wypadłaś jak tam w szkole, jak nowe koleżanki fajne jakieś? ;-)
Lena właśnie jak Gaja się czuje?
Aguska oj ja na chwilę odetchnę po wydatkach na jesienną garderobę i zacznę kupowanie na zimę dla małej kombinezon, buty, czapkę, szalik, sanki by się przydały ja dla siebie obowiązkowo nowe buty zimowe i kurtkę muszę kupić bez tego się nie obejdzie już w zeszłym roku chodziłam w starym płaszczko-kurtce w tym sezonie to koło domu mogę tylko wyjść nie dalej heheh:tak:

małe śpi, ja po obiadku, piję kawkę może na spacerek wyjdziemy jak mała obiadek zje oby się nie rozpadało bo coś zaczyna siąpić :tak:

Miłego popołudnia:tak:

Wpadam na chwilkę. Po zakupach jesteśmy, nałaziłam się po kioskach za gazetą dla młodego bo reklamują "marta, mówi" i młody strasznie się na nią napalił :dry:. Okazało się, że póki co nie ma jej nigdzie :confused2:. Teraz Dudek śpi, mięso dochodzi w piekarniku, ziemniaki się gotują, koleżanka jednak przemówiła wizytę, bo miała na kawę wpaść ale też zalatana. Strasznie szybko dzień mi zleciał :cool:. Jeszcze muszę rozwieść zamówienia z avonu, umówić się ze szwagierką żeby przywieść jej nasz zwierzyniec, bo nie będziemy zwierzaków ciągali :-D:-D. Dopiero pogoda się robi i słonko wychodzi ;-). Oj przyda się :-p.
Wiktoria, też widzę zalatana ;-). Też Cię pozdrawiam ;-).
Aguska, oj potrzeba tego i owego chyba każdemu :-D. Ja póki nie jest mokro biegam w baletkach, w razie "W" mam adidasy, na zimę z tamtego roku, więc nie wysilam się ale za to kurtkę muszę kupić bo w tamtym roku, "na cebulkę" chodziłam ubrana, w takim płaszczu sportowym, jesiennym :laugh2::cool2:.
Mirelka, czasem ten grafik bardziej, a czasem mniej napięty jak u każdej z Was ;-). Dzięki na pewno będzie miły :tak:
Uciekam bo chłop zaraz w domu będzie, dosłownie za 6 minut :-D.
Miłego dnia!

hej ja po pracy...

mirelko ja musze na Bb,,to nałóg..a praca nie zając..heee..nie no mam popoludnia wolne..wiec spoko...
pochwal sie zakupami:)

fancia chyba sie da,,dzisiaj pisze maila do nich z prosba o rozlozenie...hyh///ciekawe czy mi wylacza tv?? bede bez.....dobrze ze neta mam...
a gdzie ty jedziesz co to M-je?? miedzyzdroje???

aguska no ja tez,,maly ma urtke na zime i jesien,bo mojz NIemiec przywiozl mu:)..a buty rzeczy jaa nic...

fancia dorabiasz w avonie?/ u mmnie zaszlo,kropi:((buuuu

ide kawe sobie zpaodac,bo chyba cisnienie na łeb na szyje leci...bo juz mnie głowa cmi...
I zabieram sie--no za co zgadnijcie,,tak za papiery do pracy.....o boze jak mam ich dosc...

hej ja małemu wcisnęłam jeszcze później troszkę zupki no i zjadł odrobinę.
u nas ciągle pada ciemno się zrobiło i mały marudny myślałam że przyśnie ale gdzie tam.
ja już lepiej ale mam okropną chrypę,
Mały tylko psie i psie woła bo chce do przedszkola isć
fanta ja w tamtym roku też na cebulkę chodzilam:-D

kuźwa!! skasowalo mi takiego pięknego posta!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Oskar w obiad zwymiotował. Lekarka obejrzala, wszystko ok. najpewniej wirus jakiś.

jutro zdiecia w p-lu. ide z nim na samo cykniecie fociszy. bo bedzie ryk ze on grupowego niema, a Filip az tyle sztuk.

na zad usiadlam ok 12. jak zaszlam do domu kawe wypić. mam dość. wlosy scielam w koncu. mialam najpierw tylko podciąc, ale jakoś mnei naszlo na krótkie :) oszczedzac moge na szamponie :D

Mialam isc do szkoly pogadac o nauczycielu wspomagającym na swietlicy. ale wez tu idz jak czasu na nic nie ma ;/

reklama
koralikowa to co kupiłam na allegro, kurteczka pikowana taka mi się podoba :tak:
buciki w sklepie :tak:

rozumie uzależnienie od BB ja też uzależniona :tak:
2611346314

2610133250

e-571-3a-1326888426.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry