reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D Tak jak pisałam ,na pierwszy rzut oka widać , że to ugryzienie przez człowieczka małego jest, ale ta krostka w środku może zmylić. :tak: Aga jest tam po środku krostka , hę? Ale pijawka. :-D
karolcia no to stań tyłem, pyk fotkę i o fotkę proszę. :-D
A jak tam pakowanie idzie? Wszystko dopięte na ostatni guzik? Kiedy wracacie?

reklama
Krolcia ja pierwsze co to pomyślałam że go ktoś ugryzł!tylko po środku ma ślad tak jakby komar go ugryzł.No i jak się go pytam czy ktoś mu to zrobił to mówi że nie:no:ale jutro się zapytam tych pań z tej drugiej grupy bo go teraz zabieraja do tych nowych dzieci może coś tam się wydarzyło.
Justa ładniutko:tak: ja też sama zawsze dobierańce sobie robiłam:tak:
Krolcia no ciekawa jestem jak wyglądasz w takich jasnych włoskach:confused:ja myślę o przyciemnieniu swoich na ciemniejszy blond ale jeszcze nie wiem

Mnie coś brzuch boli od kilku godzin wziełam krople żołądkowe i może przejdzie
Zrobiłam ciacho stefanke z kaszą manną jutro będzie dobre:-)
Zaraz uciekam lulu bo znowu o 6 trzeba wstać

A może coś go ugryzło a że był tak zajęty zabawą(w sensie ręce były zajęte):-D to chciał sie ząbkami podrapać i sam się przygryzł? Dlatego mówi, ze nikt nic mu nie zrobił.

Spakowani na ostatni już:tak:. Jeszcze tylko jutro dopakuje zestaw ubrań jednego i drugiego. Przygotowałam długie i krótkie, bo nie wiem jaka będzie pogoda i zestaw który zostanie pójdzie do torby.

Jedziemy na dwa tygodnie. Bierzemy małego laptopika, więc pewnie na zamkniętym będę się odzywać.:tak:

Justa super warkoczysko. Na weselicho takie fryzury teraz noszą. Jak mialam dluzsze włosy i b ylam piękna i młoda to robilam sobie takie cuś na łbie. teraz rece sie trzsą, wlosy za krotkie, chęci brak, no i potem zamist fajnie falowac to stroszą mi sie te kudły jakby mnie prąd poraził.

Aguska moj synio kiedyś wstał ze spania z takimi sanymi wielkimi czerwonymi plamami. gdybym nie wiedziala ze na bank sie mu nic nie stalo to bym powiedizlaa ze to poparzenie. po nocy mu zeszlo.
A i napuchnięte było.

Bylam dziś u tego alergologa z chlopcami. I Oskar ma przedluzenie leków standardowo, a u Filipa na jej oko to AZS. noz rece mi opadają. co raz coś nowego dla tych moich panów dolega. niedlugo sie okaze ze i Oskar choruje na coś powazniejszego ;/ juz mam doś. jak przyjdzie mi za leki moje, Filipa i Oskara zaplacić to ja połowe wyplaty zostawie.

Witam porannie ale mi się dziś nie chciało wstać!!!!
Ale jutro już weekend więc będzie można pospać choć odrobinę dłużej:tak::-D
To Bartka na rączce zbledło nie ma siniaka znowu go pytałam czy ktoś mu to zrobił to mówi że nie:no:a on raczej by powiedział że ktoś mu to zrobił ale też go nie swędzi i obrzęku nie ma.Oznakowany został może przez Ufo:sorry2::-p
Ja kawke popijam mały mleczko wciągnął i ogląda baje
Justa no to jutro się już bawisz:-)
Renata współczuje że u was ciągle coś...a wcześniej nie mieli alergii ?
Beata sto lat dla Kubusia

Cześć dziewczyny!
Tęskniłyście :-D:-D:-D:-D;-):-p.
Melduje się, że żyję i jakoś to będzie. Humor mimo pogody dopisuje ;-).
W ogóle za oknem mam jesień :szok:, w sobotę chyba wybiorę się na grzyby, bo ostatnio w nocy ciągle pada, więc może coś się trafi ;-).
Beata, Sto lat dla Kubusia
Idzie misio...Idzie słonik...
Idzie lalka...No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi zyczonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz o jeden roczek więcej...
:-D Zobacz załącznik 495822Zobacz załącznik 495823
Zobacz załącznik 495822

Zobaczę co tam u Was słychać.
Miłego dnia!

Witam z ciepłą herbatką :-) pada od wczoraj wieczorem :dry: no ale zapowiadali i w końcu im się pogoda sprawdziła hehe :-) Kuba w przedszkolu a ja dokończę herbatkę i trzeba się dzisiaj wziąć za mycie ścian w przedpokoju :tak: póki mam wenę bo jak zniknie to potem nic nie zrobię :baffled: M od dzisiaj ma już poligon na całego bo wczoraj przyjechała reszta :tak: no i za 5 tygodni się zobaczymy :dry: mam nadzieję że to szybko minie :tak:

Renata współczuje że u was ciągle coś...a wcześniej nie mieli alergii ?

F kiedyś mial, po nadmiarze mleka chyba. chociaz nigdy testów nie mial. Na oliczkach i na szyji. ale szybko to sie goiło. i wyrósł z tego. a z tą ręką to ma tą plame od roku. dermatolog rozkladal rece bo twierdził ze to bielactwo ( F moze dziedziczyc po Ł rodzinie ). no ale plamy te nie scną, a U F schną.
Do tego z mojej strony dzieci są obciązone alergią i astmą i azs.U Oskara jest podejrzenie astmy, u Filipa te AZS i autyzm , ja tez do okazów zdrowia nie naleze.

Beata 100 lat dlA kUBUSIA :)

reklama
Do góry