reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej
Ja rano bylam w pracy,dostałam skierowanie do medycyny pracy,,nastałam sie nawkurzałam najeźdizłam i co nic nie załatwiłam,bo w pracy nie podbili mi skierowania:((( masakra..
Od jutra znowu lece na badania od 8...echhh..a rade mam na 9 i nie bede chyba...
Ale mam prace to najwazniejsze...

krolcia no i super,ze ciocia z dwoma zamieszka u was...

Beatko haa,,no zagadaj??:)))

mama matiego witaj

mirelko szkoła:))))) ja belfer:)))

asienka i co jak handel,,to ty normlanie sie wystawiasz i sprzedajesz??

lena nom tyle kosztuje,ja wiem,tez bralam kiedys...

reklama
Padnieta jestem, wymemłana normalnie..... Wrocilismy ze 40 minut temu a wyszlismy o 9.30 Ale załatwiłam wszystko:tak: Olek srednio grzeczny, musiałam go mocno czyms zajmowac bo zaraz biegał itp ale poskromiłam malucha i nie było tak zle:tak: Chociaz wiecej z nim nie pojde :no: wole go zostawic z kims bo sama załatwiła bym to dwa razy szybciej. Jutro musze do pracy jeszcze skoczyc po zaswiadczenie o wychowawczym i moze kolezanki odwiedze, ale to szybciej mi pojdzie bo mam szpital pod nosem:tak: a do urzedow musiałam do centrum jechac potem do drugiego... ech...

Teraz pranko wstawie- musze poprac kurtki i spdnie na zime Okowi to ładnie wyschał na słoneczku.
Obiad w lodowce wiec tylko odgrzac:-)
Olo oczywiscie spi:-D padł jak mucha!!!!!!!!!!!!

asienka jak tam utarg?
koralikowa tak to bywa ze jak nie przypilnujesz to Cie ganiaja i tylko sie czas traci:/
lena matko az tak duzo ich kosztuje kawałek papieru?
aguska wreszcie sie doczekałas:-D
mama matiego witaj

A fanta i justa gdzie?????????

lena też kiedyś załatwiałam świstek o niekaralności ale to firma płaciła i też pamiętam że kosztowało 50zł, powodzenia nóż za nie długo się wróci, porządku z ubraniami ja zrobię na koniec lata
różyczka to się nalatałaś dziś a to tego ten upał
koralikowa to twoja pierwsza praca w szkole, czego będziesz uczyć ?
Asienka fajne macie te targi, wszystko sprzedałaś,

u nas parówa pospacerowałyśmy trochę trzeba łapać ostatnie promienie słońca :-):tak:;-)idę na kawkę;-)i obiadek:tak:

dziękuje za miłe przyjęcie :-)

lenaDTR tak jak pisałam w wątku "kilka słów o nas" jestem z małej miejscowości koło łowicza (pewnie kojarzycie słoiki z sosami i daniami łowicza)
gdzie składasz dokumenty? do pracy?

AsienkaPL fajnie masz z tym pchlim targiem, zawsze okazja do pozbycia sie kilku rzeczy które sie nie używa i przy okazji zarobic troszke kaski
tez mam mnóstwo ubrań sprzed ciąży szczególnie spodni, które są za małe i raczej nie beda juz dobre na mnie i bym je sprzedała ale za bardzo nie mam gdzie...

Koralikowa czego uczysz?

różyczk@ to sporo rzeczy do załatwienia miłas skoro sie tak długo zeszło

mama matiego wiesz no w sumie nie duzo bo dwa zaswiadczenia:tak: z Urzedu Skarbowego i z ZUSu ale z tym moim szkrabem tak zeszło- z nim sie idzie tempem zolwim a wozka nie brałam bo i tak by nie chciał w nim siedziec.

mirelka przyjemnie na dworze słonecznie:tak: bez upału u nas, cieplutko;-) Olo wstanie zje i ruszymy na plac zabaw pewnie.

dziękuje za miłe przyjęcie :-)

lenaDTR tak jak pisałam w wątku "kilka słów o nas" jestem z małej miejscowości koło łowicza (pewnie kojarzycie słoiki z sosami i daniami łowicza)
gdzie składasz dokumenty? do pracy?

AsienkaPL fajnie masz z tym pchlim targiem, zawsze okazja do pozbycia sie kilku rzeczy które sie nie używa i przy okazji zarobic troszke kaski
tez mam mnóstwo ubrań sprzed ciąży szczególnie spodni, które są za małe i raczej nie beda juz dobre na mnie i bym je sprzedała ale za bardzo nie mam gdzie...

Koralikowa czego uczysz?

różyczk@ to sporo rzeczy do załatwienia miłas skoro sie tak długo zeszło
hehe ale nie czytam wszytskich wątków które są na forum:)
A dokument potrzebny do SM:)

Hej my już w domu
Bartek oczywiście spał w przedszkolu:-Dale z siusiał się podczas snu (mogły go przed spaniem wysadzić:sorry2:)no i Bartek ma coś dziwnego na rączce!pytałam się pań co to jest a one nie wiedzą że może go coś ugryzło!hm...dziwnie to wygląda ale jak pytam czy ktoś mu zrobił ałka to mówi że nie i że go to nie boli:eek:Nie mam pojęcia skąd to ma ale wygląda jakby ktoś stempelek mu zrobił:sorry2:
M już wraca z pracy ja gotuje obiad a potem obowiązkowo na spacer pójdziemy w trójeczkę bop u nas też pięknie:tak:
O to Bartka rączka

Ostatnia edycja:
Się witam.
Padam na ryjek dosłownie.
Przyszłam dziś prosto po pracy,moja mamunia kochana,przyprowadzi chłopców.
Przylazłam bo mi koleżanka sokownik przywiozła,i robię ten soczek z malinek.
jak już smacznie w domciu pachnie.

:szok:
Asiulka przebiłam cię cenowo z podręcznikami do IV kl. Za całość zapłaciłam 370 zł. , z tym, że katechizm tylko po Kacprze nadaje się . :-D

Dla Maciusia i Olka wszystkiego najlepszego!

No to dałyśmy tak samo,bo ja dałam 420- 50 złoty rabatu to daje 370:-)
nie pisałam Ci o tym,myślałam że tak.
Katechizm mam od kuzyna za free:)

Za życzonka Maciuś serdecznie dziękuje.

reklama
Do góry