reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lena, nie aż tak stara to nie jesteś :-D:-D no to ja 3mam kciuki by się marzenie spełniło :-). Musisz tylko iść i się wszystkiego dowiedzieć, bo bez tego ani rusz.
Różyczk@, powoli i do przodu. Każdy miewa gorsze dni ;-). Nie bądź taka i podziel się słonkiem trochę :-D.
Asienka, u mnie tak pochmurno od środy :dry:.
Liczę na to, że w weekend pogoda dopisze :-)

Lena daj znać czy cię przyjma;-)
U nas ponuro ale ciepło
Bartek dziś ok nawet przed leżakowaniem nie płakał:-)to jednak prawdopodobnie ugryzienie przez owada:sorry2:
A ja się czuję jakaś wymemłana:dry:spać mi się chce teraz się najadłam to bym znowu poszła lulu

grrrrrrrrrrrrrrrrrr napisalam posta i coooooooooo nie ma go wciełoooo:angry::no:
szlag by to.......

Juz nie wiem co komu....:baffled:

krolcia dopakuj co sie da i hulaj dusza...
fancia fajnie ze juz jestes:)
lencia a co w kuchni pichcilas??

reklama
Do góry