reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się :-)

u nas pogoda całkiem, całkiem jest ciepło ale nie słonecznie:tak:oby tak było do końca dnia:tak:

justa śliczny ten warkocz muszę się nauczyć taki pleść małej włoski urosną to będę jej taki zaplatać :tak:jutro na wesele jedziecie? udanej zabawy:-)
Beata Wszystkiego najlepszego dla małego:tak:
Renata oj ty się kochana nachodzisz po tych lekarzach, zdrówka dla
Was
Aguska to dobrze że już schodzi mają małą komar jak ugryzie to ma takie placki oj a często ma strasznie komary ją gryzą ;-)

idę pranko wywiesić:-)

Miłego dnia

reklama
bry:)
U mnie dzis znow piekna pogoda:-)
Zaraz mykamy na spcerek do mojej pracy.
Mieszkanko posprzataam juz, zupke ugotowałam i własnie schne po prysznicu:-D
Chwila oddechu i ruszamy:-)

aguska wyjasniłas sprawe?
fanta no gdzie ty sie podziewałas?
renata o matko wspolczuje alergi.... :-(
beata 100 lat dla Kubusia!!!!!!!!!!!!
justa fajna fryzurka:tak:
krolcia ja to sie nigdy nie moge zdecydowac na malowanie... za kazdym razem jak ide do fryzjera sobie obiecuje a potem tchoze i tak:sorry2: boje sie tych odrostow i jak juz zaczne malowac to bede musiała to robic systematycznie. Udanego wyjazdu!!!!!

Hej dziewczynki witam się z kawusią;)
Ja dzisiaj o 4 musiałam jechac do Wrocka po kuzynke bo nie miała jak sie dostac do domu:)To chrzestna Gai, zapowiedziała, że chce kupic Gai kurtke na zimę...więc rewelacja...Ale się fajnie po Wro jezdzi jak nie ma korków i fajnie jak nie ma radarów;)
Justa ja na ostatnie wesele miałam identyczny tylko z boku!Kazdy się zachwalał ze warkocz banalny ale robi wrazenie;)
U nas pada, Gaja poszła z dziadkiem do biedronki, ja idę upic jabłecznik ze swoich jabłuszek:)Akurat na taką pogodę jak znalazł:)
I muszę już złożyc papiery do SM mam przygotowane tylko w taką pogodę nie chce mi się tyłka ruszyć!

Witajcie!
Gdybym miała duzo dzieciecych ubranek i zabawek, to pewno bym duzo zarobila. Ostatecznie sprzedałam 2 rzeczy i 10 zł zarobku, a kupiłam ksiazeczke o Noodym za juniora za 2 zl oraz telefon Boba Budowniczego z V-techu za 15zl. telefon naprawde fajny, lecz anglojezyczny. Na alegro sa takze uzywany, ale cena ich jest o wiele wieksza!

Hej
Justa:-D:-D:-D agentka :-Dona się już szykuje na wesele:-D
Lena no właśnie miałam Ci napisać że straż miejska likwidują i to nie długo:tak:tylko zawsze jakoś zapomniałam o tym wspomnieć:zawstydzona/y:więc jak piszesz Policja:tak:
Różyczka nie nie wyjaśniłam bo te co są z nim prawie cały czas to wczoraj z nimi gadałam i powiedziały że u nich nic się nie stało a te co sa z małym godzinke(bo sa spotkania adaptacyjne dla nowych dzieci z Bartka nowej grupy)to ich rano jeszcze nie było a jak będę małego odbierać to już ich nie będzie ale od poniedziałku będzie już ta nowa Bartka grupa więc sobie pogadam z tymi paniami co i jak.Jeśli ktoś mu to zrobił i zrobi to jeszcze raz to...nie ręcze za siebie ale to jednak było chyba dziwne ugryzienie owada:sorry2:ciężko stwierdzić

W ogóle dziewczyny ja wrciłam z przedszkola ogarnęłam troche i się położyłam i dopiero wstałam!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:kawke sobie już zrobiłam tak mnie zmogło że szok nawet nie wiem kiedy usnęłam!!!!Był listonosz przyniósł kremik co na fb wygrałam:-)
Pogoda u mnie ponura pewnie dlatego taki śpioch mnie złapał

Asienka, nie raz trafi się okazja ;-).
Lena, heh jak by Ci to powiedzieć, do policji biorą młodych, chyba że masz plecy i to mocne ale wtedy to i tak za biurko ;-). Pamiętaj o teście sprawnościowym na wstępie i dobrej kondycji :-).
Aguska, to więc ugryzienie czy ktoś małemu kuku zrobił? U mnie też nie ciekawie :dry:. Dziś powinna przyjść paczka z avonu, bo koleżanka sobie kosmetyki u mnie zamówiła więc kilka groszy <dosłownie> wpadnie :-D

Asienka, nie raz trafi się okazja ;-).
Lena, heh jak by Ci to powiedzieć, do policji biorą młodych, chyba że masz plecy i to mocne ale wtedy to i tak za biurko ;-). Pamiętaj o teście sprawnościowym na wstępie i dobrej kondycji :-).
Aguska, to więc ugryzienie czy ktoś małemu kuku zrobił? U mnie też nie ciekawie :dry:. Dziś powinna przyjść paczka z avonu, bo koleżanka sobie kosmetyki u mnie zamówiła więc kilka groszy <dosłownie> wpadnie :-D
hehe chyba taka stara nie jestem:)
test przejdę nie ma bata!Trenowałam juz na hali ten tor przed ciążą...a teraz fizycznie czuje sie jeszcze lepiej:)

reklama
fanta to dobrze ze juz sie odnalazłas:) hehe

My wrocilismy godzinke temu, Olo zjadł i spi a ja musze konczyc sprzatanie i drugie danie ugotowac i taaaaaaaaaaaaaaak mi sie niechce dupska ruszyc.......:rofl2:

Do policji to ciezko sie dostac... pamietam jak znajomy probował to mu na siłe jakies choroby wynajdywali tylko zeby go nie przyjac:sorry2:

Do góry