reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DlA dzisiejszych jubilatów Olka i Macka 100 lat :)

Witam nową mamę :)

Bunt 2-latka?? to pikuś był. w domu mam zbuntowanego 3 latka i "dojrzewającego" autystycznego 7 latka. No czasami wysiadam. Filip uwaza sie za doroslego, fochy strzela o byle co, ma być tak jak on sobie zazyczy,bo inaczej jest ryk, problemem u niego jest jego choroba, bo moge sobie mu tlumaczyć i tluymaczyć. Oskar chce miec takie luzy jak ma Filip nie dociera do niego ze np nie moze wielu rzeczy bo jest młodszy i wtedy jest taki wisk, z rzucaniem sie na ziemie, wlecze sie siny od placzu. lub pada na ziemie ale delikatnie ( bo pare razy lomotnął dosyc mocno i siniaki były, lub guzy ), bo mama ma podac sok, nie tata, ktory stoi przy soku, tylko mama! i wymuszanie krzykiem. zeby to jeszcze plakał. On sie drze az gardlo go potem boli, albo bije sie po nogach, głowie.

Jak mnei niema to dzieci cudowne. No F dziś moją siostre zdenerwował, bo zbyt intensywnie kota miłował. za noge i krecimy.. Mial szczescie ze mnie nie bylo.. bo bym chyba mu tak samo zrobila.

Tak sie ciesze ze w poniedzialek pozbede sie jednego dziecia ze prawie sikam z radosci :D A we wtorek dwojka mi z domu wyemigruje na kilka godzin. jeeeesu psychicznie odpoczne :D

Dziś znowy chlopców sie pozbylam na 4 godzinki. cichutko tak bylo ze niewiedzialam co sie dzieje :D

ide popatrzec w tv. po calodziennym pobycie na wsi telewizor dla nas jak jakies guru jest :D

reklama
Wróciłam dopiero z całodziennych zakupów. :szok:
Asiulka przebiłam cię cenowo z podręcznikami do IV kl. Za całość zapłaciłam 370 zł. , z tym, że katechizm tylko po Kacprze nadaje się . :-D
Za Kacpra podręczniki kupione od koleżanki zapłaciłam 70 zł a za ćwiczeniówki w księgarni 213 zł.
Kupiłam też im plecaki i wszystkie przybory szkolne. Dodatkowo trochę ubrań , stroje na w-f ( podwójne podkoszulki) , buty...
I POSZEDŁ ponad TYSIAK jak nic.:dry:
Koralikowa ja pytałam o ciebie, dziwne mi było, że się nie pojawiasz, nie piszesz. :-D

Dla Maciusia i Olka wszystkiego najlepszego!

Karolcia udanego wypoczynku i słonecznej pogody wam życzę!

Różyczka wczoraj jeszcze pamiętałam że Oluś ma dziś urodziny a dziś zapomniałam więc teraz składam serdeczne życzenia dla Olusia i tysiąc buziaków oczywiście dla Maćka Asiulki także 100 Lat :*:*:*
Zobacz załącznik 495432

Koralikowa ja pamiętałam bo pisałaś że jedziesz do siostry:tak:tęskniłyśmy;-)
dobra kobitki do jutra bo ja lece zaraz spać

Ja też się zaraz kładę. Rano muszę jeszcze na targ skoczyć. Kacprowi chcę marynarkę kupić. Widziałam ładną w H&M , ale za 139 zł. :baffled:

Laśki wiem ze tesknilyscie-hehe.

Justa wow,ale zes poleciala z kasy.
Tygrysek a jaka miejscowosc?
Krolcia odpoczywaj.

Aa zapomniala bym...
STO LATEK DLA SOLENIZANTÓW.

Ide lulu bo rankiem do pracy.

reklama
Do góry