reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beata to ja pisałam o głowie.:-D:-DWybaczam , bo ciśnienie ciśnie.;-)
Bodzia a ty karmisz jeszcze?
Fanta jak masz kasiorę to pewnie,kształć się. Im więcej , tym większe perspektywy na pracę!!! :-D

Aaaaaaaaaa lecę, włoają mnie na materac i spływ.

reklama
Wrocilam babsztylki z rynku,,posprzedawłąm tacie,,ale dzisija jakas mizernota z kasa....
Ale mam warzyw tyle,.,ze hohoohh.....i owocow,,bede teraz na diecie warzywno owocowej:sorry2::-p...bo nie mam co z tym robic,,aaa i uwielbiam warzywa,,owoce....

pomrozilam sobiee duzo tez:)))

Bodzia a to nie torebka??
aguska no widzisz jak dobrze mu w przedszkolu:0
Beata ale ja przeczytalam ze ty masz cos z głowa nie tak,,w sensie wiesz ze hm ten teges,,,;-):-D..soryy...moze ty cisnieniowiec jestes i na zmiane pogody reagujesz??

Justa opalałas sie??....pokaz heryyyyyyy

fancia beata matko co u was sie dzieje z tymi wichurami.....

Becia to z ciebie farmaceutka wow....

fancia ja nie rpasuje...bo i tak u mnie w szafce sie pogniecie:)

Justa to spływaj:)))) haaaa

Koralikowa torba wyzej była. Zaraz ja na bloga dam.
Justa karmie ,ale ja po każdym karmieniu robie sie większa i to mi juz nie schodzi ;-) i czasem jeszcze sie machne bo uwierzyć nie moge, że z rozmiaru 0 zrobiłam się taki big cyc :-p

Justa, tu nie chodzi o kasę, 50zł <na raty co miesiąc>, to nie majątek ;-). Tym bardziej, że nie palę i nie będę sobie wszystkiego odmawiała. Po za tym chcę zrobić coś dla siebie i nikt na tym nie ucierpi :-):tak:.
Koralikowa, nie mam pojęcia, chłop dzwonił właśnie i będzie dopiero w nocy, bo mają jeszcze kilometr linii napowietrznej do wymiany i sześć ekip pracuje :szok:. Co do prasowania, to chłopu t-shirt'y prasuje i młodego wszelakie ciuchy, pościel, a moje jakoś się nie gniotą :-D:-D:-p.
Bodzia, ciągle Ci rosną? :szok:;-) serio?

Fanta nie no, teraz już nie, ale zostana takie jak całkiem skończe :-p Jeszcze większe niż po Lolku :-p a zanim zaszlam w ciąże to byłam płaska prawie :-p
Koralikowa zwykłym jedzeniem też go karmie :-p
Sewa Jędrka też dwa lata karmiła ;-) Lolka ja dwa lata...Zostały mi 4 miesiące ale nie wiem czy dotrwam...

Laski patrzcie :szok:
Sprzedam Relanium og

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bodzia, wrzuć cały link, bo nie wyświetla się nic tylko wyszukaj w google :dry:. Dobrze, że już nie rosną, dotrwasz, co to są 4miechy? Dasz radę! :tak:. Sewa? czyli Sewi, ta co u nas na wątku jakiś czas się pokazywała?
coś takiego znalazłam :
http://www.oglaszamy24.pl/szukaj/ogloszenia/sprzedam-relanium
<edit> lekami chyba nie można handlować? masakra

Ostatnia edycja:
Bodzia sewa nasza sewa stara sewa????? dawno jej nie było....
haha mowisz ze normlanie tez go kamrisz,,fajnie to abrzmialo

Spaliłam wode..garnek sie zjarał,,kurka wodnaaaaaaaaaa

reklama
Bry:)
Wpadam na chwile;-) P. z Olo robia kolacje to ja korzystam. Dopiero co z dworu wrocilismy:tak: przyjemnie teraz chłodno.
Jutro ruszamy do tesciowej:baffled:
A od piatku przygotowania do imprezki urodzinowej:-)
Jeszcze tydzien i wracam do Was:tak:;-) hehe
Z P. sie gryze na kazdym kroku... niech juz ten urlop sie skonczy!:-p

Do góry