reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się :-)

wpadam się przywitać i uciekam na pole z małą, pogoda popisuje więc trzeba korzystać:-)

bodzinka cóż to za lwy w tej klatce to jakiś samochód widzę czy ja dobrze widzę hehehe? a po jaką mała idziesz kogoś pilnujesz
Renata to żeście poszaleli wczoraj fajnie od czasu do czasu trzeba dupką potrząsnąć
Aguska zdrówka
koraliowa cóż to za dietę będziesz stosować
Beata miłego sprzątania u mnie też zawsze po niedzieli to sprzątania jak w sobotę ale ja już sobie rano podłogi przetarłam z kurzu
asiulka miłej pracy

Miłego dnia kochane :-)

reklama
Witam się popołudniowo. Przepraszam, że tak rzadko wpadam, ale ostatnio nie mam za bardzo głowy do forum, jestem jedynie na październiku od czasu do czasu, ale też sporadycznie dosyć, także nie bardzo wiem co tam u was. Nie będę ukrywać, że mi okropnie doskwiera upał. Dzisiaj w cieniu jest 35 stopni, także paść można. W domu nie lepiej, też gorąco :/
Bodzinka powiem ci, że ciekawe te lwy :) Jeszcze takich nie widziałam :)

koralikowa to powodzenie ja nigdy w życiu nie byłam na żadnej diecie nie wiem czy bym dała rady :nerd::crazy:ile ważysz obecnie ile chciałabyś zrzucić?
paulawawa a ty kochana w ciąży jesteś tak? oj to wcale się nie dziwię że upały ci doskwiera,trzymaj się jakoś :tak:;-)na kiedy masz termin wiesz co będzie chłopak czy dziewczynka? :-)

duchota straszna:tak:
w radiu wiadomościach mówili że straszna ulewa przeszła w zachodnio-pomorskim prądu nie ma no masakra trochę ciepła równikowego i już takie opady:szok::no:

Miłego dnia:-)

u mnie jeszcze burzy nie było,ale duchota i nie ma cyzm odduchac....mirelka hmm,nie powiem,,w zyciu;(( porazka normanie..porazka...w kwietniu wazylam 6kg mniej:((((masakraaa jak przywaliłam...renia ja teraz od dzisiaj zaczelam...obadamy...Ide do piwnicy cos ogarniac...

Hejka!
Wpadam się przywitać.
U mnie była taka burza, że masakra, od rana ciemno a od 11 urwanie chmury, burza, wichura i grad :szok:. Chłop ma przez to wszytko nadgodziny, bo wioski dookoła nie mają prądu, linie pozrywało i część sz-n też nie ma :dry:. Dziś na pełnych obrotach jestem :tak: i latam jak kot z pęcherzem, obiad zrobiłam <spaghetti domowej roboty>, poprasowałam, młodemu włosy ścięłam, zwierzakom posprzątałam w klatkach, kurze wytarte, pranie wyprane, tylko nie ma komu powiesić bo już mi się nie chce. Nic nie chce :-D, do zoologa miałam lecieć ale przez tą pogodę nic się nie da... Dobrze, że weekend był ładny. Po grillowaliśmy troszkę, słonka załapaliśmy, a dziś znów jesień...
Koralikowa, dieta? Chudzino TY!!! :-D:-D
Asiulka, gratki dla Emilka! Super, że już za pisanie się wziął :tak:.
Bodzia, cóż to za lew :-D:-D:-D salonowy - samochodowy ;-). Na efekt końcowy torby czekam.
Aguska, czym się strułaś tym się lecz :-p:-D;-). Zdrówka kochana. Jak Bartuś?
Matko, nie wiem co jeszcze której napisać... jakoś głowy ostatnio do BB nie mam :sorry2:.

Miłego dnia kochane!

Hej ja już lepiej:-Dale w tym roku już nie pije:-Dno jakieś małe piwko to może tak ale nic więcej
U nas duchota 35 stopni masakra
Bartek jeszcze zasmarkany i pokasłuje i słychać że mu się wszystko odrywa ale jutro już daje go do przedszkola
Wrócę do was nie dlugo choć ostatnio jakoś brak czasu na wszystko

reklama
Fanta to trzeba było do mnie przyjechać i posprzątać :-)
Aguska zdrówka dla małego oby mu szybko przeszło :tak:

Witam wieczorem, miałam wpaść wcześniej ale głowa daje o sobie znać dzisiaj a to przez to że pogoda się zmienia :dry: Kuba je kolację, a ja usiadłam :tak: u nas się zachmurzyło jak nie wiem i jestem ciekawa kiedy to dojdzie mam nadzieję że nie jutro bo Kubę chce dać do przedszkola a jak będzie padać to nie będzie mi się chciało wychodzić z domu :sorry2: idę włoski uczesać bo wyglądam jak baba jaga i coś zjeść :-) spokojnej nocki życzę :tak:

Do góry