reklama
Hej ale dziś gorąco i duszno.Dni Miodu sie skonczyly i ciiiisza.. nioc mi nie dudni za oknem, nikt sie nie drze, nikt nie probuje sikac na moim podworku.
wczoraj o tej porze to tak wlasnie bylo i tak do ok 3 w nocy
moiuch duperelkow troche kolezanka posprzedawala zwrocilo mi sie to co chłopcy wysepili hahaha. Jak widzieli te stoiska za oknem to masakra. non stop "maaaaamo kup." albo " ale ja tego nie mam". ofkors ze swoich skarbonek tez brali na jakies tam kolejne potrzebne im rzeczy.
i taka wypompowana jestem ze ledwie siedze ;/
aaaa i wczoraj z mezem nawet na potupajce miejskiej tanczylam. no szok.. bo postatni raz razem my tak w 2006 r. hahahahahaha. bo ja to nie lubie tak z chlopem sie obsciskiwac.. wole solo doopskiem wywijac
wczoraj o tej porze to tak wlasnie bylo i tak do ok 3 w nocy
moiuch duperelkow troche kolezanka posprzedawala zwrocilo mi sie to co chłopcy wysepili hahaha. Jak widzieli te stoiska za oknem to masakra. non stop "maaaaamo kup." albo " ale ja tego nie mam". ofkors ze swoich skarbonek tez brali na jakies tam kolejne potrzebne im rzeczy.
i taka wypompowana jestem ze ledwie siedze ;/
aaaa i wczoraj z mezem nawet na potupajce miejskiej tanczylam. no szok.. bo postatni raz razem my tak w 2006 r. hahahahahaha. bo ja to nie lubie tak z chlopem sie obsciskiwac.. wole solo doopskiem wywijac
B
Beata1988
Gość
Witajcie :-) dzisiaj pogoda była boska ale strasznie duszno i dopiero na wieczór wyszliśmy Kuba ogląda bajkę na tvn, M korzysta z ostatnich godzin bo jutro jedzie na poligon już a mnie dzisiaj głowa boli i nie siedzę przed komputerem jutro jak wstanę to Kuba idzie do przedszkola a ja muszę trochę posprzątać uciekam bo mam zapiekankę w piekarniku
Koralikowa
Fanka BB :)
Hej wam
Wrócilam przed chwila do domu po wekendzie.
Chlop wyjechal-wiec jestem.
Dzisiaj nie nadrobie,ide spac.
Do jutra.
Wrócilam przed chwila do domu po wekendzie.
Chlop wyjechal-wiec jestem.
Dzisiaj nie nadrobie,ide spac.
Do jutra.
B
Beata1988
Gość
Witam, niemożliwe że ja pierwsza hehe M już poszedł i zostałam sama :-( mam nadzieję że wrzesień szybko minie i będzie już w domu ja nie śpię bo mi się strasznie duszno zrobiło, Kuba się obudził ale przyszedł do mnie i znowu zasnął ;-) a już myślałam że nie będę musiała go budzić do przedszkola dzisiaj muszę sobie trochę posprzątać bo coś się nanosiło
Dobryy
ja wyspana bo padłam po 21. I wstałam po 6 ale w sumie nawet bez problemu.
Fifi ładnie spal do 4 ale Lolo sie budził i mnie wołał. Ostatnio ma etap na banie się ciemności. Fajnie tak wstać w gronie rodzinnym :-) Ale od września nie będe miała Młodej już na nocki z wyjątkiem weekendu. Choć wiadomo wtedy Lolo do przedszkola...piękne słońce za oknem. Zaraz ogarniam i do mamy koty nakarmić i po Młodą.
Wykroiłam torebke tzn. torbe i mam nadzieje, że dziś ją skończe
Aaa dziewczyny pokaże Wam chorzowskie lwy
ja wyspana bo padłam po 21. I wstałam po 6 ale w sumie nawet bez problemu.
Fifi ładnie spal do 4 ale Lolo sie budził i mnie wołał. Ostatnio ma etap na banie się ciemności. Fajnie tak wstać w gronie rodzinnym :-) Ale od września nie będe miała Młodej już na nocki z wyjątkiem weekendu. Choć wiadomo wtedy Lolo do przedszkola...piękne słońce za oknem. Zaraz ogarniam i do mamy koty nakarmić i po Młodą.
Wykroiłam torebke tzn. torbe i mam nadzieje, że dziś ją skończe
Aaa dziewczyny pokaże Wam chorzowskie lwy
aguska2017
Hej a ja zdycham wczoraj popiłam sobie troche i to był błąd niestety mój organizm się buntuje i niestety dziś oddaje wszystko......
Małego chciałam dać do przedszkola ale tak słodko spał do 8 no i jeszcze kaszle troche więc jutro go zaprowadze
Nie wiem jak ja dziś wytrzymam masakra!!!!!!!!!!!!
Małego chciałam dać do przedszkola ale tak słodko spał do 8 no i jeszcze kaszle troche więc jutro go zaprowadze
Nie wiem jak ja dziś wytrzymam masakra!!!!!!!!!!!!
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
U nas pięknie na dworku jest.
Wstałam rano,wstawiłam pranie,już się zrobiło,powiesiłam na balkonie.
Chłopcy dopiero z łóżka niedawno wstali,jedzą śniadanko.
R.w pracy na pierwszej zmianie jest,ja idę na drugą.
Po południu mają moi panowie w planach iść na plażę .
Wczoraj dwa razy wchodziłam na forum,ale jakoś mi neta urywało,i nie mogłam nic napisać.
Miłego dnia Wam laseczki życzę.
reklama
Koralikowa
dobry kochaneeJa z kawa i dieta,od dzisiaj ajde na maksa....echh....U mnie goraco....Bodzia to pochwalisz sie torebke co??? ale lewwwwek......aguska oj wspolczuje wspolczuje,,wex walnij barszczyku.....ja na kaca macdonald zawsze i shake)Beata ty w srodku nocy wstajesz...Renia obudzilas sie??U mnie słonko od rana,,czekam na syna bo u cioci jest,a ja mam chrzesniaka w domu
Podziel się: