reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej :) ale dziś gorąco i duszno.Dni Miodu sie skonczyly i ciiiisza.. nioc mi nie dudni za oknem, nikt sie nie drze, nikt nie probuje sikac na moim podworku.

wczoraj o tej porze to tak wlasnie bylo i tak do ok 3 w nocy :)

moiuch duperelkow troche kolezanka posprzedawala :) zwrocilo mi sie to co chłopcy wysepili :D hahaha. Jak widzieli te stoiska za oknem to masakra. non stop "maaaaamo kup." albo " ale ja tego nie mam". ofkors ze swoich skarbonek tez brali na jakies tam kolejne potrzebne im rzeczy.

i taka wypompowana jestem ze ledwie siedze ;/

aaaa i wczoraj z mezem nawet na potupajce miejskiej tanczylam. no szok.. bo postatni raz razem my tak w 2006 r. hahahahahaha. bo ja to nie lubie tak z chlopem sie obsciskiwac.. wole solo doopskiem wywijac :D

Witajcie :-) dzisiaj pogoda była boska ale strasznie duszno i dopiero na wieczór wyszliśmy :tak: Kuba ogląda bajkę na tvn, M korzysta z ostatnich godzin bo jutro jedzie na poligon już a mnie dzisiaj głowa boli i nie siedzę przed komputerem :sorry2: jutro jak wstanę to Kuba idzie do przedszkola a ja muszę trochę posprzątać :tak: uciekam bo mam zapiekankę w piekarniku :laugh2:

Witam, niemożliwe że ja pierwsza hehe :-D M już poszedł i zostałam sama :-( mam nadzieję że wrzesień szybko minie i będzie już w domu :tak: ja nie śpię bo mi się strasznie duszno zrobiło, Kuba się obudził ale przyszedł do mnie i znowu zasnął ;-) a już myślałam że nie będę musiała go budzić do przedszkola :sorry2: dzisiaj muszę sobie trochę posprzątać bo coś się nanosiło :dry:

helloł :) kawe siorbie, wlosy susze i probuje sie odmulić. niedawno wstalam, a jestem taka wczorajasza ze szok. niewiem jak ja sie dziś rozchodze a mam troche biegania wiec przydalaby sie energia ;/

Dobryy
ja wyspana bo padłam po 21. I wstałam po 6 ale w sumie nawet bez problemu.
Fifi ładnie spal do 4 ale Lolo sie budził i mnie wołał. Ostatnio ma etap na banie się ciemności. Fajnie tak wstać w gronie rodzinnym :-) Ale od września nie będe miała Młodej już na nocki z wyjątkiem weekendu. Choć wiadomo wtedy Lolo do przedszkola...piękne słońce za oknem. Zaraz ogarniam i do mamy koty nakarmić i po Młodą.
Wykroiłam torebke tzn. torbe i mam nadzieje, że dziś ją skończe :-p
Aaa dziewczyny pokaże Wam chorzowskie lwy :-p
293290_3460678368410_1192865828_n.jpg

Hej a ja zdycham wczoraj popiłam sobie troche i to był błąd niestety mój organizm się buntuje i niestety dziś oddaje wszystko......
Małego chciałam dać do przedszkola ale tak słodko spał do 8 no i jeszcze kaszle troche więc jutro go zaprowadze
Nie wiem jak ja dziś wytrzymam masakra!!!!!!!!!!!!

678240.png

U nas pięknie na dworku jest.
Wstałam rano,wstawiłam pranie,już się zrobiło,powiesiłam na balkonie.
Chłopcy dopiero z łóżka niedawno wstali,jedzą śniadanko.
R.w pracy na pierwszej zmianie jest,ja idę na drugą.

Po południu mają moi panowie w planach iść na plażę .
Wczoraj dwa razy wchodziłam na forum,ale jakoś mi neta urywało,i nie mogłam nic napisać.

Miłego dnia Wam laseczki życzę.

reklama
dobry kochaneeJa z kawa i dieta,od dzisiaj ajde na maksa....echh....U mnie goraco....Bodzia to pochwalisz sie torebke co??? ale lewwwwek......aguska oj wspolczuje wspolczuje,,wex walnij barszczyku.....ja na kaca macdonald zawsze i shake:))Beata ty w srodku nocy wstajesz...Renia obudzilas sie??U mnie słonko od rana,,czekam na syna bo u cioci jest,a ja mam chrzesniaka w domu:)

Do góry