reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej babki. ja zyje, czytam na bierząco. ale jakos weny brak, pogoda do doopy, nic nie nie chce. jes 7 rano a ciemnica jakby to juz listopad był. ;/

dziś znowu obiad dla 3 doroslych panów musze zrobić. tzn nie musze.. ale skoro malzon na obiad wpadnie do domu to i tate i brata nakarmie. wczoraj tak mi sie nie chcialo nic robić ze sosik grzubowy z makaronem był :) w miedzy czasaie wypielilam truskawki,skosilam trawe, wypielilam jeden rządek kwiatków, posprzątalam w domu.

dziś gulasz zrobie.. lub coś innego miesnego :)

listonosza nie było ;/ jak dziś nie doniesie mi bigli to go ukatrupie ;/

reklama
Witam i ja z kawka
Bodzia właśnie tak to chłop powinien za kobitą biegać nie na odwrót:tak:
koralikowa ładniutka bransoletka

U nas też ciemno wieje
Mały został w domu troche gorączkował na wieczór ale nie jest źle.Dziś nawet jakby miał mniejszy katar:tak:
Miałam coś jeszcze napisać i dziura w bani........

Witam, wpadłam w chwili wolnej póki jeszcze się nie wzięłam za robotę :tak: Kuba został w domu bo nie chciał wstać do przedszkola hehe :-) ja muszę wstać z łóżka i się wziąć za sprzątanie małe, pranie zrobić, obiad, no i tort ależ mi się nie chce :sorry2: wpadnę w wolnej chwili :-)

hej wam
witam sie z kawulcem..
wczoraj wydziergałam druga bransoletke,,potem cykne tel,to lepsze zdjecie bedzie:)

Bodzia Beata jak nogi:))))siniaki itp..

Renia a ukatrup gada,,a cooo...

aguska dzieks i dobrze ze malemu przechodzi:)

wiktoria brak weny masz czy cos??

Bodzia to masz wesoło....ja moze te zplacki,bo tescie pyrki mi przywioza:)))

A ja czekam na tesciow,na kawe wpadna,,potem moja mama tez wpadnie....

Witam się :tak:

pogoda daremna zimno, leja:wściekła/y: ja już sobie 2 kawę zapodaję na obudzenie się mała w nocy coś się budziła czy to znowu zęby :szok::angry:

Bodzinka przynajmniej będziesz miała wesoło bo za oknem nie za fajnie
Beata miłego sprzątania
Aguska fajnie że małey ma się lepiej
koralikowa gości powiadasz będziesz mieć, przynajmniej nie będzie wam się nudziło pogadacie, pośmiejecie się :tak:

ja już obiadek zrobiłam bigosik, cały gar wyszedł i na jutro też będzie:tak:
co tu dalej robić w taką wredną pogodę brrrrry:crazy:

maja.gif

Miłego dnia

Witam sie z maruda przy boku...
U nas leje..... miałam isc do sklepu i leje:baffled:

aguska
u nas jest tak ze jak ja sie z Olkiem bawie to humor ok ale jak tylko siade do kompa to marudzi:baffled: wczoraj tak marudził przeciez a tylko skonczyłam czytac usiadłam obok niego to zaczał sie bawic.... juz była pora spana a ten nie bo sie bawi:baffled: Dobrze ze Bartkowi dzis lepiej:tak: Z praca sie nie odezwała ja zadzwoniłam i duupa bo se kogos innego znalazła- a szkoda bo by wpadło 120zł za 8h roboty plus jeszcze 4h szkolenie tez płatne... Ale moja mama sie wkurzyła bo to jej znajoma co razem nad morze pojechały a teraz tak mnie wystawiła!:wściekła/y:

bodzia no to duzo cierpliwosci zycze:tak: taka 5-latak niezle moze dac popalic...:baffled:

fanta
jak malowanie poszło?

I tyle mi gadzina dała popisac...:wściekła/y:

reklama
Witam i ja.
Kawka dopiero teraz w ręku. Rano zakupy, poczta. Teraz dziecko i mąż śpią, więc chwila moja z kompem he he
U nas chłodno i pochmurno ale raczej nie powinno padać.

Beata opisz proszę jak ośrodek ten wojskowy w Mielnie! Bo my jednak kilka lat temu tam byliśmy. Plaże nadal czyste?

Do góry