reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bartuś dopiero co zasnął
Lena współczuje
Asienka udanego wyjazdu
Różyczka ach ta twoja maruda z czasem mu przejdzie;-)i ci z praca?odezwała się?
Bodzia miałaś nam napisać czy znalazłaś księcia z bajki:-D;-)współczuje bólu i oby Ci przeszło szybko
Koralikowa Justa będzie od poniedziałku neta nie ma

reklama
asienka wypoczywaj,,,odpoczywaj u zywaj sobie haaaa
aguska aaaaaaaaa dzieks za info.....Justa to czekamy:))
fanta dobra ale krotka;)))
rozyczko a to cii gadek....mamusi w bb przeszkadzac:)))nunu
Bodzia gdzie te nogi pchałas,heeeeee

A ja zrobilam bransoletke taka insza,,normlanie zrobie wam fotteeeeeeeeeeeeeee...

Hejka.
Nie nadrobię, nie ma szans. :no:

Asienka udanego wypoczynku.
Aguska zdrowia dla młodego.
Lena brrrr aż mi się włos zjeżył.
Różyczko widzę , ze Twój to ma też gps'a w głowie jak mój:dry::crazy:! Ledwo człowiek przed monitor siądzie i się zaczyna!!!!

M na urlopie to bijemy się o dostęp do kompa:-D he he. On te swoje gierki na nk musi oporządzić! I jak usiądzie to kilka godzin schodzi.:baffled:

misie%20dwa.gif

lena, koralikowa dzięki już kumam o co chodzi:-):tak:

mm7.gif

krolcia wygralas rozumiem bitwe teraz:-D

MOje nowe,,dzisiaj pierwszy raz robione:)
Snapshot_20120813_2.jpgSnapshot_20120813_3.jpgtroche niewyraźneeeeee:baffled:

mirelka teraz to bedziesz szalała:))haaaa

Ostatnia edycja:
Witam wieczorem, wpadłam napisać dobranoc bo padam już dzisiaj :sorry2: w bankach prawie pozałatwiane, jutro tort itd jak pisałam wcześniej i już mi się nic nie chce :dry: byłam z Kubą na dworze bo fajnie się zrobiło, nie chciałam z M siedzieć bo ostatnio taki nerwowy że nie chce mi się z nim w domu siedzieć :dry: na dworze zaliczyłam glebę przy wszystkich sąsiadach hehe :-D źle stanęłam na schodku przed klatką i bam leżałam na chodniku hehe :-D aż się sama z siebie śmiałam, ale za to cała lewa noga mnie boli, nie złe stłuczenie :sorry2: uciekam się kłaść bo jutro trzeba wstać wcześniej Kubę do przedszkola zaprowadzić, jak dam radę to jutro wpadnę :tak:

Aguśka no widzisz tak go goniłam, że w dziure wpadłam i zwiał :-p Nauka z tego taka : Nie goń królewicza, niech on cię goni :-p
Koralikowa musze iśc do ciebie na bloga....

reklama
Do góry