reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
HEJ dziewczynki witam się piątkowo:)
Ja zaraz wiozę Gaję do tesciów;)
I konczę sprzątać, muszę załatwić kilka spraw w urzedzie m.in Dowód dla Gai bo być może bedzie tak ze znad morza pojedziemy do męża na dwa tygodnie;)

dobryy
Ja z kawa:)))
dopierow stałam.....

lenaa to załatwiaj i w podróż...
MOj dzisiaj zjezdza na weekendzik tylko....
ide sniadanie zrobic dzieciom...

Dobry
Nad jezioro nie poszliśmy ale pogadałyśmy sobie z chrzestną.Ochłodziło się, czasem soneczko wyjdzie. W miare OK. Tylko ja malo spałam i jestem wymięta...

Witajcie!
u nas deszczowo i pochmurnie!
lenka - ile u Was czeka sie na dowod. My czekamy i mamy nadzieje, ze 3 tygodnie im wystarczy!
Jak małz jutro wraca to ide na moja wyteskniona zumbe i na wyprzedaze.
Koniec!
Teraz czas na mame i trzeba o siebie zadbac!

Hej ja mam męża dziś w domu razem odebraliśmy już Bartka z przedszkola i czekamy bo mój brat na weekend do nas zawita:-)
mały dziś znowu wył jak wychodziłam ale Pani powiedziała że nie długo popłakiwał i potem adnie się już bawił:-)
miłego weekendu

reklama
Cześć! Witam się po długiej nie obecności. Chłop mój ma jeszcze wolne, w sumie, to jeszcze tydzień. Dopiero 16 leci do pracy. Dziś kładzie rigipsy, to mam więcej czasu na coś ;-). Tak to przeważnie, to z doskoku na fb jestem :-p. Pewnie mam masę nadrabiania, więc zerknę tak pobieżnie, co u Was słychać :-).
Acha pochwalę się od wczoraj mamy w domku 3myszki ;-), są przesłodkie tylko śmierdzą :-D:-D:-D. Wczoraj zamówiłam klatkę dla królika i w przyszłym tygodniu jedziemy go odebrać. To tak w mega wielkim skrócie co u mnie :-p. Miłego popołudnia :-)

Do góry