reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aguska traba??? jaka traba??

U mnie slonko grzeje,prazyyy,,ale ma lac dzisiaj:(((

U mnie syn dopiero wstał..ja kawe koncze...
Dzisiaj w planach wyjazd po 14 do znajomej z chlopakami,,bo tam zjazd koelzanek:)) hee

aguska zawsze to cos:)...głupi rzemyk za darmo,ale jest,haaa
a czemu autobusem dizisaj,,na spacerek?? wspolcuzje bez prostownicy..

Renia fajna ta muzajuz ja zapisałam..:))

wiktoria ubierz sie i pokaz nam golfik:))) ja mus na drutach zrobic juz czas na zime hcyba co??

Beatko oby pomogło:)

aguska ja mam wczorajszy obiadek...

reklama
współczuje Wam tych burz!!!U mnie na szczescie się obylo bez!
No widzicie prawda wyszła na jaw jak teraz nikt sie nie kapie i dom zamykam na klucz to rachunek za gaz 80 zł!!!!Z rodziną to jak najdalej:):-)

JUSTA nie znalazłam, teraz szukam zeby cos upiec dla tescia!

Bry!
Ja dzis zabiegana i mnostwo roboty w domu po weekendowej nieobecnosci...

wiki spodniczka odebrana:tak: baaaaardzo fajna:-) i dobra na mnie:-D:-D:-D hehe

justa dzieki to ja dzis sie biore za ta cukinie.

U mnie tez chłodniej to sie robic wreszcie chce:-D

Ostatnia edycja:
Hej!
Właśnie powróciłam ze spacerku, teraz kawka i sprzatanko. W planach spacer, taki długi lecz chyba psuje sie nam pogoda.
Bodzia - poprawy humorku, ja tez mam nie najlepszy, ale trzeba isc do przodu!

Witam się

ale lecicie z tymi postami, jakoś z rana nie dało się wejść na neta,
u nas też w nocy strasznie wiało i lało teraz na przemian słońce z chmurami ale nadal jest duszno
Bodzinka nie smutkaj się kochana
lena jak ktoś mógł się u ciebie kąpać, ty sama mieszkasz
aguska moja prostownica też mało sprawna, prostuje ale szybka pękła w przez to włosy szarpie muszę kupić bo sobie nie wyobrażam nie prostować też ma grzywkę i jak nie wyprostuję to fale dunaju mam, gratuluje wygranej

ja sobie kawkę strzeliłam, Liwia ucina sobie drzemkę

Miłego dnia

mirelka a u mnie nie padało...

Dobra ja lece odgrzac wczorajszy obiadek dzieciom,,i bede mykała na wies z nimi..na kawusie

Do wieczorka,milego dnia

hej dziewczyny my już po przedszkolu,Bartek miał dziś gorszy dzień i po 11 zaczął popłakiwać za mna troche się rzucał i krzyczał ale chyba nie było aż tak źle hehe gorzej sie zachowuje w domu:-pza to zjadł pięknie zupke w przedszkolu ale już drugiego dania nie chciał a ja i tak jestem z niego dumna bo on do zup ostatnio to miał strasznie długie zęby:-D no i teraz wcina mi serek:biggrin2:oczywiście nie on jedyny taki w złym humorze tam maluchy wyją porządnie o byle co.Ale ja jestem zdania że Bartek jest jeszcze mały i ma prawo na fochy popłakiwanie a nawet czasem i histerię .Wązne że chętnie tam chodzi:biggrin2:

Koralikowa ja najpierw z samego rana jade z Bartkiem do przedszkola autobusem bo dla niego to jest za daleko na piechotke a z wózka nie korzystamy potem jak go zostawiam to wracam na piechotke do domu a potem znowu na piechotke po niego i z powrotem już autobusem to i tak sie nachodzę:-Dtrąba była nie daleko Justy pisała
a bez prostownicy żyć nie umiem ale muszem:-D
mirelka moja to już trup nie da sie nawet włączyć ale ja ją miałam 5 lat mi tak służyła i też jak nie wyprostuje grzywki to fale mam:-D więc chyba na razie trzeba będzie zmienić uczesanie póki m mi nie kupi nowej:sorry:
Lena a widzisz ach rodzinka to nie źle Ci wcześniej nabijali ten gaz:no:
Bodzia głowa do góry co jest?

reklama
justa dzieki to ja dzis sie biore za ta cukinie.
Jakbyś nadal nie wiedziała co zrobić z nadmiarem kabaczków i cukinii , to wrzuciłam ci na kulinarny przepis na sałatkę zimową do słoików : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...-obiady-kolacje-6559/index75.html#post8862008
Ręce mi odpadają od tarcia. :cool2:

trąba była nie daleko Justy pisała
a bez prostownicy żyć nie umiem ale muszem:-D
Aga nawet dorosły ma czasem kiepskie dni. ;-)
A wiesz co? Teraz na rynek weszły nowej generacji prostownice. :tak: może warto wypróbować ? :-D:-D:-D

prostownica nowoczesna.jpg

Do góry