reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja :) piję kawkę i buszuje po Allegro. Tak się zastanawiam nad zrobieniem kilku kompletów Swarovski.
Tylko nie wiem czy chętni by byli :eek:.Widziałam że serduszka są fajne i różne kolorki :-) Ale jeszcze zobaczę.

Martynka już na dworze i kotków pilnuję a Kamilek dopiero wstał :)i trzeba mu Śniadanko zapodać.Mam dziś w planie pranie zobaczymy co z tego wyjdzie :)
A kupiłam sobie wczoraj niebieski golfik.Fajna przecena z 70 zł na 20 :)

hej dziewczynki:)
Witam się z samego rana....w końcu chłodek więc i przetwory szybciej idą!
Gaja pije mleko zaraz ją ubieram i do babci niech idzie;)

Fajny wieczorek wczoraj miałyście. Mnie jak zmogło po 10 tak dopiero co wstałam. :-p

Aga nooo widziałam , jaka ona wielka i elegancka. Jak mój ręcznik plażowy. :-D:-D:-D
Karolcia a widzę , że ty jeszcze nie otrzymałaś wygranej z "Zadbanego ogrodu"? No co oni ,se w kuli lecą. :no: No chyba te preparaty nie były aż tak małe, że wyparowały na poczcie. :-D
Asiulka na dziś nadają 10 stopniowe ochłodzenie, więc luuuzik jakoś docipisz. ;-)
Rano fakt faktem zimno było i lało , bo zamykałam drzwi za mężęm, ale teraz... piękne słoneczko. Nie mam termometra, ciekawe ile na dworze.
Aga może coś z wtyczką ma ta prostownica. :tak:Ja tak mam, kabelki na wierzchu, dociskać muszę by grzała a elektryka mam w domu. :-D:-D:-D
Propos burzy, to właśnie czytam jakie tornado przeszło nad Lipskiem, a to tuż niedaleko mnie. :szok: Lipsko: Trąba powietrzna nad Lipskiem! Żywioł niszczył miasto przez pół nocy - 7 sierpnia 2012
Wiki śliczne są te kryształki Swarovskiego, ale chyba nie na każdą kieszeń. Mam koleżankę , która teraz już wystawia licytacje od 1 zł na biżu tego typu. :tak:
Moja młoda codziennie chodzi i dogląda kotki. Widzą już na oczka, śliczne takie pysie male mają. :tak::-)
Lena znalazłaś gdzieś ten przepis z jabłek?

A u mnie jak to z rana, łóżka trzeba zaścielić, śniadanie zjeść...

Widzę pifka były wieczorem hehe :-D
Witam, dzisiaj chłodniej wieje niebo bezchmurne, Kuba w przedszkolu i mam spokój :tak: o dziwo poszedł ochoczo do przedszkola, zobaczymy na ile mu to starczy :sorry: nie długo M przyjdzie ze służby i będzie trzeba do szkoły jechać :tak: trzeba więcej się dowiedzieć :-) śniadanko zjedzone, tabletka na brzuch wzięta i zobaczymy czy pomoże :tak: idę wypić herbatkę póki ciepła i muszę wejść do Kuby do pokoju bo aż się prosi :sorry:

Justa oni jeszcze tego nie wysłali nawet. Pisałam do nich. Czekają na wszystkich aż sie zgłoszą:confused2:. Jeśli do końca tygodnia nic nie przyjdzie to będę ich ponaglać, bo potem we wrześniu wyjeżdżamy i co?!:crazy:

Beata Wy w tym Mielnie byliście? I jak? Jak ośrodek?

justa tak bransoletka coś w stylu twojego ręcznika:-D;-) U was trąba?matko!!!!!!!!U mnie było tak dziwnie bo tylko parę razy zagrzmiało błysnęło i już tylko okropnie wiało i lało:sorry:
Krolcia jeszcze nie dostałaś?ponaglaj:tak:

A ja zaraz biorę sie za kopytka tam mnie naszło........
Mały szczęśliwy pobiegł do przedszkola:-D

reklama
Do góry