reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Asiulka jeszcze pare dni i wekend.
Asiulka ja za ciebie to moge sie wyspac,chcesz?

Ja już kochana tym weekendem żyję
165394.gif

O tak wyśpij się za mnie cobym nie padła w robocie przez te 10 godzin.

Asiulka no to stuk!

Mozarella bleeee jak można to jeść?

95961.gif
,

mozzarella,smaczna,ale tylko dobrze doprawiona,inaczej jest mdła.

Dobra lalunie
posiedziane,poklikane,aczkolwiek mało,
a teraz asiulka powie grzecznie
2668679900.gif
2668679900.gif

i uda się ramiona morfeusza,
a nóż widelec się uda kimnąć,
bo jak nie to jutro będę wyglądała jak zoombie.
999356.gif
999356.gif

Asiulka spox do 10 jakos spie.
Super masz gifka,jutro spojrze skad,bo teraz z tel pisze.

Giffy z tinnypic,jeśli dobrze pamiętam.

Ostatnia edycja:
No ładnie sobie piwkowały:-D
Justa hehe też byłam w szoku:-D ale widziałaś tę bransoletke?to zwykły rzemyk z pierdółką no ale zawsze bransoletka:-D;-)
Krolcia ja lubie mozzarelle ale np w jakiejś sałatce bo sama to jest taka nijaka:sorry:
U nas w nocy o 1 zaczęło lać aż okna trzeba było zamknąć.Burza oczywiście przeszła bokiem więc spać mogliśmy.No i sie ochłodziło ale to może dobrze bo wczoraj było już za gorąco kilka dni chłodniejszych ja znalazł;-)
Ja piję kawke mały jeszcze śpi.
w ogóle zepsuła mi sie prostownica a co najlepsze jak ja tam po swojemu ją zrobiłam to grzała ale mówie do m:zobacz czy da sie naprawić.Ten jak sie wziął to rozbroił mi ja całą i nie działa już w ogóle!!!!!!!!!!!:crazy: więc jestem zmuszona chodzić z takimi włosami jak mam a mi sie strasznie pusza!!!!do tego mam grzywke a bez prostownicy ona prosta nie będzie:confused2::crazy:zła jestem ale m sie zaoferował że jak coś to nowa mi kupi hm...zobaczymy i ciekawe kiedy

reklama
Witam z kawką. ;-)
Dzieciarnia jeszcze śpi, ale za chwilkę idę ich budzić.
Epidemia zdechnięć? Prostownic? Kurde muszę swoja sprawdzić.:eek:

Aguska gratuluję! E, rzemyk, liczy sie fakt! Wygrana! Jak nie Ty ją ponosisz to będziesz miała na prezent.:tak:

U nas też w nocy lało, przy otwartym balkonie spałam, bossssko normalnie!

Do góry