reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aga wierzę, bo kiedyś też tak sobie prostowałam włosy. :-D A to wszystko przez to , że jakiś wtedy film leciał , dość popularny , hmm... z Cher ? Nie pamiętam już. :-D

mam pytanko jakie macie i polecacie foteliki samochodowe dla swoich maluszków? jestem na etapie kupna i dosłownie nie wiem jaki kupić, :-):tak:

my już po obiadku, m już z pracy wrócił, zajął się małą więc mam chwilę luzu:tak:a czy u Was w Biedronkach też było przemeblowanie, cały sklep do góry nogami przewrócony wszystkiego trzeba szukać a jak ciemno jest co to za oświetlenie oszczędzają czy co:szok::rofl2: tyle dobrze że sporadycznie tam chodzę wolę Lidla:tak:;-)

justa dzieki za przepis:tak: kiedys sie przyda:-D ja w tym roku az tak duzo cukini nie mam bo tylko z dwoch krzaków a i tak sporo mi idzie na bierzaca do plackow czy omletu z cukinia:-D (Olek uwielbia) a i taka gotowana na parze lubimy. Ja zrywam takie małe bo mi szybko gnija od czubka:eek:
Tak fajna prostownica:-D

mirelka my mamy z graco
Fotelik samochodowy 9-36kg Graco Nautilus +GRATIS (2513686030) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale wiesz zalezy jakiego szukasz jaki przedział kg i cenowy! Ja chciałam zeby nasz juz był do konca wiec kupilismy ten zwłaszcza ze Olek był duzy i mocno siedział:tak:

mirelka - no ja polece taki, jak rozyczka ja mam Recaro. Strasznie drogie sa, wiec trza sie zastanowic. Ja kupilam z promocji za ponad 500 zl.Graco jest dobry i tani.
U nas tez w Stonce przemedlowania!
Trzymajcie kciuki za urlop malza i pogode po 24.08.
Niedawno zatrulam sie kebabem i mam stret do kupnych rzeczy. Jak przyszlam dzisiaj do domu to szus do lazienki.

Asienka wspołczuje teraz to trzeba uważać bo tak gorąco a oni trzymaj mięso byle gdzie
Mirelka ja nie mam pojęcia o fotelikach bo samochodu nie posiadamy:-p

Ale się objadłam ooooooooo masakra:-D

asienka my sie tez czailismy na recaro:tak: ale był drozszy o 300zł wiec kupilismy graco (za 500zł) tyle ze recaro lepiej w testach wypada:tak: Wspólczuje zatrucia!

aguska kopytkami sie tak objadłas?
Ja mam dzis rybke:-) olek spi nie moge go dobudzic... :sorry: hehe

reklama
Różyczka ja właśnie też chcę taki fotelik który rośnie z dzieckiem 9-36kg i żeby był bezpieczny:tak:

myślimy nad tymi:tak:

Young Sport

FOTELIK SAMOCHODOWY ROMER KING PLUS FOLIA GRATISY (2396674672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

mają wysoką pozycję w crash testach:tak:

AsienkaPL właśnie jak już pisałam myślimy nad Recaro:tak:500zł to fajna cena wiem :tak:
oj współczuję zatrucia:-( ja to nie lubię kebabów jadłam tylko 2 razy na więcej się nie namówię:no:
trzymam &&&&&&&& z urlop i pogodę ;-):-D

aguska oj ale mi smak zrobiłaś tymi kopytkami a jak jesz na słodko czy z jakimś sosem ja lubię z sosem pomidorowym, :tak:o mój też uwielbia fasolkę po bretońsku zawsze robię cały gar i mam na 2/3 dni:tak:

u nas dziś strasznie ciepło było a zdało się rano że będzie padać, wykorzystałam pogodę i pokosiłam trawę :tak::-)

Spokojnej nocki

Do góry