reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pyyyycha! :tak: Lepsze niż z winogrona. :tak:

Mój ciągiem wziął sobie 3 tygodnie urlopu. Jak pójdzie 20 sierpnia , tak wróci 10 września. :baffled: Ale w sumie zdążyłam się już przyzwyczaić do tego, że czasami jest dłużej w domu. Jak jest na zmianach w pracy to po 12 h dniówce, potem 12 h nocy ma dwa dni wolnego. :tak:

Bartek śpi, moja przespała się w samochodzie i szaleje. :confused2:

hej :) ale mielismy burze. i wiatry. pranie mi zerwało, bo zapomnialamz diąc przed pojechaniem na wioske. no ale niebo piekne ani jedenj chmurki, nic nie zapowiadalo na taką wichure.

pojechalismy po oforki posadzic migdałowca i truskawki. No i migdalowca posadzil Ł ja trusklawkami sie zajelam a on pojechal po ogorki. zebral ledwie wiaderko i zaczelo lac. chlopcy schowali sie w chlewku i mieli radoche bo na nich nie podało :).

szybko do mamy po moje lody, po drodze widzielismy wypadek. znajomy roztrzaskal auto. sie nie dziwie w taki deszcz. no ale prawdopodobnie ciut za szybko jechał. On z tych co hamulca nie uzywa.

zanim dojechalismy do domu to juz tak lalo ze nic nie widzielismy przed maską. jakies galezie lataly nam przed szybą. pranie zerwane moje, zabawki chlopców po calym podworku rozwalone. sloneczników kilka wiatr polamał. wysokie kwiatki pokladł. w ten deszcz zbieralam wszystko. i kije w kwiatki wtykalam. juz bardziej mokra byc nie moglam. :)

Sąsiadka wpadla tez z zapytaniem czy niechcem sprzedac ubran po chlopcach. no i po chwile namyslu stwierdzilam ze chcem. dzieci wiecej nie planuje. tzn planuje. core. wiec meskie mi nie potrzebne. te najmniejsze mam, w razie W. lub jak ktorys z braci znajdzie sie w potrzebie. 100 zł wpadnie mi :D i jeszcze poniosla pudlo do przeglądania :) bo dowiozlam z mojej wiochy.

:-D:-D:-D Niedługo nam się utnie. :-p;-)
1 września siostry Ł. , tydzień po nim mojej przyjaciółki , ale na nie chyba nie pójdziemy ( o kasę chodzi :sorry2:) , trzecie pod koniec września , brata ciotecznego. :tak:

Uciekam na moment, mała prosi o bajkę na kompie. Wykorzystam ten moment i pogadam z mężem. :-D:-D:rofl2:

Ostatnia edycja:
Gaja juz spi a ja się relaksuję grając w WŻ:)
muszę poszukac fajnego przepsiu bo w środe tesc ma ur i chciałabym mu niespodziankę zrobic;)

Koralikowa fajnie że kino udane, a jak film? Bo też planujemy pójść ;-)
Justa ja kruszynka hehe to mnie rozbawiłaś :-D ale pierogami z kapustą bym nie pogardziła, ostatnio robiłam ruskie, wyszło mi 15 szt ale jakie wielkie za to :-) M z ledwością 6 zjadł jak zawsze zjada z 12 :-D

Jak macie dobrze że Wam dzieci już śpią ;-) ja swojemu włączyłam Madagaskar i sobie ogląda a ja znalazłam przepisy na cukinie i kabaczka do słoików tylko trzeba zobaczyć ile słoików mi w piwnicy zostało bo ostatnio dwie reklamówki teściowej dałam :sorry2: jeszcze na to wyjdzie że będę musiała słoiki kupować hehe :-D albo coś wyjeść :-p muszę się zacząć więcej ruszać bo M miał urlop i jak wróciliśmy znad morza tak siedziałam na tyłku i chyba stąd te bóle brzucha bo się rozruszałam wieczorem i brzuch przestał boleć :tak: uciekam się położyć bo spać mi się chce a jutro trzeba wstać Kubę do przedszkola zaprowadzić :tak:

Koralikowa fajnie że kino udane, a jak film? Bo też planujemy pójść ;-)
Justa ja kruszynka hehe to mnie rozbawiłaś :-D ale pierogami z kapustą bym nie pogardziła, ostatnio robiłam ruskie, wyszło mi 15 szt ale jakie wielkie za to :-) M z ledwością 6 zjadł jak zawsze zjada z 12 :-D

Jak macie dobrze że Wam dzieci już śpią ;-) ja swojemu włączyłam Madagaskar i sobie ogląda a ja znalazłam przepisy na cukinie i kabaczka do słoików tylko trzeba zobaczyć ile słoików mi w piwnicy zostało bo ostatnio dwie reklamówki teściowej dałam :sorry2: jeszcze na to wyjdzie że będę musiała słoiki kupować hehe :-D albo coś wyjeść :-p muszę się zacząć więcej ruszać bo M miał urlop i jak wróciliśmy znad morza tak siedziałam na tyłku i chyba stąd te bóle brzucha bo się rozruszałam wieczorem i brzuch przestał boleć :tak: uciekam się położyć bo spać mi się chce a jutro trzeba wstać Kubę do przedszkola zaprowadzić :tak:
To czekamy na fotki znad morza;)

reklama
Do góry