aguska2017
Fanka BB :)
justa nie wiem co z Fanta pewnie jutro sie odezwie może jej m ma jeszcze urlop to korzystaja i gdzieś pojechali
To miłego degustowania;-)
To miłego degustowania;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To czekamy na fotki znad morzaKoralikowa fajnie że kino udane, a jak film? Bo też planujemy pójść ;-)
Justa ja kruszynka hehe to mnie rozbawiłaś ale pierogami z kapustą bym nie pogardziła, ostatnio robiłam ruskie, wyszło mi 15 szt ale jakie wielkie za to :-) M z ledwością 6 zjadł jak zawsze zjada z 12
Jak macie dobrze że Wam dzieci już śpią ;-) ja swojemu włączyłam Madagaskar i sobie ogląda a ja znalazłam przepisy na cukinie i kabaczka do słoików tylko trzeba zobaczyć ile słoików mi w piwnicy zostało bo ostatnio dwie reklamówki teściowej dałam jeszcze na to wyjdzie że będę musiała słoiki kupować hehe albo coś wyjeść muszę się zacząć więcej ruszać bo M miał urlop i jak wróciliśmy znad morza tak siedziałam na tyłku i chyba stąd te bóle brzucha bo się rozruszałam wieczorem i brzuch przestał boleć uciekam się położyć bo spać mi się chce a jutro trzeba wstać Kubę do przedszkola zaprowadzić