reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bo dzisiaj mamy odpust :)

Ja też z Play i też znikną na chwilkę :-/

Ja jestem już po kościele,zła jak osa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tak mnie Kamil wpienił że go do Auta wzięłam i resztę mszy tak przesiedzieliśmy.Nie kupiłam za kare żadnej zabawki.Ale oczywiście babcia kupiła :/ ale mu zabrałam zabawkę i wyłożyłam na szafę.Ale wył tak niesamowicie,poszedł do Babci i babcia dała,mówiąc do Mnie ,,,Nie krzycz już na niego nie strasz go '':wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pobawił się chwilę i pistolet zabrałam.wwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrr

aaa ubilabym babcie. no nie znosze czegoś takiego ze ja daje kare dziecku a ktoś to podwarza. a jeszczxe upominanie mnie jakbym ja byla dzieckiem lub jakims potworem to juz wogole. i nie wazne czy to mama czy tesciowa czy moja babcia. opier....m porządnie. no ale ja pyskata jestem. moi rodzice to do tego są przyzwyczajeni i wiedzą ze moje dzieci i to ja je wychowuje. tescie tez. nie znaczy ze nie zalują publicznie mych panów ja mama sie wydrze w slusznej sprawie.

ale dziś gorąco. musze do banku isc a tak sie nie chce. strasznie daleko mam. przez ulice przejsc.no ale t buty trzeba nalozyc, dzieci wziasc itd..

u MNIE BURZA,,GRZMI,LEJE,,MASAKRA....
oj capsa mialam soryyyyyyyy

wiktoria no babcia si epopisała..hyhh...

lena ja zawsze dostaje,,bede robic na starosc swoim dzieciom:)))

krolcia to ty narob,a ja schowam dos iebie mam wielka piwnice:)))

lena pokazesz mebelki???

No ja poplacilam reszte rachunkow ii zostalo 120zł..hmm do 28:((( masakra...
Niech ten moj kase mi przywozi,,bo jak ja dam rade...

Lena mebelki śliczne:tak:
Co ja miałam napisać.........
U nas skwar gorąco jak ... ja wracając z małym myślałam że sie roztopie:baffled: Bartek grzeczny w przedszkolu zjadł aż mnie zaczyna to dziwić:-Dkurcze to moje dziecię?:-D
jeszcze jutro go dam tak do 12,30 a w środe na leżakowanie postaram sie go troche zostawić ale cinko to widzę:sorry2:
Ja nie mam zamiaru na razie ruszać sie z domu bo jest za gorąco.
Ja dziś piersi z kurczaka ziemniaczki i surówke na obiad serwuje:-)
Justa już byłam na fb;-)

miałam ją jest rewelacyjna:)tzn. zostałą u byłęgo i do tej pory nie odebrałam:)hihih
na obad pomidorówka z ryzem i chyba placki ziemniaczane!

DZiewczyny macie przepisy na cos z jabłek chodzi mi o konfitury, fruzeliny itp;)

raczej tą zamówię siostra moja ma i mi ją właśnie poleciła
z przepisami nie pomogę ja tylko ogórki zaprawiam:tak:
Ty to się namęczysz. jak nie głowa , to brzuch. :baffled: A dlaczego od razu badań nie zrobiono? Chociaż morfologii i moczu? Może pęcherz przeziębiłaś?
Ojjj Beatka przepisów na cukinie i kabaczki w necie jak mrówek. Do wyboru, do koloru- od zapiekanek, po leczo, bigos , sałatki na zimę, faszerowane , a nawet na słodko ( przepis wkleiłam w dziale kulinarnym) . :tak:
Ja zwykle kroje w kostkę i zamrażam. Zimą wystarczy , że dodam kiełbaskę, cebulkę i trochę papryki leczo sobie robię. :tak:

Udało się. :tak:

Nie znam żadnego przepisu. :no: W necie widzę , że jest przepis z wiśni, moreli... z jabłek nie widzę. :no:

U nas 33 stopnie, parno bardzo , żar leje się z nieba. :no:

Ja słoiki trzymam w szafce , pod zlewem. :tak: W kuchni zimą mam bardzo zimno, od podłogi ciągnie, bo mieszkam pod lochami. :-p :-D

Zamówiłaś? Pokaż jakie. ;-)

Zerwałam dziś masę ogórasów , kabaczków , cukinii, fasolki, pomidorków . Dziś dzień spędzę w kuchni . :tak: Odgruzowałam zamrażarkę i pierogi z mięsem i kapustą kiszoną będę robiła. :tak:
Kto mi pomoże? :-D

Aguśka w wolnej chwili przeczytaj na FB PW. ;-)Jak tam dziś Barti w przedszkolu?

pracowity dzień się zapowiada same przetwory
pierogi uwielbiam jeść ale jeszcze sama nie robiłam
miłego robienia

u MNIE BURZA,,GRZMI,LEJE,,MASAKRA....
oj capsa mialam soryyyyyyyy

wiktoria no babcia si epopisała..hyhh...

lena ja zawsze dostaje,,bede robic na starosc swoim dzieciom:)))

krolcia to ty narob,a ja schowam dos iebie mam wielka piwnice:)))

lena pokazesz mebelki???

No ja poplacilam reszte rachunkow ii zostalo 120zł..hmm do 28:((( masakra...
Niech ten moj kase mi przywozi,,bo jak ja dam rade...

ciężko będzie musi kasę przysłać:tak:

u nas straszny upał, wiatr się zerwał na pewno coś przywieje

ja sobie słoiczki przygotowałam na ogóreczki

ale coś mi tu nie pasuje zaznaczam część posta żeby zacytować a wkleja się cały :-(

Ostatnia edycja:
A ja coś podejrzewam że Bartek za dużo na obiad nie zjadł bo teraz wsunął 2 kanapki!!!!!!!choć w sumie minęły 2 h to może i zgłodniał:-D
Kurcze a ja jak usiadłam tak siedzę nie mam siły na nic za gorąco.muszę zaraz pralkę nastawić

aguska fajnie ze Bartus grzeczny:tak: i ładnie je. Często dzieci są grzeczniejsze bez nas rodziców i bardziej posłuszne:tak:

lena mebelki fajne ale ja bym chyba takiego różu nie walneła pomimo ze to dziewczynka wybrałabym jakies białe albo blady fiolet a ten róz wyglada na wsciekły.

justa ja bym chetnie w pierogach pomogła:tak: a ty balnszujesz cukinie przed mrozeniem? Mi sporo cukini narosło i musze ja przerobic...

krolcia no tak bez piwnicy ani rusz...

bodzia jak młody sie czuje dzis?

wiki u mn ie taka sytuacja nie przeszła... ja jestem mama i ja decyduje co i jak z moim dzieckiem! Jak mowie nie to nie ma ze babcia pozwala:no:

Co do przetworów to ja robie ale mało bo mnie zawsze mama i tesciowa obdarowuja! Jesli juz to u mamy pomogam:tak: np w ogórkach czy wisniach. Tylko ta cukinie musze zrobic jutro.

Ide na pole zobaczyc jak moje arbuziki. Olek spi:-D wychlapalismy sie w baseniku:-D

reklama
Lena piękne meble, super mają te z mamuta :-)
Koralikowa a na co do kina idziesz?
Justa ja mogę wpaść pomóc ale w jedzeniu hihi :-D lekarz dał mi na razie tabletki, jak nie pomogą to dopiero będzie padania robić a u nas chyba pielęgniarki nie ma co pobiera bo lab zamknięte do któregoś sierpnia :sorry2:

My po obiedzie jemy sobie lody :-) duszno jak nie wiem, nie idę na dwór bo się uduszę :baffled: a spać mi się chce jak nie wiem :sorry2: muszę dokumenty poszukać żeby jutro zawieźć i miejsce zaklepać na farmacji :tak:

Do góry