krolcia
Fanka BB :)
Justa u mnie pod zlewem miejsca brak! Stoi kilka śmietników!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo dzisiaj mamy odpust
Ja też z Play i też znikną na chwilkę :-/
Ja jestem już po kościele,zła jak osa Tak mnie Kamil wpienił że go do Auta wzięłam i resztę mszy tak przesiedzieliśmy.Nie kupiłam za kare żadnej zabawki.Ale oczywiście babcia kupiła :/ ale mu zabrałam zabawkę i wyłożyłam na szafę.Ale wył tak niesamowicie,poszedł do Babci i babcia dała,mówiąc do Mnie ,,,Nie krzycz już na niego nie strasz go '' Pobawił się chwilę i pistolet zabrałam.wwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrr
miałam ją jest rewelacyjnatzn. zostałą u byłęgo i do tej pory nie odebrałamhihih
na obad pomidorówka z ryzem i chyba placki ziemniaczane!
DZiewczyny macie przepisy na cos z jabłek chodzi mi o konfitury, fruzeliny itp
Ty to się namęczysz. jak nie głowa , to brzuch. A dlaczego od razu badań nie zrobiono? Chociaż morfologii i moczu? Może pęcherz przeziębiłaś?
Ojjj Beatka przepisów na cukinie i kabaczki w necie jak mrówek. Do wyboru, do koloru- od zapiekanek, po leczo, bigos , sałatki na zimę, faszerowane , a nawet na słodko ( przepis wkleiłam w dziale kulinarnym) .
Ja zwykle kroje w kostkę i zamrażam. Zimą wystarczy , że dodam kiełbaskę, cebulkę i trochę papryki leczo sobie robię.
Udało się.
Nie znam żadnego przepisu. W necie widzę , że jest przepis z wiśni, moreli... z jabłek nie widzę.
U nas 33 stopnie, parno bardzo , żar leje się z nieba.
Ja słoiki trzymam w szafce , pod zlewem. W kuchni zimą mam bardzo zimno, od podłogi ciągnie, bo mieszkam pod lochami.
Zamówiłaś? Pokaż jakie. ;-)
Zerwałam dziś masę ogórasów , kabaczków , cukinii, fasolki, pomidorków . Dziś dzień spędzę w kuchni . Odgruzowałam zamrażarkę i pierogi z mięsem i kapustą kiszoną będę robiła.
Kto mi pomoże?
Aguśka w wolnej chwili przeczytaj na FB PW. ;-)Jak tam dziś Barti w przedszkolu?
u MNIE BURZA,,GRZMI,LEJE,,MASAKRA....
oj capsa mialam soryyyyyyyy
wiktoria no babcia si epopisała..hyhh...
lena ja zawsze dostaje,,bede robic na starosc swoim dzieciom))
krolcia to ty narob,a ja schowam dos iebie mam wielka piwnice))
lena pokazesz mebelki???
No ja poplacilam reszte rachunkow ii zostalo 120zł..hmm do 28(( masakra...
Niech ten moj kase mi przywozi,,bo jak ja dam rade...