reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wrocilam z kina-super film,a raczej bajka.

Aguska nauczy sie jesc wsrod dzieci.
Mirelka mam nadzieje,ze w piatek zjedzie z jakas kasa.
Beata bylam na madagaskar 3 w 3D.

reklama
justa ja bym chetnie w pierogach pomogła:tak: a ty balnszujesz cukinie przed mrozeniem? Mi sporo cukini narosło i musze ja przerobic...
Nie.:no: Wydrążam środek, kroję w kostkę i fru do zamrażalki.:tak:

Justa ja mogę wpaść pomóc ale w jedzeniu hihi :-D
Beatka oj mogłabyś wpaść kruszynko i wszamać mi połowę . :-D My nie przejemy , tyle narobiłam pierogów. :baffled: Zamrozi się. ;-)

hej kobity ja mam 35 stopni w cieniu i sie rozpływamy w domu!!!!!!!!!
Moje dziecko mimo upału je za dwóch:-D
U nas też dziś tyle . :tak:
Amelka pierogami zajada się cały dzień.:-D

Wrocilam z kina-super film,a raczej bajka.

Beata bylam na madagaskar 3 w 3D.
Jednak warto się wybrać? ;-)

Wzięłam te mebelki bo trafiły mi się w super cenie!!
Okazję upolowałaś, super!:tak:

My na basenie byliśmy a tam ludzi jak mrówek w mrowisku. :szok:
Obrobiłam się już ze wszystkim. Koniec na dzisiaj.;-):-)
Mężuś zlał troszkę winka domowego, degustować będziemy czy nadaje się do picia i jak tam z %. :-p

Aga przydał by się jakiś wiatraczek , nie?

A gdzie Fanta?

Do góry