reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiktoria ubiegłaś mnie:-D
A myślałam że będę pierwsza:-D
do kościoła idziesz?a po co?czy tak po prostu na msze??

Ja też z kawka sie witam
maleństwo jeszcze śpi:-)
Co d kina to ja też bym sobie poszła:-D ale z Bartkiem żeby iść to jeszcze troche muszę poczekać:-D
mam już 20 stopni ale pochmurno jest:sorry2:
Bo dzisiaj mamy odpust :)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Domyśl się. ;-) :-D:-D:-D:-D:-D

Z Play'a . :tak: Burze wczoraj przechodziły i znikał na parę minut zasięg.

Bo u Wiki dziś odpust. :tak: U nas był 25 lipca.Święto w mieście, wsi.Odbywają sie msze święte jak w niedzielę.:tak: Pełno straganów z zabawkami , strzelanie petardami itp.

Jeszcze nie wiem, dopiero co oczy otworzyłam. :sorry2: :-D

Ale chyba już wiem. Do makaronu Lubelli była przyczepiona saszetka z "Penne Pikantne". :tak: Wypróbuję .:tak:

W planach mam zerwanie ogórków i pomidorków, bo wczoraj sporo już doszło. :tak:
Oooo zapomniałam , że i moje ogórasy w jednym garze już ukisły. :tak:
Co do prostownicy to nie wiem jakiej marki, ale na pewno nie bierz z szerokimi szczypcami. :no: Ja mam od siostry Maxi Style firmy Monix . Jest dobra. :tak:

Muszę ogarnąć mieszkanie po weekendzie. Prania kupa , garnki ze zlewu wychodzą.:baffled:
Śniadanie dojem i do roboty.
Ja też z Play i też znikną na chwilkę :-/

Ja jestem już po kościele,zła jak osa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tak mnie Kamil wpienił że go do Auta wzięłam i resztę mszy tak przesiedzieliśmy.Nie kupiłam za kare żadnej zabawki.Ale oczywiście babcia kupiła :/ ale mu zabrałam zabawkę i wyłożyłam na szafę.Ale wył tak niesamowicie,poszedł do Babci i babcia dała,mówiąc do Mnie ,,,Nie krzycz już na niego nie strasz go '':wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pobawił się chwilę i pistolet zabrałam.wwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrr

reklama
Dzięki dziewczyny za wytłumaczenie ja bym nie wiedziała nic o takich odpustach:sorry2: bo do kościoła nie chodze:-D:-p ale u nas chyba taki rzeczy nie robia:confused:
Bartek w przedszkolu ja zaraz zmykam na poczte i po ziemniaki a potem po małego jak zwykle na piechotke bo u nas bilety od 1 sierpnia podrożały i teraz 2,80!!!!!!!!!więc szkoda mi kasy jak moge sie przejść:tak:choć to kawał drogi jakieś 40 minut ale ja lubie chodzić:-)

Witam, ale dzisiaj duszno :sorry2: ja już lekarza rano zaliczyłam, dostałam tabletki na brzuch i mam nadzieję że pomogą bo jak nie to będą badania :sorry2: Kuba zaspał do przedszkola dzisiaj więc od jutra zacznie chodzić :tak: już mam posprzątane, zupka się gotuję, zaraz coś zjemy i idziemy za przedszkole zapłacić i sprzęty pozanosić żeby jutro nie latać :-) głowa mnie coś szmera od wczoraj, zapewne ciśnienie skacze :baffled: wczoraj od siostry przywiozłam cukinie i kabaczki i nie wiem co mam z nimi zrobić, trzeba poszukać coś do słoików na zimę :tak:

Ja nie ukrywam, że nim nie jestem. :-D ;-)

Są takie znaczki pod postem :

Dodaj na bloga - Edytuj - Odpowiedz - Cytuj - "+"

To musisz zaznaczyć post, który chcesz zacytować tym znaczkiem na końcu "+"

Jak już pozaznaczasz posty , które chcesz zacytować i chcesz na nie odpowiedzieć, to klikasz przy ostatnim poście, na który chcesz odpowiedzieć "cytuj" i już.

.

Dzięki kochana

Justa to jestesmy dwie.
Mirelka juz wiesz jak?
Aguska milego spacerku.

:tak:chyba się udało

Justa oj u mnie też zawsze po niedzieli to jak by tornado przeszło ale ja już wczoraj na wieczór podłogi sobie przetarłam, z zmywarki naczynia wyjęłam a dziś tylko kuchnię ogarnęłam i gitara:tak:
a o prostownicy to myślę na tą a płytki to tylko wąskie w poprzedniej też takie miałam
PROSTOWNICA REMINGTON S6500 PROSTUJE I KRĘCI LOKI (2515975461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a powiedzcie dziewczyny jak to robicie że cytujecie dany post jakoś nie umiem do tego dojść :szok::no::nerd:

miałam ją jest rewelacyjna:)tzn. zostałą u byłęgo i do tej pory nie odebrałam:)hihih
na obad pomidorówka z ryzem i chyba placki ziemniaczane!

DZiewczyny macie przepisy na cos z jabłek chodzi mi o konfitury, fruzeliny itp;)

reklama
ja już lekarza rano zaliczyłam, dostałam tabletki na brzuch i mam nadzieję że pomogą bo jak nie to będą badania :sorry2:
wczoraj od siostry przywiozłam cukinie i kabaczki i nie wiem co mam z nimi zrobić, trzeba poszukać coś do słoików na zimę :tak:
Ty to się namęczysz. jak nie głowa , to brzuch. :baffled: A dlaczego od razu badań nie zrobiono? Chociaż morfologii i moczu? Może pęcherz przeziębiłaś?
Ojjj Beatka przepisów na cukinie i kabaczki w necie jak mrówek. Do wyboru, do koloru- od zapiekanek, po leczo, bigos , sałatki na zimę, faszerowane , a nawet na słodko ( przepis wkleiłam w dziale kulinarnym) . :tak:
Ja zwykle kroje w kostkę i zamrażam. Zimą wystarczy , że dodam kiełbaskę, cebulkę i trochę papryki leczo sobie robię. :tak:

:tak:chyba się udało
Udało się. :tak:

DZiewczyny macie przepisy na cos z jabłek chodzi mi o konfitury, fruzeliny itp;)
Nie znam żadnego przepisu. :no: W necie widzę , że jest przepis z wiśni, moreli... z jabłek nie widzę. :no:

Beata nio duchota,zapewne bedzie padało.
U nas 33 stopnie, parno bardzo , żar leje się z nieba. :no:
A ja Wam zazdroszczę tych przetworów. Z chęcią bym porobiła, ale nie miałabym gdzie tego trzymać. Brak piwnicy niestety mocno doskwiera:-(.
Ja słoiki trzymam w szafce , pod zlewem. :tak: W kuchni zimą mam bardzo zimno, od podłogi ciągnie, bo mieszkam pod lochami. :-p :-D

Mam juz meble dla Gai;)hehehe w sobote jedziemy odebrac:)

Zamówiłaś? Pokaż jakie. ;-)

Zerwałam dziś masę ogórasów , kabaczków , cukinii, fasolki, pomidorków . Dziś dzień spędzę w kuchni . :tak: Odgruzowałam zamrażarkę i pierogi z mięsem i kapustą kiszoną będę robiła. :tak:
Kto mi pomoże? :-D

Aguśka w wolnej chwili przeczytaj na FB PW. ;-)Jak tam dziś Barti w przedszkolu?

Do góry