reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej :)

aaaaaaa kino.. ja nie bylam.. yyyyyyy jakies.. duzo lat. Madagaskar3 sama bym obejrzala :)

Justa super ze zakupy udane.

Koralikowa wez mnie wez mnie :) dzieci ci przypilnuje, popcorn potrzymam :)

i ten no.. niepamietam co mialam jeszcze napsac.

aaa Oskar kicha non stop. niewiem co go uczula. na bank nie krolik. bo kichal zanim go dostali.

U mnie oberwanie chmury....leje i leje....

wiktoria co tam u ciebie??
a reszta gdzie??
A u mnie wszystko ok :) Zleciało nam dzisiaj :) dzieci śpią już a ja siedzę :)
Aga kupiłam sobie spódnicę ze str 4 , w tulipanowym prostym fasonie ( świetnie maskuje mój niedoskonały brzuch), tą na samej górze , na środku. ORSAY GmbH - ORSAY Shop - shopping around the clock I do tego białą bluzeczkę .:tak: Jak ci się link nie wyświetli to trzeba kliknąć E-shop, potem Wszystkie , następnie spódnice. I wejść na str. 4. :tak:
Wykorzystałam swoje kupony rabatowe i za wszystko zapłaciłam nie całe 50 zł. :tak:

Ale mam nadrabiania. :szok: A na fejsie to już w ogóle. :-D

Byliśmy u mamy na obiedzie, a potem zapakowaliśmy się w samochody i ruszyliśmy w drogę nad Pilicę. Jak nie lunęło. :baffled: Tak do teraz pada. :dry:
Z wypadu nici.

Koralikowa czytam , że u ciebie też piękna pogoda. :-D

Bodzia candy? Super, jutro się zapiszę. :-)

Wiktoria
no szkoda, że już koniec wolnego. :sorry2:
Śliczna spódniczka :-) A ja mam jeszcze jutro dzień wolny bo mamy Odpust :)
Aga kupiłam tez kieckę Amelce. Typowo weselną.:tak: Cyknę fotę , to wkleję wam.Ona jej nie zdejmuje. :-D
Koraliczku no to :unsure::unsure::unsure::unsure: jakbyś znalazła :rolleyes2: to ja bym bardzo , bardzo, bardzo była ci wdzięczna za podesłanie linku. :sorry2: Bo podobno zarąbista komedia! :tak::-D Brat mój wczoraj był z dziewczyną w kinie. :tak: Ta go jeszcze raz dziś na to samo wołała. :rofl:

Jakaś burza z piorunami idzie i mi zasięg ginie .:baffled:
A z czego masz internet ???

Witam i zmykam czytać kolejny raz Sage Zmierzch kto nie czytał niech przeczyta polecam :-)
Dobrej nocki.

Przypominam o konkursach na Blogu i na FB :)

reklama
Do góry