reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
jsorbek pisze:Super a pracujesz w zawodzie??
od wrzesnia wracam do szpitala.......juz sie nie moge doczekac
Joaska
Lipcowe mamy '05
redMayka pisze:dziewczyny, ratunku. moj mezczyzna ma dzis imieniny i nie mam pojecia co Mu dac w prezencie, moze macie jakies pomysly??
uniwersalnie to kosmetyk.....zalezy co lubi......
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
witam moje kochane ciotki kolezanki i ciebie joaska po raz pierwszy!!!!!!
kebaby lubie najbardziej samkowal mi nad morzem 3lata temu!
mija ja to bym opiepszyla ta lekarke! ona pracuje w sluzbie zdrowia i nawet nie masz prawa wiedziec wszystkiego!!!! powinni ci wszystko powiedziec a ty sie tego domagaj!!!!! za to do cholery kase biora!!!!! to jest ich obowiazek! ja jestem bardzo zadowolona z mojej pani doktor zawsze wszystko mowi jak ja zapytam to odpowie ale moze dlatego ze mnie leczyla jak mala bylam! nie wiem co zrobie jak juz na emeryture odejdzie!!!!
redMayka polecam jakies szorciki! takie fajne opiete!
kebaby lubie najbardziej samkowal mi nad morzem 3lata temu!
mija ja to bym opiepszyla ta lekarke! ona pracuje w sluzbie zdrowia i nawet nie masz prawa wiedziec wszystkiego!!!! powinni ci wszystko powiedziec a ty sie tego domagaj!!!!! za to do cholery kase biora!!!!! to jest ich obowiazek! ja jestem bardzo zadowolona z mojej pani doktor zawsze wszystko mowi jak ja zapytam to odpowie ale moze dlatego ze mnie leczyla jak mala bylam! nie wiem co zrobie jak juz na emeryture odejdzie!!!!
redMayka polecam jakies szorciki! takie fajne opiete!
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
a co do naparu z siemia to ja robilam hubert nie chcial wypic z herbatka ale dodalam do mleka i zrobil kupke! termometra uzywalam przez miesiac!!!!!!!!!!! bo nie mogl sie zalatwic i nie polecam w zadnym wypadku bo dziecko sie przyzwyczaja!!! i do tej pory jest mu ciezko zrobic kupke-ale wtedy bylo mi go szkoda! wiec siemie polecam!!!!!
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
redMayka na imieniny mezzowi daj---siebie w fajnym szlafroczku!
Napweno sie ucieszy
Napweno sie ucieszy
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Ide obiadek szykowac przyjde spowrotem jak maly usnie :-* :-* :-*
reklama
dzieki za rady! szorciki odpadaja bo pewnie jeszcze w nie nie wwejde , ale co tam, jak sie chcialo dzidziusia to sie ponosi konsekwencje. poniewaz moj mezczyzna lubi slodkosci wiec zrobilam Mu pyszne ciasteczka a'la pieguski i do tego wieczorkiem jak dzieci pojda spac dostanie danie glowne...hehehe..
mordziulka w jakiej postaci podawalas to siemie???
mordziulka w jakiej postaci podawalas to siemie???
Podziel się: