reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda ALE JESZCZE WCZORAJ DOBRZE POKAZYWAŁ :( ale chyba cos tam mają nie tak, bo jak chciała wejśc na stronę i poprawic to mi sie nie otwierała

Mai tez NAN2 smakuje i odkąd zmieniliśmy mleczko to pije większe porcje ze 100ml przeszła od razu na 150

reklama
A my dziś idziemy na kebaba, takze mam obiad z głowy.

A cebuli to ja wogóle nie cierpię

Poszłam do mężusia dałam mu buzi i mogę jeszcze posiedzieć przed kompem :laugh:

A jak mała wstanie i zje, to idziemy złożyc podania o nowe prawo jazdy, bo okazało się że mamy już dawno nie ważne :p

a tu dzis takie pustki, dziewczyny gdzie jesteście????

Moja Mysza własnie usneła w lezaczku, a ja mam jeszcze czas z obiadkiem bo moje kochanie wraca z pracy przed 15.

Ja juz dawno nie jadłam dobrego kebaba, bardzo mi smakowały w Krakowie na rynku. Mniam, mniam :laugh:

No ostatnio to sie tutaj zrobiły pustki nawet wieczorem dziewczyn nie ma :(

Najlepszego kebaba jadłam w Międzyzdrojach i w tamtym roku jak byłam w ciązy specjalnie tam pojechaliśmy i okazało się ze nie jest juz taki dobry, ale w naszym miasteczku niedawno otworzyli nowa knajpkę i tez sa OK.
Tylko ze na poczatku wszystko jest super, a jak złapia klientów, to juz będa szli na ilość, a nie na jakośc, więc trzeba korzystać ;D

A moze kobitki szykuja się na jutrzejszy dzien i dlatego takie pustki???

a wiecie co?? ja jeszcze nigdy nie jadlam kebaba.....jak zaczal byc modny to ja bylam wegetarianka i nie jadlam miesa.,.....ale slyszalam, ze jest pyyychaa......

teraz jak karmie, to jeszcze nie jadlam zadnych rzeczy typu fast food, ale jak skoncze napewno sprobuje.....skoro tak zachwalacie......

wlasnie sie zastanawialam co ma byc jutro.....a to przeciez jutro dzien kobiet.......gozdziki, rajstopy i takie tam hihihihihih

Cześć dziewczyn cóż za radosny ,,kupny,, temat ;D
W Wawie śliczne słonko choc mrozek szczypie w poliki,właśnie dostałam opiepz od ortopedy w przychodni...
Na szczepienieach pilęgniarka zwrociła mi uwagę że powinnam pujśc na kontrole do ortopedy,rzuciła to tak od niechcenia.
Cóż sam zauwazyłam po wyjściu z szpitala że noe ma wpisana notke do książeczki zdrowia ,,...wrodzona dysplazja biodrowa do kontoli...,,
ale byłm pewna że po wizytach u pediatry że wszystko jest o.k. , który powiedział że mały rozwija się cudownie.Myślałam że ta kontrola leżała w gestji właśnie jego.
A tu klops ,niekompetentna pani pedjatra która nawet nie powiedziła mi o ortopedzie a przecież to ona musi mi wypisać skierowanie.
Dziś gdy zpisywałam Kapselka kobieta nakryczała na mnie że już na wizyte czeka się miesiąć a Noe powinien mieć już za soba takie dwie....kurcze a ja z kąd miałam o tym wiedzieć :mad: pierwszy raz jestem mamą
najbardziej jestem zła na to że gdyby nie przypadek to wogole bym nie dotarła do ortopedy
Nasza cudowna słuzba zdrowia
Mam prożbe powiedzcie mi jeszcze jakie kontrole lekarskie potrzebne są mojemu Kapselkowi?
MYślałam że wizyty u pedjatry wystarczą a on gdy coś go zaniepokoi wyśle mnie gdzieś dalej...ale okazało się że jestem naiwna :p
No i ile tygodni mały powinien teraz mieć przy następnych szczepieniach?Bo informacja 2-3 miesiące nic mi nie mówi a taką dostałam w przychodni...o zgrozo nie ndaje się n te nasze przychodnie
Jeszcze dzisjaj musze iść po skierowanie i powstrzymać się żeby nie naskoczyć na panią doktór :)

mmmmmmm oj jk bym wcieła dobrego kebaba.... :mad: ale jezcze musze poczekać....ostatnio nachodzą mnie smaki na fryteczki,pizze i takie tam paskudztwa
A o czekoladzie to już nic nie mówie :p wczoraj stałam w sklepie i ze smutkiem wlepiałam sie w słoik nuteli....oj
Po nocach śni mi się na przemian wiosn i czekolada ;D ;)

reklama
jak tak dalej zima nas pomęczy to zacznie mi się śnić ze siedze w wiosenny poranek na ławeczce w parku i wcinam tony czekolady ;)

Do góry