reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mordziulka pisze:
termometra uzywalam przez miesiac!!!!!!!!!!! bo nie mogl sie zalatwic

jak sobie z tym poradzilas, bo ja juz nie mam pomyslow, to juz ktores zaparcie i za kazdym razem czopek, albo termometr. zdradz mi sposob...

reklama
Mija wszystkiego najlepszego dla Noe
Świetny ten manifest niexle się ubawiłam.
Faktycznie jakoś dziwnie tu cicho

redMayka ja podawalam tak jak ty pisalas zrobilam napar i ten napar dodalam najpierw do picia ale hubert nie chcial pic tego bo chyba bardzo mu smak zmienuilo! ale dodalam do mleka i juz wypil! i odrazu poszlo! wiec mozesz spokojnie podac to siemie.
a termometr w dupke!!!!!!!!!!! straszna sprawa! naprawde pomagalam mu termometrem przez miesiac!!!!!!!!!! i doszlo do tego ze sie przyzwyczail ale dziecko naprawde nie moglo sie zalatwic! bo nawet syropy nie pomagaly. pani doktor powiedziala mi wlasnie o tym siemiu i poszlo teraz staram sie nie dawac m,u zadnych specyfikow tylko jabuszko i np dzis dosta;l i super za jakas godzionke poszlo!!!!!!!!
pozdrowionka!

dzien dobry z ranka!!!!!!!!
oststnio cos tu cisza! juz wolalam czytac kilka stron niz patrzec na taka pustke.....
redMayka poradzilas sobie z kupka?
jsorbek napisz cos ty mnie nie zawiedziesz!!!!

Witam wszystkie Mamy serdecznie i wszystkiego najlepszego w dniu naszego ;) swieta

Mordziulka. napar zrobilam, dalam Mlodemu kilka razy wczoraj i...nic poza tym, ze przestal sie mordowac tylko zasnal jak na dzidzie przystalo. Jak wieczorem dostal z mlekiem ( cos herbatka tez Mu nie smakuje) to przespal do rana, obudzil sie dopiero godzine temu, zjadl i poszedl znow spac. Kupy jak nie bylo tak nie ma, ale jakos nie steka, nie meczy sie wiec widocznie tak ma byc.

redMayka nie martw sie zrobi ja na pewno przeciez nie moze mu zalegac!!! hubert zrobil w sumie tego samego dnia twarda ale nie meczyl sie tak bardzo!
teraz daje jabuszko i mam z glowy.
a jak prezent podobal sie mezowi?

prezent podobal sie bardzo, zwlaszcza, ze Groszek jak poszedl spac kolo 22, to wstal dopiero o 6.30 wiec mielismy cala noc dla siebie...co zostalo skrupulatnie wykorzystane...hihihi

to fajnie ja niestety przez jakies trzy dni postuje!
ale wczoraj bylismy bardzo zmeczeni po wizycie znajomych no moze nie tak po wizycie jak po rehabilitacji ale nic to jutro znowu jedziemy!

reklama
a tak wogole to chcialam sie zapytac czy to normalne, ze dziecko przez 1mieciac i 10 dni uroslo 4 cm i przytylo 2 kg??bo mlody jak sie urodzil mial 56cm i wazyl 3860, a wczoraj go wazylismy i mierzylismy i wyszlo 60 cm i prawie 6kg...

czemu Twoja dzidzia ma rehabilitacje?

Do góry