reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D Aga na pewno bedzie ok:tak: :-)
Marlenka a gdzie cie wywiało z tej Bydgoszczy??????????
Ja sie dzis nie wyspałam moj maz okropnie chrapal:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a nie chcialo mi sie isc do drugiego pokoju i lozka robic:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a co do sniego to ja sobie nie wyobrazam swiat bez sniegu..........porazka........ dzis idziemy na zakupy po pierwsze saneczki:-D :-D :-D ale jestem podekscytowana:-p normalnie zakup ze hoho:-D :-D :-D

reklama
Witam Was dziewczyny! Przyłańczam się do was,ponieważ ostatni dzię dziś pracuję(niestety sezonówka) i myślę,że nie wiem co będę robić w domciu?Mam 1,5 letnią córkę,która łobuzuje....ale dajemy sobie radę:-)
Pozdrawiam i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona???Pozdrawiamy

Witaj etka no pewnie, ze Cie przyjmiemy!:tak:

U mnie juz po strachu, wyniki sa bardzo dobre, bez jakichkolwiek zmian patologicznych. Dzieki Bogu, moge odetchnac. A tyle juz glupot sie naczytalam w internecie:tak: :szok:
Moj maly wlasnie zasnal po obiadku, jadl dzisiaj risotto, ze az sie oblizywal:-D
Ja dzisiaj leniu****e, nic mi sie nie chce, ostatnio wkolko tylko cos zalatwiam i biegam to tu to tam. Dzis dlatego pora naladowac akumulatory;-) :-)

Witam! Jak zywkle dopiero wieczorkiem.

Aga to świetnie, że dostałaś dobre wieści.

Etka witaj wśród mam "obijających się".

Byłam dziś zrobić rekonesans w Geant co ciekawego dają. Niestety Agnieszka jak tylko przekraczamy próg sklepu od razu dostaje histerii. Nic nie pomaga, że daliśmy jej się pobawić zabawkami z półki sklepowej. Nie lubi zakupów i koniec. Chyba usiądę do kompa i kupię wszystkie prezenty na Allegro. Przynajmniej nikt mi nie będzie brzęczał nad uchem.

Witam wieczorkiem! Jutro odlaczaja mi internet i telefon wiec przez kilka dni nie bede miala mozliwosci wpasc do was.Ale juz w ten weekend sie przeprowadzam bo kupilismy naroznik do spania.A w przyszlym tygodniu bede miala podlaczona nowa neostrade bo tam mam linie telefoniczna i juz bede mogla na bierzaco jak dawniej tu zagladac!Moj Robert tez chrapie a ja nie moge spac ale jak mu kaze sie odwrocic na bok to wtedy na szczescie przestaje.Pozdrawiam serdecznie!!!!
etka99 Witaj w srod mam siedzacych w domach i nie tylko!!!!

Witaj Etka:-)

Ja przez ostatnie dwa dni wkręcałam się na obiad do siostry. Wystarczyła, żeby Ł. spodobało się noszenie na rękach:tak: :tak: :tak: Po poworcie do domku miałam malutkiego buntownika. Odbił to sobie, budząc mnie o 2 rano.

Tynka Bydgoszcz to rodzinne strony mojej mamy. Ja tam mieszkałam bardzo króciutko po urodzeniu. Później Małopolska, Dolny Śląsk. Tak się trochę plątam po tej Polsce.

Witam Dziewczyny:-)
Jestem tak niewyspana, że nie chce mi się pisać, ale będę czytać....Kawa nie działa.....Nasz kot w nocy zwariował, cały czas miałczał i drapał po drzwiach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kilka razy został potraktowany spryskiwaczem do kwiatów, ale pomagało na krótko. Do tego Kuba trzy pobudki w nocy:wściekła/y:. Dobrze, że mój jest dzisiaj w domku, to chociaż pomoże mi w Nic Nierobieniu;-).
Aga - super, że wszystko wyszło dobrze:tak:
Iwonka
- ale masz fajnie z tą przeprowadzką. Też już bym chciała swój domek, bo sąsiedzi ostatnio kapkę mnie wkurzają:dry:.
Etka - witaj:-)

hewj laseczki, ja jazk zwykle na kursie siedze ;) ale niestety zostalo mi juz tylko dwa tygodnie do konca, musze cos nowego wymyslec bo znowu bede sie kisic w domu brrrrr

reklama
Witajcie w ten piekny poranek!:tak: :-) Sloneczko u nas i cieplo zupelnie jak wiosna,a tu niedlugo Swieta.
Shady Ty to jak ja, "dusisz" sie w domu. Ja tez sobie wkolko jakies nowe "atrakcje" wymyslam, zeby nie zwariowac. Kurcze bycie "kura domowa" to jednak nie moja domena:tak: ;-) Dlatego coraz bardziej ciesze sie na powrot do pracy.
Iwonka super, ze juz sie przeprowadzacie na swoje. Nasz domek musi jeszcze poczekac ze 4 latka:tak: Ale co tam, co sie odwlecze, to nie uciecze.
Moj maz wczoraj oznajmil, ze moglby jeszcze ze 2 dzieci miec, bo on lubi duze rodziny. Powiedzialam mu, ze jak sobie urodzi, to bedzie mial, cwaniak:tak: :laugh2: Ja na razie stopuje z "reprodukcja".;-) ;-) :tak: :-D

Do góry