No poniewaz mały juz padł to moge poklikac choc zaraz wroci moja połuweczka wiec bede musiała mu ustapic miejsca przy kompie )Tymka zazdroszcze ci bycia w ciazyQ...znowu mały cos poprzestawiqał w tej klawiaturze
reklama
T
tynka
Gość
Dzieki dziewczyny! Ja tez mam nadzieje z emoje córeczki beda sie dogadywac i ze jka juz troszke podrosna bede miala je z " głowy ";-) i nie bede slyszala tekstów typu " mamo nudze sie " . dzis jestem wykonczona Emilka dała mi niezle popalic.... marze tylko by wskoczyc do wanny i poleniuchwac:-) a co do spacerku to ja tez sie dzis wystroilam jak na wiosne.... no i zmarzlam.... treraz moj maz ma4 dni wolne wiec odciazy mnie troszke do obowiazkow..... ale przez to znowu sie rozleniwie
Cześć dziewczyny! Przez cały dzień nie miałam nawet 5 minut wolnych, żeby do Was zajrzeć. Aga skutecznie umila mi życie i wypełnia każdą chwilę.
Co do śniegu, to słyszałam wczoraj w telewizorni, że ma spaść właśnie dopiero przed samymi świętami. Boże Narodzenie bez śniegu jest do d...y.
Zuzia moja Aga tylko 30 minut na spacerze wytrzymuje spokojnie. Najlepiej dla mnie jak wtedy śpi, tylko niestety ciężkie czasy nadchodzą i nie będzie mogła drzemki ucinać na mrozie.
Ivonek jeszcze nie słyszałam o dziecku, które wypiłoby syrop z cebuli. Twoja mała powinna dostać medal na pierś.
Co do śniegu, to słyszałam wczoraj w telewizorni, że ma spaść właśnie dopiero przed samymi świętami. Boże Narodzenie bez śniegu jest do d...y.
Zuzia moja Aga tylko 30 minut na spacerze wytrzymuje spokojnie. Najlepiej dla mnie jak wtedy śpi, tylko niestety ciężkie czasy nadchodzą i nie będzie mogła drzemki ucinać na mrozie.
Ivonek jeszcze nie słyszałam o dziecku, które wypiłoby syrop z cebuli. Twoja mała powinna dostać medal na pierś.
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Witajcie:-)
To prawda,że im dziecko starsze tym więcej uwagi się domaga i tak będzie chyba, aż do szkoły pójdą.
U nas dzisiaj taka mgła, że nic nie widać i chyba cały dzień będziemy światło palić.
Magda - moja Karolinka też pije syrop z cebuli bez problemu, ale ja kupuję gotowy w aptece, bo robić mi się nie chce.
Moje dziecko ma dziś w przedszkolu andrzejki. Do czego to doszło, dziecko idzie na imprezę, a mama w domu.
To prawda,że im dziecko starsze tym więcej uwagi się domaga i tak będzie chyba, aż do szkoły pójdą.
U nas dzisiaj taka mgła, że nic nie widać i chyba cały dzień będziemy światło palić.
Magda - moja Karolinka też pije syrop z cebuli bez problemu, ale ja kupuję gotowy w aptece, bo robić mi się nie chce.
Moje dziecko ma dziś w przedszkolu andrzejki. Do czego to doszło, dziecko idzie na imprezę, a mama w domu.
aga29
Fanka BB :)
Czesc dziewczeta, u nas tez nie zapowiada sie ciekawa pogoda a i moj syn wlasnie zaczyna mnie wzywac ;-) pewnie drugiego sniadanka mu sie chce.
Zuzia rzeczywiscie do czego to doszlo, zebysmy my pelnoletnie siedzialy w Andrzejki w domu, a nasze bobasy imprezowaly!!
Ja dzisiaj lece po wyniki mojego przeswietlenia, troche mnie telepie ze strachu, ze cos nie tak. No coz, czy tak czy siak musze je odebrac.
Zuzia rzeczywiscie do czego to doszlo, zebysmy my pelnoletnie siedzialy w Andrzejki w domu, a nasze bobasy imprezowaly!!
Ja dzisiaj lece po wyniki mojego przeswietlenia, troche mnie telepie ze strachu, ze cos nie tak. No coz, czy tak czy siak musze je odebrac.
reklama
Podziel się: