reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej wszystkim :-)
U nas też ładna pogoda, kwitną bazie i jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieli zielone święta:-D. Jeśli o mnie chodzi, to zima może tak wyglądać;-).
Mały zerwał się z łóżka o 6.00 i teraz sobie smacznie śpi od 8.15, a ja gotuję mu obiadek.
Aga - jak wyszło prześwietlenie:confused:
Iwonka - no to będzie wirtualna parapetówka:-D;-). Powodzenia w przeprowadzce, wiem ile pracy Was czeka, ale z drugiej strony to super uczucie, przeprowadzić się "na swoje":-).
Tynka - u nas Karolinka miała kolki, a Kubuś nie. Mam nadzieję, że Twoja druga dzidzia też będzie spokojna:-).

reklama
czesc.Zuzia ja tez mam nadzieje ze druga corcia bedzie dla mnie laskawa:-) . Zadecydowalismy z mezem, ze kupujemy zywa mala choinke i ustawimy ja na stoliku bo ja sama nie dam rady upilnowac Emilki zwlaszcza teraz jak jestem w ciazy.:tak:

Witam!Ostatnio nie mam jak pisac bo co siade to przypełznie Maciejka i tez chce klikac :))My mamy duza choinke kupiłam ja dwa lata temu teraz chce tylko dokupic plastikowe bombki aby je powiesic na dole.Witam nowa mama

Witam
moje dziecie wstalo o 7.30 ,zjadlo mleczka 90ml jestem w szoku chyba naprawde zdrowieje
Tynka kolki to straszna sprawa my przechodzilismy je 3 miesiace

Aga to ty powinnas z radosci skakac pod sufit ;-) na sama mysl ze tesciowa cie nawiedzi
a ja wolala bym zeby bylo bialo na swieta lubie snieg,i juz sie nie moge doczekac jak pojde na sanki z dzieciakami mojej kumpeli,i na lodowisko ktore co roku jest zrobione u nas w przeczkolu

Ja tylko się przywitać przyszłam ,jeszcze w bibliotece:wściekła/y: ale Emilka fajnie się tu bawi więc korzystamy obie:-D właśnie jakiś chłopiec ja zaczepia ,i zabawia mi ją:tak: :-)

Umnie wszystko postaremu,czekamy na podłączenie internetu jeszcze ,ale za to więcej czasu mam dla siebie ,troszke poczytałam co pisałyście ale wszystkiego nie doczytam ,
witam nowa mamę:tak: :-)

brr jak w tej bibliotece zimno jest ,dobrze że Emi ubrałam cieplej niez zwykle :tak: musze spadać juz ,bo Emi się znudziło ,trzymajcie sie dziewuszyska ciepło ,do nastepnego razu ,pa pa:sick: :sick: :happy: :tak:

Czesc, u nas znow zapowiada sie piekna pogoda, wiec spacerek zaprogramowany:tak: . Maly wlasnie po obiadku lezy sobie w swoim lozeczku i slucha muzyki:laugh2: :laugh2:
Zuzia jaki wynik przeswietlenia jeszcze nie wiem, bo odbieram go dopiero w czwartek, mam nadzieje, ze wszystko w porzadku.
Brenda ja tak sie bardzo ciesze tymi odwiedzinami, ze pewnie ze szczescia sie upije;-) :laugh2: :laugh2:

Co do Swiat, to ja tez lubie biale Swieta, mogloby spasc duzo sniegu!! Ale tutaj uswiadczyc snieg, to jak szukac igly w stogu siana.:tak: :tak:

Czesc dziewczynki. Dziekuje za mile powitanie:-D .
Byłam na spacerku z Emilka i poszlam do sklepu na zakupy (jakos nie mogłam oprzeć sie pokusie) no i kupilam nowa wyprawke dla oczekiwanej córeczki a mojej EMilce nowe przescieradełko i talerzyk bo własnie zaczyna sama sobie kanapeczki jesć no i potrzebowała do tego odpowiedniego naczynia.:tak: Wczoraj rozpoczełysmy nauke samodzielnego jedzenia łyzeczka troche kiepsko nam to idzie no ale coz poczatkizawsze sa trudne:-D

Mały właśnie zasnął, a mama zamiast coś zrobić, to znowu się obija:-D;-). Byliśmy na spacerku i zmarzłam, tzn. głównie w ręce mi było zimno, bo nie zabrałam rękawiczek. Od kiedy Kubula jeździ na siedząco, a nie na półleżąco, to jest trochę grzeczniejszy na spacerach. Ale i tak po godzinie mu się nudzi, bo w wózku nie da się raczkować i wstawać, a on musi być cały czas w ruchu:-p.
Brenda - widać z tym mlekiem, to był tylko tymczasowy strajk;-)
Tynka - ciekawe, jak Emilka będzie reagowała na siostrzyczkę:confused: Na razie pewnie jeszcze nie zdaje sobie sprawy, że w brzuszku mamy rośnie konkurencja;-):-D. Ale fajnie będziesz miała, za jakiś rok będą się super razem bawiły i pewnie całe życie będą miały ze sobą dobry kontakt:tak:.

reklama
Czesc kobiety

Wpadlam na chwilke poczytac co u Was kochane.U nas moze byc.Julcia zlapal jakies przeziebienie i siedzimy w domu :baffled:
Mam nadzieje, ze szybko jej to minie.Faszeruje ja syropem z cebuli.I musze przyznac, ze dzielne jest moje dziecko, bo pije ten wstretny syrop z mina nietega, ale pije jednak :-D
Tynka witam i widze, ze niedlugo sie rozdwoisz :-) I druga corcia!!!Fajnie.Zdrowka Ci duzo zycze.

Uciekam bo dziecko wstalo.Pa.

Do góry