reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

NO wlasnie ja mam choinke 1,80:zawstydzona/y: musze jeszcze rozpoznac ktore babki sie nie tluka bo nie pamietam:baffled: a cos czuje ze mala bedzie ciagnelo do niej jk cholerka bo ona uwielbia wszystko co sie swieci jak taka sroczka:)

reklama
jesli chodzi o choinke, to ja mam w planie nie zwieszać nic na dole, kabelki raczej schowamy za szafe, my zawsze mamy żywą w wielkiej donicy z ziemią, więc raczej nie bedzie mozliwosci żeby sie przewróciła, a do tego będzie stała przy ścianie

Cześć dziewczyny!

Widzę, że na tapecie znowu dylematy choinkowe.
Pycha ja się boję nie tylko o tłukące bombki, ale też o to że Aga będzie chciała odkurzać aparatem gębowym spadające igły :-D . Ona wszystko co jej wpadnie w ręce pcha do buźki.

Święta spędzamy w większym gronie (ok 15 osób). W tym roku przybędzie nam w rodzinie jeszcze jedna dzidzia, bo kuzynka ma termin na 05.12. Mam nadzieję, że uda się wszystko fajnie i spokojnie zorganizować. Zeszłe święta były na wariata, bo Aga miała 6 tygdni. Kulminacją wszystkich "przyjemności" był przeraźliwy płacz mojego dziecka na Wigilii, po tym jak wypiłam 1/2 szklanki kompotu z suszu, który jej zaszkodził.:baffled:

U nas pierwsza Wigilia Karolinki też skończyła się płaczem, na drugi dzień się rochorowała i miała zapalenie gardła. Pamiętam jak dziś, bo wtedy pierwszy raz była chora.
Właśnie w radiu mówili, że w Warszawie jakiś wariat zastrzelił prawie roczne dziecko, kobietę, a potem siebie:szok:. Co się na tym świecie dzieje:szok::-(.

oj Zuzia samo zycie choc to brutalne jest,ale u mnie facet tez ostatnio dzgnol nozem swoja zone w brzuch ktora byla w ciazy.....jej i dziecku nic niejest ale on sobie posiedzi pare latek

jesli chodzi o choinke to u mnie bedzie sztuczna ze wzgledu na igly bo moje dziecko tez pewnie bedzie je zjadac:tak: pierwsza wigilie moje dziecko spedzilo u babci,choc tez troszke plakal bo przechodzilismy kolki:-( ta wigilie urzadzamy u mnie a osob bedzie z 13 wiec bedzie wesolo:-)

Wspołczuje z tymi kolkami.ja to nie wiem jak to jest bo Emilka miala je dwa razy w zyciu i to doslowanie ze 20 minut trwalo..........:tak:

A co do choinki to ja sie wlasnie zastanawiam czy w tym roku nie kupic jakies malej zywej i postawic jej na stoliku poza zasiegiem lepkich raczek mojej corci :tak: :-D :-D ale musze to z mezem przedyskutowac:baffled:

Tynka Witaj miedzy nami!
I ja sie witam! Dzis zlozylam wypowiedzenie w telekomunikacji polskiej na telefon i internet.zmienili regulamin ktory wchodzi w zycie od 1 grudnia wiec kazdy ich klient ma prawo do wypowiedzenia bez prawa do jakich kolwiek roszczen z ich strony.Wiec dobrze wyszlo bo sie zaraz przeprowadzam a internet teraz bede miala na nowych warunkach lepszych bo w nowej promocji.A moja corka normalnie chciala biegac po calym markecie skubana.Pozniej jeszcze wpadne do was bo teraz szykuje jedzonko.

reklama
Helol niewiasty;-) ;-) ,wpadam dopiero teraz, poniewaz cos ostatnio brakuje mi czasu. Mialam dzisiaj przeswietlenie, pozniej gosci a pozniej spacerkowanie.
Za poltora tygodnia przyjezdza moja tesciowa:-( :-( akurat w moje urodziny, o 30stych zapomniala, a teraz na 31 jej sie d...e chce ruszac;-) ;-) No coz,trzeba bedzie przezyc.
U nas bylo dzisiaj 15 stopni, az milo bylo spacerowac, do tego sloneczko swiecilo.

Do góry