reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jak oglądam wiadomości w tv, to aż mnie ciarki przechodzą. :baffled:
Ja jutro na cały dzień do Wa-wy jadę, odwieźć siostrę na lotnisko. Zabieram starszaków ( Amelka się nie zmieści) , połazimy trochę po stolicy.
yes2.gif
i to co pokazuja w TV to blisko nas;(Ja nawet nie oglądam bo bym non stop buczała!

reklama
hello,.
A ja się chyba wyspałam ,,,,juz.

A na weselu będę jak zoombie wyglądała.
Wstałam o 1.40,wzięłam prysznic,umalowałam paznokcie.
I przyszłam na zwiady.

Cholera,wcale nie chce mi się spać.

Jak mogę to ja się pochwalę kiecką na wesele.Dodam że wszystkie trzy pożyczyłam sobie od koleżanki.
Kiecki przed prasowaniem:(

W tej idę na sam początek,jest taka bardzo eligancka:):)

Tył,ma trochę odkryte plecki.

potem przebiorę się w tą,
bo jest bardzo wygodna.

A na poprawinki ta:):)
Mam do niej szeroki czarny paseczek.

Wydaje mi się że dobrze wybrałam.
Okaże się w praniu.

Mam nadzieję,że się nie ugotuję,
bo na dziś u nas zapowiadają 36 stopni.

Mój mężuś wiezie ich do ślubu,ja jadę naszym autem,
potem zostawiam go na parkingu,i walczyć będę z nałogiem.
Szwagier wynajął dla nas pokoik,
więc nawet chłopaków do moich rodziców,nie będę zawoziła
jak było w planach.

spokojnej nocy,u mnie się pięknie błyska.

DZIEŃ DOBRY:)
ASIEŃKA !!
images

Misie lubią miodek i wszystkie słodycze.
Z okazji Urodzin Tylko tego Tobie życzę.
Życzę Ci w dniu Urodzin miodu miodku młodziku,
rozkosznych smakołyków i łakoci bez liku!
kwiaty_dla_mamy.gif
Jakoś przeżyłam dzisiejszą noc bo zdążyłam zasnąc, ale też chyba tak strasznie nie było!My dopiero wstalyśmy idę zrobić sobie kawkęi Gai ubrać jakieś kapcie bo nie chce zaraza chodzić w żadnych kapciach tylko na boso!
Dzisiaj też zapowiada się skwar muszę poprać Gai kołderki już tak na zaś;)

Asiulka ładne sukieneczki:)

Ostatnia edycja:
Witam
Kawka już przede mną.
Zaczynam się kleić.:baffled: Po nocnej burzy zapowiada się skwara. Dziś w zamysłach wypad nad jeziorko. Ciekawe czy wypali.

Asienka wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!

Witam
Kawka już przede mną.
Zaczynam się kleić.:baffled: Po nocnej burzy zapowiada się skwara. Dziś w zamysłach wypad nad jeziorko. Ciekawe czy wypali.

Asienka wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!
U nas tez straszny skwar...i ja tez popijam kawke;)Ide chyba porobic porzadki w Gai zabawkach

ASIEŃKA--wszystkiego najlepszego:):)
138729.gif
138729.gif
138729.gif

U nas już skwar okropny.
Mogłoby być trochę chłodniej.
Lubię ciepełko,ale bez przesady.

Witam:)
I u mnie juz skwar... własnie wrócilismy z zakupow.
Jeziorko mamy w planach jutro:tak:
Dzis musze poprac bo Olo juz nie ma koszulek czystych, zostały same z kołnierzykiem a w taki upał mała przyjemnosc chodzic w nich...
Jutro P. z samego ranca wyjezdza ale o dziwo sam sobie wszystko szykuje:szok:

asienka i ja Ci zycze wszystkiego naj naj!
asiulka szamoanskiej zabawy na weselichu!
lena współczuje przezyc... i co teraz zrobiliscie z tym oknem? I ja musze zabawki Olka przejzec tylko ze musiałabym wszystkie wywalic bo sie juz niczym nie bawi:baffled:
krolcia udanego wypoczynku nad jeziorkiem:tak:

Olo maruda juz chce spac...

Różyczka zamówilismy nowe a to jest zamkniete i zabezpieczone;(
Koszt 700 zł mielismy odłożone na wakacje i zas cos;(
No ale jak mus to mus ...
ja zabawki wystawiam na allegro w zamian kupuje cos innego!albo oddaje znajomym mam na ul taka biedna rodzinke...wiec jak któras miałaby wyrzucic do kosza to mozecie podesłac!

reklama
Witam się z kawą!
Dzisiejszy dzień mam dla siebie. T robi naleśniki z Kubą, a z racji braku ich ulubionego dżemu, pojechali na zakupy :-D. Wczoraj miałam piękną pogodę, a dziś kurczę jesień :dry:.
Lena, strasznie współczuję Ci kochana przeżyć. Masakra, ja bym chyba na zawał fikła. Strasznie się boję burzy, a co dopiero takie ekscesy jak opisujesz :sorry2:.
Asienka, czekamy na zdjęcia :tak:
Zobacz załącznik 480995
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-)
Różyczk@, zazdroszczę pogody ;-).
Asiulka, fajne kiecki :tak:. Najważniejsze by się dobrze w nich czuć i dobrze bawić ;-).
Justa, udanego wypadu do Wa-wy :-)

Do góry